Отговори
# 525
  • София
Аз от всичко искам разбира се, всички модели са страхотни.  Crazy

Това вместо запис, че иначе възможността да изпусна темата с поръчките е голяма.  Blush

# 526
  • ул. "Мечтание"
Наминавам да споделя желанието на нашия татко. Да има тениска с надпис нещо от рода "Татко на кърмаче".

# 527
да следя и аз за дрешоляци, че наистина нямам подходящи блузи за кърмене навън и все гледам да съм с някоя жилетка Sad

# 528
Наминавам да споделя желанието на нашия татко. Да има тениска с надпис нещо от рода "Татко на кърмаче".

Историята помни такива тениски.

Само големият Шаман да каже и ще има.

# 529
Здравейте,
Бройте и мен в групата. Ще си купя веднага, когато има...

# 530
Такова... дойде снега... време е  smile3540 newsm43

# 531
Такова... дойде снега... време е  smile3540 newsm43
Чакай де, има време до Коледа  Joy newsm43

# 532
Ех... колко по-празнична би била Коледа, ако мамите облечем по една роклА... Party

# 533
  • ул. "Мечтание"

Абе в краен случай ще адаптираме някоя рокля!  Joy

# 534
  • София

Абе в краен случай ще адаптираме някоя рокля!  Joy

Joy rotfImbo  newsm10

# 535
И аз запис за всичко, може би само без номер 1,струва ми се, че ще подчертава големите дупета. И рокля също, разбира се. Аз утре пътувам и до края на седмицата няма да има интернет, моля бройте ме и мен, ако стартирате записването през това време. В началото на другата седмица пак ще съм на линия и ще мога да се запиша конкретно.

# 536
  • София
ммммммм Heart Eyes прекрасни нещица!!! модел 3 и роклята ме грабнаха - поздравления smile3501 smile3521 newsm10

# 537
  • StZ
hahaha моите батковци веднага ще питат що няма и за тях "БАТКО  на кърмаче"

# 538
  • Русе
Запис и от мен! Всички модели ми харесват.. smile3501

# 539
  • София
И на мен всички модели ми харесват. Peace  Нямам търпение да поръчваме вече. Че засега спасявам положението като  нося блузи с големи деколтета и така си показвам прелестите.  Blush Но времето захладня и манджата ще вземе да изстине.

Нашия тати с голям кеф си носи неговата и само подпитва за нова. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт