Дюкан ни учи какво да се яде за да ходим на море - 236

• 35 155
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро дами Simple Smile
Да се похваля, че още вчера видях 68.9 на кантара, днес съм 69.2, но то сигурно е защото снощи доста се тъпках, изядох и 2 купи таратор Simple SmileПонякога така става, особено като на следващия ден съм П, та да не се разваля ПЗ храната през следващите 5 П дни. Та помръднах с почти килограм след дългия застой, надявам се така да продължавам.
Имам въпрос - като правя хляб или мъфини, доза за 3 или четири дни, след третия нещо им става и отвътре се овлажняват, все едно пак стават сурови. Ето например в неделя вечерта направих страхотен хляб по рецептата на Тумба Лумба, която е за четири дни, но аз си я модифицирам за три. Та беше много вкусен и добре изпечен, но парчето ми за днес пак се беше втечнило - хлябът е стоял два дни. Щом нейната рецепта е за четири, значи би трябвало да може да се съхранява толкова. Та ми е интересно защо моя се втечнява  отвътре след втория ден - съхранявам го увит в алуминиево фолио. Същото беше станало и с мъфините, бях ги правила в силиконова форма, но тези за третия ден бяха ужасни.
Желая ви хубав ден и много минуси Hug

# 706
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте!
Честит празник на патерица на всички които вчера имаха повод да празнуват.Да сте живи и здрави и дано успеете да сбъднете всичките си мечти!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз имам въпрос към ползващите стевията ,по специално тази на таблетки.
Намерих в един био магазин на много изгодна цена,300бр.-13.49 лв.Хубаво обаче ме интересува дали стават за термична обработка,защото аз подсладителя го ползвам само за кремове и разни печива,с една дума почти винаги е термично обработен.Много му се чудих, но в крайна сметка понеже и в магазина не можаха да ми отговорят реших да попитам вас.
И да попитам една таблетка колко подслажда долу горе(примерно за сладко кафе ползвате една ,две или повече таблетки)?

Иначе аз съм си режимна,готвя си редовно вкуснотии,правя си постоянно една тортичка с яйчен крем към която съм пристрастена.Приготвя се за има няма 30 минути ,но вкуса е ммммммммм..... CrazyИ по тая линия да споделя само ,че обикновено превишавам дозата на прясното мляко ,като се надявам да не ми окаже влияние на топенето на телесата.За сега не мога да се оплача ,ама да не дърпам дявола за опашката все пак. smile3505

# 707
Падаща звезда аз използвам стевия на хапчета на опаковката пише ,че става за топлинна обработка ,но едно хапче е дозирано за 1 к.ч .на двойно кафе слагам 2 хапченца ,определено не са много сладки,и има ограничение в дозата по 8 хапчета на ден.Има течна която е с по-голяма концентрация но е и по-скъпа.
Днес пак ме зарадва кантарът 62,700 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Hug Hug Hug Hug Hug
ЕЕЕ ами така са направени хапченцата за подслаждане на горещи и студени напитки за сладкишчета се ползва течна с по голяма концентрация. smile3534 smile3534 smile3534

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 11:32 от korni68

# 708
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
ЕЕЕ, ми тя хич не е сладка значи.И с туй ограничение ,аз ще трябва да сложа 50 хапа да си направя тортата. Rolling EyesА после ще трябва да я ям 7 дена, че да не превишавам дозата от 8 таблетки на ден  Mr. Green
Май се отказах от стевията,ще си се тровя със Суитлито.Може и да се гътна някой ден по рано, ама поне ще съм убавица дет се вика. Crazy

# 709
Падаща звезда, и Sweetly-то има ограничение до 17 хапчета на ден... Thinking Thinking

# 710
  • София
...,ще си се тровя със Суитлито.Може и да се гътна някой ден по рано, ама поне ще съм убавица дет се вика. Crazy

Laughing  И аз все така отговарям, като ми каже някой, че ще се гътна от аспартама, преди да отслабна  Rolling Eyes

При мен-застой...мноооого рано, само 4 седмици след началото  Confused. Предполагам, че е защото ми е второ дюканстване и милионна по ред диета. Дано се "отпуши" положението, че така ми действа много зле... При мъжът ми е доста добре за сега, свалил е ок. 8 кг. за 4 седмици, което по моите разбирания за здравословно отслабване даже е много, но го отдавам на 132-те, от които започна...
Това са ми най-трудните кг за преборване... В най-голяма част от живота си съм била точно в този диапазон- 62-65 кила, и явно трябва да се заредя с дооооооста търпение и воля да ги преодолея, и да я видя тая петичка най-отпред вече!!!

mimensita, тез' младежи дето ги вадиш са много апетитни бе. И хич не са "сухи и постни", всичко си имат...Недей тъй, нали сме на диета  Mr. Green

# 711
  • София
Вече трети ден съм с вас момичета. Аз съм на поправителен  Embarassed. Преди повече от година и половина бях отслабнала с около 18 кг и ми трябваха още около 5 да достигна до желаната фигура, но ПРЕЦАКАХ  работата. Върнах си част от килограмите, но се тъпчех като  Animal Pig.
Първият път с режима на Дюкан се мерих през 3 - 4 седмици и интересното е, че на първото мерене след около месец бях свалила едва около 3- 4 кг, но се чувствах добре и не бях гладна за да се отчайвам. На следващото мерене пак след месец бях по - лека с около 10 кг. И сега мисля да не се вманиачавам в кантара, но те и дрехите показват. Тази сутрин реших да се претегля и видях , че съм 1 кг. надолу.
Желая ви хубав ден.

# 712
desitkaa -и при мен застоят започна след четвъртата седмица, не искам да те притеснявам, обаче продължи двайсетина дни. Аз също дюканствам за втори път - първият път беше миналата година и си задържах килограмите, свалих 10, върнах 2-3 и сега продължавам. Поне си знаеш, че ще мине, а и по време на застоя някак се топят обиколките и аз не разбрах как става.
относно подсладителя - изумихте ме Shockedаз ползвам течен суитли, в момента хуксол и идея нямах, че има ограничение. Слагам си го най-вече в чая, ама си пия по два ShockedТа какво ли е ограничението за течния? А стевията като енатурална защо има ограничение, знаете ли? Аз тъкмо мислех да си взимам, та да си подслаждам неограничено Crazy

А за хляба на някой случвало ли му се е да става пак суров като престои? Егати лудия въпрос ама...  chef

# 713
Хоп ,здравейте.Днес голям екшън у дома .Гоним един нахалник ,че много поразии направи. #Crazy ooooh! Вече съм пред нервен срив от тая гонитба. #2gunfire
И МЦ-то ме сюрпризира рано-рано така че ето ми обяснението на покачването на килцата(днес 62) newsm78 ама поне знам ,че е от какво е . Heart Eyes Hug

# 714
Тъкмо взех, да се притеснявам,
че не се споменава хуксол,
а аз ползвам само него /течен/ за "крем-карамела".
Някакви забележки към този подсладител!?
 Thinking

# 715
Nimowe,правя омлетчетата по рецептата,точно както са написани в темата...
Искам да попитам,като си направя хляб от овесени трици.. колко дни трябва да го ям? Предполагам,че не е за 1 ден  newsm78  bouquet

# 716
Мнооого ви благодаря, момичета. Стана ми едно такова мило, когато ви прочетох. Почерпихте
се с почерпката на Гарденийка Hug, сега аз ви
изпращам по една голяяяма прегръдка
mimensita Hug, tonnny_bg Hug, миле-на Hug, Lucie Hug, korni68 Hug, dani_l Hug, Scandalous Hug, R&B&G Hug, White_tulip Hug, Падаща звездаHug

Да предам и специални поздрави на момичетата от Дивашката среща на 19.09, то мина цяла
вечност ама аз да си кажа. Беше ми много приятно, чувствах се в свои води. Благодаря ви. Heart Eyes
А иначе на снимките и аз не се харесвам, една такава съм оклюмала, недоспала, но след нощно
пътуване и 3,4 часа сън к'ва да съм. Mr. Green

Сега се надъхвам да се хващам серизно да се справя с едни дразнещи кантарски показатели, но
и това ще стане. Дали с кански ограничения или с асансьорни техници..., че за връщане във
Втора и дума не давам да се издума...
Туй то...
Чао сладурки
Хубав ден и се усмихвайте, въпреки лошото време.

ПП. Като стана дума: Мименситкееей, с тия приятни "дни", дето ни ги пожелаваш тук напоследък сутрин, цял ден дните ми са едни такива "приятниии" и  сърчицето ми трепка, трепка, трепка  ooooh!...   Joy Joy Joy

# 717
Здравейте момичета,
Само да се вясна да споделя, че не съм спряла режима и се чувствам доста добре, измислих и нови вегетариански дюкански рецепти. По калкулатора на Дюкан трябва да съм 62 кг. но аз се излакомих и реших да ги закръгля на 60  Mr. Green Остава ми още малко - по мои изчисления още за около месец ще ги разкарам. Странното е че ужасно свикнах с режима, нищо нережимно не ме изкушава, а и започнах да се забавлявам докато готвя, защото то си трябва въображение да си вегетарианка на този режим Mr. Green

Та така - похвалих се, сега изчезвам да търся оферти за масажи, защото съм се схванала здравата от седенето на стола в офиса  Tired

Успешно диетуване  Hug

# 718
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Nimowe, ама ако може да е чужд  Wink Само Кантарев държа да си е моя  hahaha
     White_tulip, аз,  защото редовно съм си на рабога до 19, се изучих - събота или неделя се залоствам в кухнята, пълня хладилника с манджи за цялата седмица - трима души + котка и всеки яде нещо различно, но задължително готвено, та хладилника ми идва малък, ама поне като се прибера вечер си почивам  Wink
     demi81, точно заради този проблем с "втечването", започнах да си правя нещо като сухарчета - та тънък пласт върху хартия и после в хладилника могат да стоят и цял месец. Е, поизсъхват малко и започват да стават на лодки, но иначе им няма нищо  Peace
     desitka*, не му се връзвай на застоя, режимност му е майката и търпение  Peace Пък "протеинчетата" не са за изяждане  Wink, само за облизване  hahaha
     V_M, добре завърнала се и успех  Hug Затвори ли добре вратата на кочинката, че то  Animal Pig чат - пат се опитва да я избуши и докато диетуваме ...
     Scandalous, дневната доза е 3 с.л., значи си броиш колко трици слагаш и после си делиш готовия хляб на съответния брой порции  Peace
     lipstickЧЕ Simple Smile, то и от сърдечни трепети се отслабва  Wink Hug
     galateia, бях започнала да се чудя къде изчезна  Hug
     Много ми е сънливо днес, от времето ли, от що ли..., но ще лягам с кокошките днес, а за вас - козинки  Wink

Щях да пропусна и днес,  не остана време...

Софийска среща на 02.10 от 13 часа в Дивака на Гладстон

Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:44 от mimensita

# 719
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Взе да ми става навик да си отговарям сама  ooooh! И после се чудя защо ми се спи... Добре че е кафето  Peace И за вас има Wink

Кантарът, съвсем очаквано, ме метна на черешата - 77.200, ама нали вчера ядох фрикасе... Отдавна ми е ясен ефекта от нишестето, поне при мен, обаче... все нещо трябва да се яде  newsm78 Не се оплаквам де, да не си го помислите  hahaha
          Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт