"Шоколадова коса" 2

• 196 344
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Колко време седи боята на веждите,досега не съм ги боядисвала...При мен те са по-светли от естествения цвят на косата ми
Всичко зависи от веждите и степента на изсветляване.
Моите вежди не са тъмни и времето е много кратко. Трябва непрекъснато да се проверява и ако е постигнат желаният цвят, веднага да се измият.
Ти всъщност какво точно искаш....изсветляване или потъмняване?

Verji5, с непрофесионална боя ще ти е малко трудно, да не кажа невъзможно да се отървеш от червеникавите оттенъци.
Ако си купиш една професионална боя и към нея прибавиш коректор съм сигурна, че ще успееш да се пребориш с този нежелан оттенък.

# 541
Колко време седи боята на веждите,досега не съм ги боядисвала...При мен те са по-светли от естествения цвят на косата ми
Всичко зависи от веждите и степента на изсветляване.
Моите вежди не са тъмни и времето е много кратко. Трябва непрекъснато да се проверява и ако е постигнат желаният цвят, веднага да се измият.
Ти всъщност какво точно искаш....изсветляване или потъмняване?

Verji5, с непрофесионална боя ще ти е малко трудно, да не кажа невъзможно да се отървеш от червеникавите оттенъци.
Ако си купиш една професионална боя и към нея прибавиш коректор съм сигурна, че ще успееш да се пребориш с този нежелан оттенък.

ЯЯЯЯ Mr. Green какъв е този коректор?Би ли дала малко инфо newsm78

# 542
Аз се боядисвам с Koleston Perfect на Wella и при нея коректорите се казват Special Mix. Всички професионални бои имат коректори.
От тези коректори се прибавя много малко количество към боята с цел премахване или засилване на даден оттенък.

Ако искате да премахнете даден оттенък трябва да изберете противоположния цвят.

# 543
Благодаря ти   bouquet Боядисвам се при фризьор със лореал матрикс ,когато отида ще я питам за въпросните коректори

# 544
Аз също благодаря ще се поинтерсувам  newsm10

# 545
Здравейте от мен,аз имах същия проблем като всички тук,много исках т.н. Шоколадов цвят,като преди това години наред бях платинено руса.Вчера се боядисах в домашни условия с боя- Loreal Casting Sublime Mousse 62 Delicious Light Brown. Незнам дали защото ми беше много руса преди това косата или от нещо друго, но цвета стана точно какъвто го исках,шоколадов,без червени отенъци и много добре покри.Нямам вмомента с какво да се снимам, но слагам друга снимка на която харесах цвета първоначално.Точно същия ми е Simple Smile

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150254509094962&set=a.440393734961.237857.187105184961&type=3&theater

# 546
  • Sandanski
момичета някакви предположения какъв може да е този цвят  http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/283098_2440636722 … 777_7616023_n.jpg

# 547
  • Пловдив
Аз от мнооого време се боядисвам с тази боя   http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1%D0%BE%D1%8F+%D0%B7%D0%B0+%D … ed=1t:429,r:1,s:0

номер 678 в кестенявата гама.Доволна съм. Peace

# 548
  • софия
Така дами имам нужда от съвет след дълга борба с черното станах червена както беше замислено,но незнам защо ме втриса от този цвят имам чувството че е бабешки.Сега съм полудяла да го махам и искам да се боядисам кафява но не шоколад ,а по-скоро пепеляво кафяво  докато си излезе моя цвят.Мисълта ми е какво ще стане върху червено и каква боя да взема мооооооооооооля   bouquet  bouquet  bouquet

# 549
Много харесвам шоколадовите коси, но за нищо на света не бих си сложила боя на главата. Иначе обожавам да ги гледам отстрани.

# 550
  • софия
Така дами имам нужда от съвет след дълга борба с черното станах червена както беше замислено,но незнам защо ме втриса от този цвят имам чувството че е бабешки.Сега съм полудяла да го махам и искам да се боядисам кафява но не шоколад ,а по-скоро пепеляво кафяво  докато си излезе моя цвят.Мисълта ми е какво ще стане върху червено и каква боя да взема мооооооооооооля   bouquet  bouquet  bouquet
С риск да досадя  повтарям въпроса си защото довечера ще се боядисвам взела съм  на Лореал Кастинг 412 дали ще се получи?

# 551
Здравейте, на всички !!! Много се извинявам ако скоро е коментирано, но нямам време да чета всичко  Embarassed Моята коса е много тъмно кафява и бих искала да я направя нещо от рода на светло кафяво, без червени отенъци  Tired Спрях се на тази боя PALETTE COLOR & GLOSS но не знам кой цвят да избера  newsm78 По съвет на фризьорката ми трябва да си взема тъмно русо, но незнам защо лееко се съмнявам. За това и реших да попитам вас  Heart Eyes Никога до сега не съм се боядисвала, ако това има значение  Crazy
  П.С.  Забравих да попитам и за отзиви за самата боя Embarassed

# 552
С Палете никога повече не бих се боядисала. Много агресивна боя.  ooooh!

Peace

# 553
Включвам се и аз в темата.Утре ще ходя да ме боядисват и да се подстригвам.Цвета който съм си харесала е ето този на Николета Лозанова.Надявам се да излезе същия цвят а не да стои черно или червеникаво.Моята фризьорка работи с продукти на лореал.Ако някой се е правил с такава боя знае ли дали има същия цвят?!

# 554
Чаровна, чакаме отзиви за цвета  Wink

Общи условия

Активация на акаунт