Отговори
# 600
  • София
 Embarassed Шамане незаменим - за нас бившите кърмачки нали ще помислиш? Имам предвид разни неща, които беше предложила като чаши и други такива...

# 601
  • София
Според мен за роклята ще е най-добре, да е от вълнения плат.
Иначе Шаманче, подкрепям  да действаш по твое усмотрение. На всички ни и да искаш, не можеш да угодиш Mr. Green!
ЗА  Peace !

# 602
Иначе Шаманче, подкрепям  да действаш по твое усмотрение. На всички ни и да искаш, не можеш да угодиш Mr. Green!
ЗА  Peace !
И аз подкрепям с две ръце  Peace Peace Peace

# 603
вълната боцка и се изривам цялата Sad надявам се да има артикул и без вълна... иначе всички модели ми харесаха, но явно няма да ме огрее да взема от всичко

# 604
  • София
ЗА  Peace !
И аз подкрепям с две ръце  Peace Peace Peace

И аз така. По-добре да не губим ценно време, че и още някой десен да не вземе да отпадне... Simple Smile  Peace

# 605
 Ох, много, много обичам райета  Heart Eyes! Ако има нещо раирано, едва ли ще му устоя Flutter!

# 606
Embarassed Шамане незаменим - за нас бившите кърмачки нали ще помислиш? Имам предвид разни неща, които беше предложила като чаши и други такива...
Аз също очаквах такива неща, ама защо ли се надявах на Бу  Blush

# 607
# 608
  • До хладилника, който обичам
Аз също очаквах такива неща, ама защо ли се надявах на Бу  Blush
М, не, няма да станат Simple Smile каквото има останало от минали колекции, това е. И стикери ако успея да пусна, толкоз по-добре. Но нови артикули - аз нямам сили и възможност да се занимавам, така че с голямо съжаление - за догодина.

# 609
Ще направя проект за блуза обикновена, както и за детска. Ще има вариант и мъжки тениски да се вземат, може би на малко по висока цена, но не е сигурно. Само да успея, защото наистина ми е много натоварено и помощ не намирам много. Дали е свързано с факта, че децата са две  newsm78

# 610
Малко материал Wink

# 611
Ще направя проект за блуза обикновена, както и за детска. Ще има вариант и мъжки тениски да се вземат, може би на малко по висока цена, но не е сигурно. Само да успея, защото наистина ми е много натоварено и помощ не намирам много. Дали е свързано с факта, че децата са две  newsm78

Шамане, много е вероятно да има сериозна връзка с гореспоменатото  Thinking

Иначе много ми харесва материала   bouquet

# 612
Тази последната блузка BREASTMILK FACTORY  I work for my food е върхът  Peace Peace  Peace

# 613
  • Русе
Абсолютно! Joy

# 614
1/2 и 8/9/11.

И аз съм съгласна!
Тениските също много ми допаднаха, всички.

Общи условия

Активация на акаунт