"Шоколадова коса" 2

• 195 845
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Преди да се боядисам и аз в шоколадов цвят  може ли да попитам за вашето мнение     кой цвят на косата ми оптива        http://nonam3varna.snimka.bg/experiment/snimki.558418.21837667            руса или черна или  шоколадовото ще е по добро решение?
всичко ти отива но аз съм за шоколадовото

# 196
Здравейте момичета Simple Smile
Понеже сте по-опитни от мен в тази област, искам да попитам нещо. На руси кичури съм, естественият ми цвят е тъмнокестеняв и бих искала да се боядисам шоколадово кафяво или близко до моя цвят (то шоколадовото е такова де). Дали няма да ми се увреди прекалено косата ако я боядисам? Проблемът е, че кичурите ми вече са много на гъсто и сигурно само в корените ще стане по-тъмна ако я боядисам. Незнам, ако имате някаква идея, моля за помощ или съвет Simple Smile  bouquet Hug Ето и една моя снимка:
http://img530.imageshack.us/img530/6958/sdc13905.jpg
цвета ти е страхотен.аз точно такова искам да постигна от много светло русо почти бяло..
да ме посъветвате как да стане това с каква боя марка номер
Мерси, но аз бих искала да махна най-накрая тези кичури и да бъда в моя свят или подобен Simple Smile Някакви други предложения?

най-добре е да отидеш при професионалистда ти ги направи, а ти после само даги поддръжаш.  Peace
Фризьора ми работи с Matrix. Някакви отзиви за техните бои? Каза, че ще ме боядисва няколко пъти натурален шоколад или нещо такова.

# 197
  ПОМОЩ!!!  ПОМОЩ!!!  ПОМОЩ!!!  МОЛЯВИ ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ !  изсветлявах се и СЕГА СЪМ С ТЪМНО КАФЯВ ЦВЯТ НА ГЛАВАТА  с рижави отенаци, и като се мия рижото ми се появява и избива повече а аз не искам да съм шоколадка, моляви помогнете АЗ ИСКАХ ЕТО ТАКЪВ ЦВЯТ  поне да се получи http://www.style-hair-magazine.com/images/light-brown-on-top-and … ttom-21316536.jpg  ПОМОЩ ! ПОМОЩ!  ПОМОЩ! МОЛЯВИ НЕ ОЧАКВАМ С 1 МАЗАНЕ ВЕДНАГА ДА СЕ ПОЛУЧИ , НО ПОНЕ СЪС НАСЛОЯВАНЕ ЩЕ СТАНЕ , кажете ми какъв вид боя да използвам за да я поизсветля  почти до това..!

# 198
Здравейте момичета!Аз лично ползвам услугите на фризиорите(е има и такива дето  заслужават да  #2gunfire)защото те знаят повече от нас-нали.Много съм доволна от серята на wella-професионалната серия.Има чудесно покритие на белите коси,а и маската за изстощена коса е мн мн добра.

# 199
  • в Кошера
 ПОМОЩ!!!  ПОМОЩ!!!  ПОМОЩ!!!  МОЛЯВИ ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ !  изсветлявах се и СЕГА СЪМ С ТЪМНО КАФЯВ ЦВЯТ НА ГЛАВАТА  с рижави отенаци, и като се мия рижото ми се появява и избива повече а аз не искам да съм шоколадка, моляви помогнете АЗ ИСКАХ ЕТО ТАКЪВ ЦВЯТ  поне да се получи http://www.style-hair-magazine.com/images/light-brown-on-top-and … ttom-21316536.jpg  ПОМОЩ ! ПОМОЩ!  ПОМОЩ! МОЛЯВИ НЕ ОЧАКВАМ С 1 МАЗАНЕ ВЕДНАГА ДА СЕ ПОЛУЧИ , НО ПОНЕ СЪС НАСЛОЯВАНЕ ЩЕ СТАНЕ , кажете ми какъв вид боя да използвам за да я поизсветля  почти до това..!

ИДИ на фризьор! Кажи какво искаш да постигнеш и той ще прецени какво да ползва  Peace

# 200
аз искам ето такъв цвят, ако някой знае нека ми помогне много ви моля    http://www.album.bg/niki.lozanova/images/17096128/     помощ за цвета сега съм светло кафеникаво...

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 17:28 от dani890420

# 201
  • София
Първо пиши с малки букви Wink По принцип такъв цвят се постига горе долу лесно на светла основа. Проблема тук идва с червените отенъци, повечето момичета с това се борим. Не ми се иска да ти давам съвети за боя, защото е строго индивидуално, но би трябвало, такъв цвят да получиш с всяка по-качествена средно кафява боя, но винаги има риск. Отиди на фризьор, покажи му картинка на цвета и той ще знае какъв цвят да ти забърка за желания резултат.

# 202
dani890420, моля Ви да не пишете с главни букви там, къдете не е нужно!

# 203
извинявам се че съм писала с големи букви

# 204
Здравейте!
И аз съм към вашия отбор на шоколадките борещи се с червени отенъци. До сега каквато и боя да съм използвала все на червено ми избива  #Cussing out
Веднъж си взех на Syoss 5-8 лешниково кафяв и стана приблизително това което искам. Нямаше толкова червени отенъци.
Искам да попитам дали някой я е ползвал по-дълго тази боя и да каже впечатления дали много изтощава косата?
На мен за единия път, в който съм я използвала ми се стори, че не я изтощи много, но за по-дълга употреба не знам  newsm78 ..... да не си остана без коса.

# 205
здравейте....
Александра_        така и направих отидох на фризиор и я питах 5 пъти има ли такъв цвят         http://www.album.bg/niki.lozanova/images/17096128/       и тя каза че има, но накрая ми лепна едно кафяво, което си стои направо като черно само че с мноооого червени отенъци....и сега ще го бутам с малко  домашни маски и после ще си търся боя за да си го направя сама, то файда че ходя на фризиор пък пак не става а от светло кафяво ми го направи почти черно.ее писна ми от такива фризиори вече, как да се реша да отида като нищо немогат да постигнат.......и после като видя какво тъмно е станало и взе да ме убеждава че на таакава оснава щели да седат много добре руси кичури но аз не искам кичури искам си цвета....дайде съвет ако можете  коя боя и цвят има такъв цвят...моляви, поне вие сте шоколадки и повече ссте се боядисвали с тъмно кафяво...!

# 206
Dani890420 аз имах същата прекрасна коса, каквато и Николета на тази снимка. Даже прическата беше същата. Не знам защо реших от черна (не бях с кафява), да я правя руса ?! И така си изтощих косата, че ме е срам от себе си ! Колко пари съм дала по фризьори, за бои и продукти.... Сигурно една кола щях да си купя  hahaha  В крайан сметка постигнах бялото русо, което исках. Да ама, косата ми взе да се къса брутално! Постригах я доста късо... Сега още я чакам да израсте, и междувременно се направих кестенява ! Сложих първо http://www.kayeschemist.co.uk/shop/images/uploads/castings%20713 … 20ice%20latte.jpg  и стана много добре, но бързо падна цвета. После не знам защо пляснах -http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/excell-10/7-0-blond-fonce.aspx  и стана едно ,... не знам и аз какво ! Никакъв пепелив оттенък. Много се разочаровах, целта ми е да постигна собствения си цвят, който по цветова гаме е някъде - 7-8... Не знам с какво да се боядисам вече. Искам веднъж завинаги да сложа нещо и да седи максимално слято с естествения ми цвят. Толкова ми е зле косицата, че не ми се ще пак да я постригвам, поне за известно време да не я тормозя с боя, пък после ще видим...

# 207
Теичка   оффф познато ми е тъкмо ми поизрасна малко косата и аз реших че ще махам черното изсветлявах се-сега хем ми е още по суха една ужасна немога хич да я оформя(тя и преди си беше суха де), добре че е с дебел косъм та имам още коса..само аз си знам какво съм я правила и все още ми е гъста ---та  станах кафява горе долу светла, но ми се наложи близо10-15 сант. да я скаса и сега съм много напластена и ми е малко под ушите но до лятото ще стане пак до раменете но този цвят много ми харесва ...., а сега след фризиочката съм многооо тъмно кафяво, на слънцето седи направо червено #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out-писна ми от тъпи фризиори уж си знаят работат а някрая нищо не правят, та сега с дом маски с жълтък, зехтин и масла ще го бутна тъмното и ще търся такъв цвят, но този път ще експериментирам сама поне да знам че аз съм се осрала а не да дам сумати пати и нищо да не ме направят, айде сектир..добре че боята пада от жълтъка инъче щях да я одуша фризиорката.. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out smile3511 smile3511 smile3511 smile3514

# 208
  • Miami
И аз съм в отбора на разочарованите от фризьорите  Sad Бях с много руса и реших, че искам да стана шоколадова, но мляко с шоколад. Моята фризьорка ми лепна едно тъмно русо и станах със зеленикави  отенъци  #Cussing out После изчетох тази тема и реших да си взема млечен шоколад на велатон. Мааалко се уби зеленикавото, но в корените ми червенее, а и стана доста по-тъмно от това което исках. Полудях направо и се къпех всеки ден, за да се отмиие поне малко. Сега се чудя как да се изсветля малко  Rolling Eyes Значи казвате, че с домашни маски с жълтък и масла пада цвета  Thinking Ще пробвам и аз.

# 209
  Аз съм от тези,които са доволни от фризьорските услуги.
  Получих цвета,който много ми хареса.Тоест,фризьорката много добре разбра,какво искам и много хубаво успя да съчетае основата и боята.....

Обаче не повторих процедурата,защото боята (уж професионална)  много бързо се отми,и реших,че просто не си струва.  Confused

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 10:05 от Селма

Общи условия

Активация на акаунт