Отговори
# 765
  • София
Благодаря за отговорите    bouquetза първи път поръчвам не само тук ами и по принцип Embarassedама доста четох и в крайна сметка се престраших да пиша (питам)А и нали искаме освен да ги ползваме по предназначение (дрехите)и да се чувстваме добре и красиви Rolling Eyesблагодаря ви на всички,които освен,че се грижите кърмачките да не се развяваме голи и  боси и на душите да ни е по-леко и решения за всичко да намираме  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 18:15 от ger9

# 766
Таня, материята ще е по-стегната от летните, но това ще се компенсира с кройката. Можеш да се ориентираш по лятната сива блуза (не по туниката, защото тя беше по-широка и материала беше по-разтеглив) или също по обикновените тениски от лятото.

Дължината на блузата с шала, както и на полото ще е по голяма от тази в таблицата поне със 5-8 см. Така смятам ще е най-добре за зимна блуза. Роклята в см. още не мога да кажа, нямам готова кройка. Ръкавите ще бъдат съобразени с ръста, ако притесненията ти са на базата на миналогодишната зимна блуза, там имаше лека конструктивна грешка и за това ръкавите късееха. Съжалявам, но няма как да пусна една различна рокля, бих искала, но от опит знам, че всяка малка промяна обърква производителите или просто я игнорват. Миналата година направих опит с една блуза, която исках да е без печат ... е не стана  Rolling Eyes
Много благодаря за отговора Hug И аз мисля, че за зимна блуза е по-добре да е по-дългичка.
А за дължината на ръкавите миналата година явно наистина е имало проблем, защото доста по-дребно момиче от мен ми обърна внимание още лятото за това. За съжаление, обаче, аз съм висока и с дълги крайници и по принцип имам проблем с къси ръкави и крачоли Cry Явно ще трябва да заложа на XXL и ако се наложи, да стеснявам, пък дължината на ръкавите да ми е горе-долу ок...
Между другото извадих сега да измеря по лятна бяла тениска и от 45,5 за XL гърдите (А) са се поразтегнали до 47, а А1 от 46 на 48 см - може да е от съдържанието, а може да е и от материята Laughing Има ли някакви прогнози в тази посока за зимните материи? В смисъл, ако все пак заложа на XL и при изпиране "подръпвам" ръкавите преди да простра, както правя обикновено  Crazy има ли шанс да се поиздължат?

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 16:51 от Tanya

# 767
Да поотговоря и аз, благодаря на всички, които са ме отменили. Разбирам и питащите, защото не е като да отидеш в магазина и да пробваш наличното, ама така е Simple Smile

1. Блузата с шпиц няма други скрити отвори. Гърдата се вади от деколтето, но шалът ще може да се връзва по няколко начинау така че да покрива гърдата, да топли  и да е удобно за кърмене  Peace При първа възможност ще покажа

2. Таня, практически няма как да преценя как ще реагира материята на серия пранета и носене. Тази година ще взема по-плътни и по-стегнати материи. Но мога да пусна ръкавите с 2см. по-дълги и от това, което е на таблицата, едва ли ще е проблем за по късоръките от нас  Mr. Green

# 768
  • До хладилника, който обичам
Поне с 2 см по-дълги, моля. И на мен ми късееха, а уж съм стандартна...

# 769
Споменах ли около 457 пъти, че имаше конструктивна грешка  с ръкавите Twisted Evil

# 770
  • До хладилника, който обичам
Споменах ли около 457 пъти, че имаше конструктивна грешка  с ръкавите Twisted Evil
Да, помня, просто ми е приятно да те дразня Mr. Green

# 771
  • София
благодарско за отговора за деколтето Heart Eyesи да добавя,че и аз съм почитател на дъългите ръкави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 772
Цитат
Ще помисля, пък ако има такива, които са доволни от размера на миналогодишните блузи или летните тениски, да си дадат едни мерки
Peace
Размер ХЛ на сивата лятна, пасва прекрасно на 115-116см. обиколка на млекоцентралите. Отпуснала се е от 45,5 до 48см., но и преди да се отпусне и сега стои страхотно Mr. Green!

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 19:31 от _valkiria_

# 773
  • ул. "Мечтание"
Шаманке, извинявам се, ако си исала, пропуснала съм. Интересува ме, ако може да пуснеш и размерите на долнището на пижамата.

# 774
Нощни очи, още не мога. Трябва да изчакам да ми направят кройките (ползвам помощ от приятел  Wink )

# 775
  • София
Размер s , 165 см. 50кг. на сивата лятна ми пасна перфектно  Peace

# 776
Цитат
Ще помисля, пък ако има такива, които са доволни от размера на миналогодишните блузи или летните тениски, да си дадат едни мерки
Peace
Размер ХЛ на сивата лятна, пасва прекрасно на 115-116см. обиколка на млекоцентралите. Отпуснала се е от 45,5 до 48см., но и преди да се отпусне и сега стои страхотно Mr. Green!

Шаманке,
Ако е така то тогава да намаля хиксовете в поръчката си, че и моите млекоцентрали  са към 115-116 обиколка, а сега съм посочиха ХХХL, май трябва да намаля на XXL newsm78

# 777
Момичета, изчакайте още малко с корекциите, днес ще публикувам табличка на примерни мерки (няма да споменавам имена  Mr. Green ) и на кой размер отговарят за да се ориентирате по-лесно.

# 778
  • Враца
Размер М на сивата лятна ми пасва на 98 см гръдна обиколка(като се има в предвид,че съм с доста широк гръден кош Embarassed)

# 779
Моите блузки, от всички Шам(п)ански колекции, ми стоят екстра и на ръкава, и на цицата, и на тумбата. До снощи подозирах, че Шамана е сътворил М по мой образ и подобие, но тя лично отрече.  Confused Размерът на блузките е М, но моите обиколки отказвам да споделя по психо-технически причини.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт