"Шоколадова коса" 2

• 196 335
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Аз също очаквам резултати, много искам да видя как се е получило. Тъмно - шоколадовият цвят много ми харесва, както писах по - горе, но съм чернокоса, отгоре на всичкото и с къна, а пък ако реша да сменя цвета и току виж, на 100% даже съм останала без коса. Аз заради повредата от боята и преминах към къна. Както и да е.
Ще се радвам отстрани, нямам търпение да видя снимки  Hug

# 556
е точно този цвят на Лозанова и аз искам да получа. И аз чакам снимки и отзиви от Чаровницата Wink)))

# 557
Някоя от вас пробвала ли е да си махне наслояваната с времето боя с някакви маски за коса или друг безвреден начин? Косата ми принципно е тъмно кафява (естествената), от години се боядисвах с тъмно кафява боя, но тъй като всеки път боядисвах цялата, боята се наслои и си изглежда направо черна ...
Моля, почагайте!
Четох за маска със зехтин и жълтък - от нея падала боята, но колко пъти е нужно да се прави .. нямам идея. Хумата също действала по такъв начин.

# 558
Има и едни ремувъри за боя.. доколкото знам те не вредят кой знае колко .Можеш да пробваш и с тях . Иначе за домашни рецепти и идея си нямам. Аз съм с шоколадова коса / ще гледам и да кача някоя снимка скоро /  . Боядисва ме фризьорката ми . Боята е Кюн . Преди 2 седмици когато ме боядисва ми каза , че ще ми сложи някакъв нов номер / добреди бях с 5-ца/ 5.11 мисля , че каза - той и още 2 били нови цветве и се водели двойно пепелни или нещо подобно каза..Разкошен цвят стана. Ако някоя се интересува ще я поразпитам по подробно  Peace   bouquet

# 559
Има и едни ремувъри за боя.. доколкото знам те не вредят кой знае колко .Можеш да пробваш и с тях . Иначе за домашни рецепти и идея си нямам. Аз съм с шоколадова коса / ще гледам и да кача някоя снимка скоро /  . Боядисва ме фризьорката ми . Боята е Кюн . Преди 2 седмици когато ме боядисва ми каза , че ще ми сложи някакъв нов номер / добреди бях с 5-ца/ 5.11 мисля , че каза - той и още 2 били нови цветве и се водели двойно пепелни или нещо подобно каза..Разкошен цвят стана. Ако някоя се интересува ще я поразпитам по подробно  Peace   bouquet
Да! Поразпитай - аз се интересувам, още повече че в нашия салон работят точно с Кюн. А за маските - снощи си направих такава със зехтин и жълтък и да ви кажа падна от боята - не цялата, но определено изсветля поне с 1 тон от първото мазане с тази маска. Даже като я миех си личеше по водата, че пада от боята. Ще се намажа с маската към края на седмицата пак. Не искам да я третирам с химикали - колкото и да са безвредни. Убедена съм, че ако не я боядисвам отново и боята не се наслоява, ще се отмие. С малко повече търпение и упоритост, ще овладея ситуацията!  Laughing

# 560
  • София
Аз се боядисвам с Koleston Perfect на Wella и при нея коректорите се казват Special Mix. Всички професионални бои имат коректори.
От тези коректори се прибавя много малко количество към боята с цел премахване или засилване на даден оттенък.
Ако искате да премахнете даден оттенък трябва да изберете противоположния цвят.

B & C от къде си купуваш тази боя (има ли я в магазинчето на Алабин  newsm78 ) и на каква цена е със този коректор.
 Аз години наред се боядисвах черна, но реших че ще ставам и аз шоколадка. Една година не слагах боя изобщо и си правих домашни маски ( с тривитаминол, зехтин, оцет, жълтък и ракия в равни количества се смесват, намазва се косата със сместа и се слага найлонова шапка. Стои се колкото се може по-дълго. Правех я веднъж седмично като жълтъка го заменях с кисело мляко следващия път и по-следващия с мед. Маската е страхотна, много е добра срещу косопад, заздравява я и и придава много блясък и сваля боя  Wink ) Препоръчвам ви я, сигурна съм че няма да съжалявате  Peace
 Наскоро се боядисах с шоколадова боя на Syoss но имам червени отенъци ooooh! . Искам да ги махна и да я направя още един тон по светла от сега. Ето и една снимка от миналата седмица. Дали с тази боя на Koleston ще се получи.  Praynig

А колкото до веждите аз си купувам от ДМ сенки за вежди. Те са в комплект тъмно и светло кафяво + четка. Много съм доволна, върху моите редки черни вежди слагам тъмното и хем стават по-плътни, хем са някак по изразителни и добре оформени  Flutter

# 561
И аз искам да стана шоколадово кафява,ама нещо немога да намеря цвета.Или става светла или тъмна,просто ужас. smile3506 Weary smile3518

# 562
Боята не я купувах от България и до Алабин никога не съм ходила. Нямам никаква представа какво се продава в това магазинче, но боята на Wella може да се намери и в България. Ако я няма по магазините, може да се поръча от Интернет (имаше някакъв български сайт в който съм я гледала и за него до колкото си спомням не се изискваше кредитна карта).
Koleston Perfect не е единствената хубава професионална боя.....има и много други.
Аз в момента се боядисвам с Goldwell и също съм много доволна, но моят цвят е далеч от шоколадовото. Боядисвам се с 8N. Решила съм да си потъмня косата, но мисля да го направя постепенно, а не изведнъж.  Simple Smile

# 563
здравеите момичета,темата ви е прекрасна  bouquet,извинете че така нахлувам,търся темата за чернокоси но маи тук се обсъждат само шоколадовите нюанси,аз ли съм в грешка,моля да ме извините ако е така newsm78

# 564
  • София
Цял живот съм синьо-черна. От година може би се боядисвам върху черното със светло кестеняво. Първите 6-7 месеца нямаше ефект, но определено косата ми беше станала тъмно кестенява но не и черна. След което и от подстригването и от боята черното изчезна. Вече съм шоколадова, като идеята ми е да изсветля още малко. Най-доволна за сега съм от тази боя на Рубела последният път се боядисах с 6.0 тъмно русо се води. Косата ми стана страхотен мек шоколадов цвят без червено. До сега почти от всички бои ми излизаше червения оттенък. Сега съм решила да сложа 7.0 - светло русо. Предполагам, че на сегашният ми цвят ще стане точно такова кестеняво каквото искам. Ето снимка на косата ми на пряка и не пряка слънчева светлина. Това е 2 седмици след като се боядисах с Рубела-та.
1  2  3

# 565
Косата ти е страхотна! Това си го постигнала само с боя ,без изсветляване!Браво!

# 566
mishchitzata страхотна  Hug
+ имаш супер сладки ноктенца . Знам от другата тема хихи  Mr. Green

# 567
mishchitzata ,страхотна коса  Simple Smile  а боята покрива ли бели коси  Thinking

# 568
  • София
renatka Абсолютно без никакво изсветляване, пране и подобни. Само боя  Peace
chocolate-girl, ЧерЕн_ШокоЛад  Hug Мерси момичета. ЧерЕн_ШокоЛад Аз нямам бели коси...смисъл имам няколко косъма, но не съм забелязала да не ги е покрила  newsm78. Но въпреки всичко не мога да бъда критерий за това  Peace

# 569
Аз съм почитателка на тъмнокафявата коса - не черна, но много тъмно кафява. Въпросът ми е като се боядисвате всеки път ли боядисвате цялата коса или в повечето случаи само корените? Питам, защото ми се струва, че ако всеки път се боядисва цялата коса, се получава наслояване и в един момент косата надолу изглежда по-скоро черна, отколкото кафява. Та ... как процедирате вие?

Общи условия

Активация на акаунт