"Шоколадова коса" 2

• 195 899
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Моми4ета Искам само да ви кажа 4е аз съм 4ернокоса от 15 години и най-накрая ми поизраснаха 5 см корените и лека полека се боядисвам с кафяво и подкъсявам отдолу , докато израсте цялата и остана кафява.Дано тъмният шоколад да е тъмен,да не е със златист отенък newsm78
стискай зъби дори и да има разлика голяма в цветовете само недей да я обезцветяваш  Whistling  Whistling  Whistling
момичета даите ми съвет за трайна не много увреждаща боя за коса цват който изглежда естествено и не червенее  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes

# 151
Моми4ета Искам само да ви кажа 4е аз съм 4ернокоса от 15 години и най-накрая ми поизраснаха 5 см корените и лека полека се боядисвам с кафяво и подкъсявам отдолу , докато израсте цялата и остана кафява.Дано тъмният шоколад да е тъмен,да не е със златист отенък newsm78

Няма златист отенък-става точно шоколадово към черно.
Ще ти пратя снимка на лични да добиеш представа

# 152
Аз съм фенка на натуралния шоколад,ето този:

Не мисля скоро да го сменям.Иначе съм със средно кестенява коса между пепеливо и тъмно кестеняво.

Кой е номера на тази боя, за да не я търся по картинката.

# 153
# 154
Момичета, взех си Крамер колор -кестеняво мат, но в момента съм червенокоса. Дали ще стане , или ще  трябва да я обезцветя (поне малко да падне от цвета)?

# 155
Момичета, взех си Крамер колор -кестеняво мат, но в момента съм червенокоса. Дали ще стане , или ще  трябва да я обезцветя (поне малко да падне от цвета)?
не я обезцветяваи за нищо на света! от 1 година се опитвам да си възстановя косата след обезцветяване постепенно като е боядисваш ще стане аз мн съжелявам че я обезцветих бях с коса до краста черна сега съм с неясен цвет над раменете и мн гризи полагам и много пари давам ..........

# 156
не я обезцветяваи за нищо на света! от 1 година се опитвам да си възстановя косата след обезцветяване постепенно като е боядисваш ще стане аз мн съжелявам че я обезцветих бях с коса до краста черна сега съм с неясен цвет над раменете и мн гризи полагам и много пари давам ..........

Благодаря ти Hug
Ами, ще сложа този цвят на Крамер, той е доста тъмничък,  дано се получи. При всички случаи ще избие червения оттенък, но нямам друг избор Cry

# 157
Момичета, взех си Крамер колор -кестеняво мат, но в момента съм червенокоса. Дали ще стане , или ще  трябва да я обезцветя (поне малко да падне от цвета)?

Благодаря ти Hug
Ами, ще сложа този цвят на Крамер, той е доста тъмничък,  дано се получи. При всички случаи ще избие червения оттенък, но нямам друг избор Cry
ще избие няма начин на мен на черното ми е избивал този отенък ,но постепенно ще се скрие ще видиш пиши отзиви за боята после ти от къде си от къде я купи боята

# 158
  • София
Момичета, дайте съвет как да постигна този цвят....не знам за тази тема ли е, защото е по-светъл от обикновения шоколад, но пък да го наречем млечен шоколад  Mr. Green

Дъъълго време бях черна, от година лекичко влизам в отбора на кестенявите. Дори бях почти достигнала нещо подобно, но малко по тъмно и последният път си взех 415 Кастинг Лореал .....и станах почти черна пак  Sad Дори има не точно червени, ами някакви кофти отенъци. Искам пепеляво кафяво. Помагайте  Hug

# 159
iskam takava shokoladova kosa.......... Cry

# 160
  • Неизживени спомени
Здравейте момичета
много ми харесва този цвят,но представа си нямам какъв е  Rolling Eyes Ако имате идея,помагайте  Wink http://www.slava.bg/news/11737.html

# 161
Ето още една снимка на Райна с новия цвят на косат
http://planeta.tv/wp-content/uploads/2008/10/raiina.jpg

и на мен много ми харесва,както и този цвят

http://gallery.nikoleta-lozanova.com/albums/fotosesii/2010/zasait/normal_04.jpg

запазила съм си ги в компютъра и се чудя как да ги направя,лошото е ,че не мога да реша толкова светло или 5-ца  Laughing.

# 162
  • Неизживени спомени
цвета й много ми харесва,седи супер естествен!

# 163
момичета в момента съм намазана с велатон средно кафяво номер 4 но мисля че става черна ужас няма да стоя 30 мин както пише на 20 я измивам ако стане черно сигурно ще се разрева едвам го махнах от главата си преди година и няма коса заради това  Cry Cry Cry Cry Cry  с дже раце се моля да не стане черно рацете ми и изцапаното от страни са чисто черни  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 164
момичета в момента съм намазана с велатон средно кафяво номер 4 но мисля че става черна ужас няма да стоя 30 мин както пише на 20 я измивам ако стане черно сигурно ще се разрева едвам го махнах от главата си преди година и няма коса заради това  Cry Cry Cry Cry Cry  с дже раце се моля да не стане черно рацете ми и изцапаното от страни са чисто черни  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Бързо го махай, почти черно е , аз съм ползвала този номер!

Общи условия

Активация на акаунт