Отговори
# 225
Чакам с нетърпение! Вярвам, че ще харесам и ще взимам без значение кърмим се или не се кърмим.

# 226
  • Пловдив

И на мен това ми харесва - за модел тип туника съм и ако може малко по-плътно за зиморничавите  Peace
Дори и да се дигне цената - важното е да е топличко и функционално   bouquet

И аз съм ЗА това  Peace

На Бебешондел и Солей предложенията също ми харесаха  Hug

# 227
# 228
Веси, имам доста от този вид. Удобни са за кърмене, но аз лично ги ползвам само в къщи. На вън се лейва една гръд и хората се смущават...  Rolling Eyes
Вчера си купих тази. Леко ми е свободна, да не кажа голяма, но няма размер xs принципно, та се задоволих на първо време с една s.

# 229
Веси, имам доста от този вид. Удобни са за кърмене, но аз лично ги ползвам само в къщи. На вън се лейва една гръд и хората се смущават...  Rolling Eyes
Вчера си купих тази. Леко ми е свободна, да не кажа голяма, но няма размер xs принципно, та се задоволих на първо време с една s.

Искам и аз такава Sad

# 230
  • София
 И аз да се запиша, че да не остана гола  Mr. Green И за да не е само гол запис ще споделя, че съм си купувала дрехи за кърмене от Мататама и съм доволна  Peace

# 231
И аз съм силно впечетлена от тази кърмаческа пижама.  Flutter Ако е с късо ръкавче, ще е перфектна.  Peace

# 232

тази е страхотна, но ако идва от щатите ще стане доста солено като цена Sad

а тези който съм показала си ги нося с кеф независимо дали кърмя или не. аз съм с малък бюст и няма какво да прелива Simple Smile даже са ме питали как така от тези пъпки е излизала кърма година и 3 месеца

# 233
Много хубави модели показвате.... само една вметка - може би за зимата по-добре да не са 3/4, а да са си дълги ръкавите.  Stop

# 234
Juju, да, разбира се.  Peace Аз само като модел показвам, с уговорката за дълъг ръкав. Иначе моята зима е 15-ина градуса, та ме устройват и 3/4 ръкави.  Mr. Green
Веси, аз бях с малък бюст, сега съм с чашка Ц.  Whistling От САЩ ще излезе скъпа доставката - да.

# 235
  • Враца
Ето за размисъл към евентуалните пижамки
http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=91391050364& … rCategory_Id=MC29

# 236

Ооооо страхотна е! Може да се носи и като домашна дрешка. Peace

# 237
  • ул. "Мечтание"
И на мен тази сивичката много ми допада!  Peace

# 238
  • София
Според мен пижамката трябва да е малко по-......как да се изразя.....малко по-секси може би.
То като сме кърмачки да не означава, че трябва да се обличаме с роби.
Пък и щом сме кърмачки, значи децата ни са сравнително малки, от там следва, че спим най-вероятно още при тях, което пък от своя страна, заедно с факта, че поддържаме определена температура в стаята през зимата, би ни позволило да поразголим това-онова Mr. Green

# 239
То тогава трябва ли ти пижама? Joy Спи с кърмаческия потник и гащи Joy

Общи условия

Активация на акаунт