Отговори
# 240
  • Видин
Има ли вече нещо официално излязло като модел?

# 241
Просто запис,да не ви губя! Embarassed

# 242
Просто запис,да не ви губя! Embarassed
Hug   bouquet  Hug

# 243
Ама вижте какви хубави кърмачески шапки!

Не можем ли да им откраднем идеята?

(много ми харесва това, че "Covers the breast, not the breastfeeding!")

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 12:06 от ♥Juju♥

# 244
Много са хубави кърмаческите шапки  Peace

# 245
Много са хубави кърмаческите шапки  Peace
smile3521 smile3501

# 246
И на мен ми харесват кърмаческите шапки,но те са за деца, които търпят шапки,а моето не е от тях Sad

# 247
И на мен ми харесват кърмаческите шапки,но те са за деца, които търпят шапки,а моето не е от тях Sad
И ние сме така  Crazy

# 248
♥Juju♥, много, много ми харесаха шапките и по принцип идеята за шапки!

# 249
  • София
Аз съм с две ръце за шапките  Peace !

# 250
Цитат
  И аз като ги видях си помислих същото.Повечето бебчета не търпят подобни шапки.

# 251
Виждала съм тези шапки, честно казано съм раздвоена в мнението си за тях. Но може да се измисли подобно нещо, което да става и за носене не само когато се кърми бебето. Уви, тази шапка ще "крие" нещо само при кротки новородени и бебета преди да ги завладее бясното любопитство. После ще има шапка - бързоходка  Mr. Green

Но при всички положения, подобни шапчици за удачни за лятото, предлагам да обмислим идеята, живот и здрави за лятната серия.

# 252
Този път видах темата на време.
Идеята за пончо е страхотна. Винаги страдам когато си облека блузката или потника и ми се наложи да си сложа връхна дреха. Отиде хубавия надпис. А с едно пончо цяла зима ще се фукаме. Предлагам го с две ръце.

# 253
Да ви призная нямам търпение вече да видя нещо от новата Голо-боса Кърмаческа Серия ......... Rolling Eyes..............и с риска да си навлека нечий гняввввввв..... Praynig.......ще попитам кога може да видим поне нещичко ............. вече съм се скрила и не ме търсетееееее...... Sunglasses ( за отмущение де )

# 254
  • До хладилника, който обичам
А защо искате да се криете зад шапки? Thinking Нормалното кърмене е достатъчно дискретно без развени достойнства Simple Smile Срамно ли е, че се кърми навън?

Общи условия

Активация на акаунт