Отговори
# 1 140
 Tada Tada Tada Tada Tada
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Идеята за конкурса е супер Laughing
С тези темпове на разрастване скоро ще има модна империя "ШАМАНКАТА" и ще и се налага да ходи по ревюта в Париж и Милано Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 1 141
  • София
Честита Нова година! Да ни е здрава, спорна и щедра на детски смях, любов и светлина! И с пълна гърда!  Grinning

Шаманче, благодаря, че си толкова прекрасна мама/дизайнер/жена! Да си здрава, обичана, щастлива и все така вдъхновена фея талантлива!  bouquet
Идеята за конкурс е страхотна! Но вероятно по-удачно е да пращат снимки бременните? Иначе останалите, ако важи и за нас, ще си се наснимаме и може изложба някъде да си направим. Flutter

# 1 142
Честита Нова Година на всички! Желая ви здраве и късмет още дълго да ме тормозите за дрехи  Mr. Green

Благодаря за милите пожелания  Flutter

Криси, защо да се снимат бременните бре, те дрешките са основно за кърмещи. А и ще се радвам да ви видя колко сте прекрасни  Wink

# 1 143
те дрешките са основно за кърмещи.
или подкрепящи кърменето, да не забравяме  Simple Smile

# 1 144
Да де, те са си в графа кърмещи  Mr. Green (пък били те и мъже понякога)

# 1 145
  • София
Криси, защо да се снимат бременните бре, те дрешките са основно за кърмещи. А и ще се радвам да ви видя колко сте прекрасни  Wink

Така разбрах, понеже беше споменат пост на бременна "колежка" - Berend Botje, на която желая леко раждане! И няма как да не е, като знае, че всички сме с нея и че я чакат такива готини дрешки. Hug
Ще се снимам аз с удоволствие в новата колекция Коко Шаман Peace

# 1 146

Криси, защо да се снимат бременните бре, те дрешките са основно за кърмещи. А и ще се радвам да ви видя колко сте прекрасни  Wink

Откога бременни изключва кърмещи?  Mr. Green Мерси, Krissie Krust! Hug И на теб леко раждане и най-вече здраво бебче!
!

# 1 147
Искам всичко! Бременни, кърмещи, бременни кърмачки, кърмачета бивши и настоящи, татковци, батковци и изобщо цялото кралско войнство  Wink

Коко Щаман или Кокош Аман  Mr. Green

# 1 148
  • Велико Търново

Коко Щаман или Кокош Аман  Mr. Green

Това страшно ми хареса!!!  Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 149
Чудничко ! Simple Smile)))
Имам някакъв шанс да ме изпишат от родилното като Убавица с рокля Simple Smile) ама да видим Simple Smile))
Шаманке,  Hug
И мен, и мен  Flutter С блузка  Flutter Стискам кълки и аз!

# 1 150
  • София
Мерси, Krissie Krust! Hug И на теб леко раждане и най-вече здраво бебче!

Мерси за пожеланията да ми е здрав бебчо! А аз няма да раждам скоро - доколкото знам, не съм бременна... Joy

# 1 151
Леле, колко съм изкукала! Simple Smile)) Извинявай!

Грозно Пате,  рано ти е стискай! Ние вече сме на етап: Айде, мами, излез! ... да видим кой кого ще рита!  Joy

# 1 152
Честита нова година! Да е здрава и щастлива, да донесе на всички мноооого кърмачески дрешкиGrinning Joy Hug

# 1 153
Последно да напиша, нямам преводи и информация от ivka_007 (Пловдив), mimi 81 (Пловдив), vatan1919 (Бургас), Сиситу (Сливен).

Кажете дали има грешка или да ви отписвам? Ще изчакам до утре.

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 20:31 от Шаманката

# 1 154
Включете ме в листата на чакащите със следното:
ник: v.teneva
град: София (ж.к. Манастирски ливади)
Дамски: М1, размер М - 1бр.
Детски: Д1, размер 74 - 1бр.
Кърмаческа: Поло, размер М - 1бр.
Блуза с шал, размел М - 1бр.
Рокля, размер Л - 1 бр.
Пижама, размер М - 1бр.
 Rolling Eyes

Здравейте, Честита и спорна 2011 год. Дали остана нещо и за разсеяните?

Общи условия

Активация на акаунт