Отговори
# 1 050
Мога да!
Но там ще може всеки сам да редактира и едва ли ще има нужда. Peace

# 1 051
Шаманке, мен изобщо ме няма в таблицата?!  newsm78 Сякаш не видях и другите момичета с чужбински поръчки освен Пепеляшка... Що така?

# 1 052
Шаманке, мен изобщо ме няма в таблицата?!  newsm78 Сякаш не видях и другите момичета с чужбински поръчки освен Пепеляшка... Що така?

Солей, номер 239 си  Peace Аз видях доста чужбински момичета...може и да са добавени след като си писала, не знам...Но са там  Peace

# 1 053
Олд Спорт, мерси!   bouquet Сега се видях.  Simple Smile А одеве даже сърч пуснах...  newsm78

# 1 054
Мога да!
Но там ще може всеки сам да редактира и едва ли ще има нужда. Peace

Не, не може всеки да си редактира. Ще настане хаос така. Ако някой редактира там и вземе, че не пише в темата, все едно нищо не е направил. Он лайн таблицата е само за ваша информация, аз се ориентирам по друга. Ако искаш да помагаш, дай един имейл на лични, че да се опитам да ти пратя покана  Peace

# 1 055
Аз все още не съм превела парите, защото чакам окончателната цена на блузта с шала ... а утре е последния срок... какво да правя?

# 1 056
shesi, превеждай така, последно обещаха днес да ми дадат мостра и цена. Ама предвид мотането ... (тук щях да пиша нещо нецензурно, ама шефката ш`ма банне  Mr. Green ) Ще импровизирам според ситуацията. Цената остава същата.

# 1 057
ОК превеждам.

# 1 058
  • София
Добре, и аз чаках нова цена, но в такъв случай превеждам малко повече, а ако остане нещо нека е за ЛЛЛ.  Peace

# 1 059
Готово ... парите са преведени.

# 1 060
  • Пловдив
Аз само да питам... Има ли отговорник за Пловдив newsm78

# 1 061
sweet maniche, не съм Шаманката ама понеже предполагам че е страшно заета с нашето обличане, та да се изкажа:
това е миналогодишният списък https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnsgjYcwTed7dDlGTVBsNGp … B&hl=en#gid=0 публикуван от нея. Дали ще си остане такъв и тази година не знам  newsm78 и все пак...

# 1 062
sweet_maniche , няма, кандидатираш ли се?

# 1 063
И аз пуснах добавката за мъжката тениска. Утре след 10 часа ще ги имаш. Вече тръпна в очакване за новите придобивки!

# 1 064
  • София
Преведени са паричките! Само уточнявам, че в основанието ме записаха ZLATNA-G. Шаманка, невероятна си! Благодаря за всичко!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт