"Шоколадова коса" 2

• 195 789
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
ами да от дом.маски на мен много бързо ми пада боята, още като сложа 2 пъти и вече няма помен от боя, но като бях черна само тогава не ми падаше, но тогава се боядисвах с мноого силна боя и затова, но сега съм с уж някаква професионална но ми пада от маските ипо добре че така немога да се глядам...
да бе и аз бях доволна от старата си фризиорка , но сега съм много далече и немога да ходя при нея и затова уж бях доволна от тази но с боята ме уклепа цялата, е извинявам се но 5 пъти да я питаш за този цвят и тя да ми казва да-да и после като се видях щях да припадна а аз не искам кой знае какво тъмно кафяво-от пепеливите тоново, да стои като кафяво а не като черно с мнооого червени отенаци, направо на външна светлина стои червено....

# 211
  • Бургас
Здравейте  Simple Smile,
Аз не си боядисвам косата, много тъмно кестенява на цвят е, даже съм решила като побелее, пак да не я боядисвам  Crazy, но ще видим какъв акъл ще ми дойде. Пиша в темата обаче, за да ви препоръчам една боя. Една колежка е с много хубав мек светлорус цвят без червеникави оттенъци, направо сякаш постигнат от професионалист. Като я попитах каква и е боята, сподели, че е "Престиж". Препоръчах я на майка ми, остана много доволна. Хубав цвят, устойчив, покривен. Колежката каза, че перфектно и покрива белите коси. Българска е боята, на "Роза импекс". Може би и шоколадовият цвят ще е сполучлив. Дано не прозвучи като реклама, нямам нищо общо с фирмата, просто споделих впечатленията си.  Peace
Ето и линк: http://www.rosaimpex.com/index.php?lang=2&cat=46

# 212
Аз лично съм предубедена към българските бои за коса. Не заради цената, знам, че и Палетето е 2 лв. без мита, но предпочитам Люореал от непрофесионалните, що се отнася до кафяв цвят. От Палете бях доволна, кмогато я правех черна, но пак ми идваше силна. Моя фризьор вчера, докато ми подрязваше връхчетета, ме посъветва да си взимам бои с 0, демек 7.0 , за да нямам червеникави оттенъци. Уфф не знам вече, трябва да посетя един курс по фризьорство  Mr. Green

# 213
  • Miami
Селма, разкошна коса имаш    bouquet

# 214
  Кори,благодаря!  Simple Smile

# 215
Теичка  пусни малко снимки да видя цвета с който си сега, нали е на лориал и аз много ги харесвам но ми казаха че ставали по тъмни..били пуснала снимка и името и цвета на боята..ще ти бъда много благодарна..

# 216
Здравейте шоколадки!! Някоя от вас използвала ли е тази боя http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-xxl/color-xxl/njuan … erno-tmno-kafjav/ или тая http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-xxl/color-xxl/njuan … si-svetlo-kafjav/
Много готини цветове...ако някой все пак се боядисва с тях,много моля за снимки Heart Eyes

# 217
Двата цвята са коренно различни, ако не се лъжа, едното бие доста на червено. Палете по принцип е доста силна боя, ако ще се правиш в кафеникави оттенъци, където не се нуждаеш от изключителна фиксация на цвета, по-добре избери друга боя. Ако имаш по-суха и склонна към накъсване коса, насочи се към Лореал, аз лично съм много доволна. Косата ми се съсипа след русото, и сега прибегнах към естествения цвят, поне докато се възстанови. От Палете бях доволна, когато бях с черна коса, но и след 4 измивиания падаше черно като катран от главата ми... Иначе косата ми изглеждаше супер, което отдавам на здравия косъм. Успех от мен, но запомни, че има и професионални бои за по 12 лв, което не е толкова много, щом се отнася до косата. Лично аз повече не бих си купила Палете. ползвах и изрусяващите им гами,особено XXL , и резултата беше посещение при фризьор и голяяямо скъсяване Sad
Знам, че въпроса ти късаеше цевтовете, и засягаше пробавлите точно тези нюанси, но просто искам да кажа, че цветовето на кутията са страхотни, както и косите на мацките, само че не винаги се получава така, както го виждаш на снимката. Успех все пак  Simple Smile

# 218
Здравейте шоколадки!! Някоя от вас използвала ли е тази боя http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-xxl/color-xxl/njuan … erno-tmno-kafjav/ или тая http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-xxl/color-xxl/njuan … si-svetlo-kafjav/
Много готини цветове...ако някой все пак се боядисва с тях,много моля за снимки Heart Eyes
По-тъмния цвят е почти червен в действителност/с него се оаках преди време  Rolling Eyes/,а втория цвят става рижаво рус след боядисване.То пак зависи какъв е твоят цвят в момента,но точно тази серия на Палете е ужасТна Naughty

# 219
Момичета, а какво ще кажете за този цвят http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme-new … n3-sredno-kafjav/ някой правил ли се е с него. Интересува ме дали червенее иначе много ми харесва като цвят.

# 220
Дани, утре ще се снимам специално заради теб. Нямам нормална снимка, на която да се вижда добре цвета. Все със светкавица са снимките. Ще пусна тези дни, за да покажа. Въпреки, че се чудя дали да не се боядисам още веднъж последно с 7.13 Кастинг. От нея съм изключително доволна. Цвета стана невероятен, като мляко с какао. Ще потърся нормални сними и ще кача.

# 221
Аз да питам ,боядисана съм с 5-цата на Мажирел от професионалните бой на Лореал,но ми се ще да е един нюанс по-светла с какво бих могла да я смеся,или да си купя нов номер за да се получи?

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 08:31 от milushka

# 222
Въпреки, че се чудя дали да не се боядисам още веднъж последно с 7.13 Кастинг. От нея съм изключително доволна. Цвета стана невероятен, като мляко с какао. Ще потърся нормални сними и ще кача.
  Тази 7.13 ми даваше някакъв червеникав оттенък,много далечен от мляко с какао....
  Сигурно голямо значение има и основата... Thinking

# 223
Може би бъркаш с 7.13 10 минутната... Тя има червеникави оттенъци. Горе в корените нямах никакво червено с Кастинга, а надолу ми беше руса. Цвета се отми сравнително умерено за безамонячна. Но пак ми се получи разлика, но никакво червено.

# 224
  7.13 безамонячната  Peace Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт