Отговори
# 1 110
Благодаря за информацията!!!!

# 1 111
  • Стара Загора
Здравейте, ние от 11 дни вече не сме 2 в 1  newsm44 smile3514 smile3533 smile3508 smile3507 smile3507 smile3507
Вече се ориентирах че съм, или по-скоро започвам да ставам размер L Simple Smile За пръв път поръчвам, не съм въобще претенциозна за цветове само бихте ли ме ориентирали какво като набор от дрехи би ми стигнало за да изкарам сезона? Wink и да пускам поръчката ?

# 1 112
Ето пак списъка по градове ЦЪК

А за София (със специалното съдействие на енимна  Mr. Green ) тя ще публикува скоро  Peace

# 1 113
Здравейте, ние от 11 дни вече не сме 2 в 1  newsm44 smile3514 smile3533 smile3508 smile3507 smile3507 smile3507
Вече се ориентирах че съм, или по-скоро започвам да ставам размер L Simple Smile За пръв път поръчвам, не съм въобще претенциозна за цветове само бихте ли ме ориентирали какво като набор от дрехи би ми стигнало за да изкарам сезона? Wink и да пускам поръчката ?

Честито да ви е  Hug
Пусни си поръчката, а скоро ще кажа дали ще има допълнителни бройки.

# 1 114
Шаманке ,пак ще ти пусна ЛС с адреса ми,че срещу мен не пише "имам" Crazy

# 1 115
Не бе, Данче, споко  Grinning Просто не съм оправяла таблицата

# 1 116
Ако няма за Стара Загора желаещи пишете ме мен... На ключово място живея, до Жабките съм /ще пратя точен адрес на лични/, предполагам ще е удобно и за другите мами старозагорки за среща там ... Пишете съгласни ли сте, да пратя адрес и да ме добавите в списъка... Party A иначе за връзка давам и мейл : mamapoli.r@gmail.com

# 1 117
Пишете мен като отговорник за Търговище, адреса сега ли да го давам на лични?

# 1 118
За Стара Загора съм записала  zorni4ka за отговорник. Ако има нужда, разпределете си задачките.

ibirbyf , чакам адрес на лс

Чакам още адреси от Ардино (nilata), Костинброд (iaae, не го откривам, а съм почти убедена, че го имах пратен), Плевен (Atrakcia), just_an_ODDalisque също ако има промяна от ляото

# 1 119
  • StZ
Споко, Райян! Аз съм до магазин Бебе, т.е. ще им е удобно на маменцата Heart Eyes
Ако има нужда ще си разпределим задачките Peace

# 1 120
  • Германия
За Стара Загора съм записала  zorni4ka за отговорник. Ако има нужда, разпределете си задачките.

ibirbyf , чакам адрес на лс

Чакам още адреси от Ардино (nilata), Костинброд (iaae, не го откривам, а съм почти убедена, че го имах пратен), Плевен (Atrakcia), just_an_ODDalisque също ако има промяна от ляото
Ха на бас на по 2 немски бири и 10 шоколада, че 100% имаш адреса на плевенската Атракция? Mr. Green

# 1 121
Въх, верноу! Но ще се жертвам да изпия бирите, че и шоколадите, само ми яла  Mr. Green

# 1 122
  • Стара Загора
2 пижами
2 рокли
2 полу
2 шал
1  кърм с до кога ще суча
и една за тати

защо не помислите за неделята или антъни
съвсем до гъза ми е и е много чисто навсякъде, те са ни любимите със Дидо!
Къде да си видя нещата?

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 01:03 от AnMary

# 1 123
Възрадвайте се чада форумски, нещата са готови!!! Само шалове нямаме още, чакам да ги донаплетат  Rolling Eyes

# 1 124
2 пижами
2 рокли
2 полу
2 шал
1  кърм с до кога ще суча
и една за тати

Пламче, ш`ти се карам! Дай един град, квартал, размери на дамските и детските? Мъжки май нямаше нищо допълнително, но ще проверя пак

Общи условия

Активация на акаунт