Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 435
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

Маме, ама това е онова чудно медено сладкишче за свекъра?  Добре, че и торта трюфел не си направила! hahaha Аз пък първо помислих за майонезения. newsm78 Рулото ти е страхотно, няма да казвам колко преглъщах. Питката..........за питките съм се изприказвала/изписала вече. Peace    chef
Хайде да ходя да лапна китайско без отпуска, щото от тия снимки.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet

Женя 83 и тя, любимият ми карфиолец, ама на снимка, петльовите мераци, тортичка парфе-чийз-шоколад-плодова, е такъв микс най-обичам! Heart Eyes   bouquet

# 136
# 137
Не искам да спамя,но не мога да се въздържа  и да не кажа,че тази вечер правих баница по рецептата на Vivian(мисля,че последно Мариета я показа в миналата тема newsm78).Разкошна е!! Изчезна за минути всички само примляскваха,вече само така ще я правя! Фото няма за съжаление,защото отдавна апарата ми се счупи,обещавам си при първа възможност да си направя такъв подарък и ще снимам и аз Hug

# 138
Включвам се да си покажа гозбите и ще ви чета утре Embarassed,че все не ми достига време
Ароматни свински пържоли с лук и ябълки

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 22:43 от Хъни - Бъни

# 139
  • Варна/Лондон
Срам не срам, запис... Предният път като не се записах чункин отслабнах... Tired

# 140
Сурови сандвичи и салати:

Така дребния яде зелено с удоволствие, иначе не иска.

# 141
  • Стара Загора
frei , красота...

От както открих гювеча, все по мързеливо готвя.
Пиле с гъби.

Страхотни пилешки бутчета, не се свиват при печене и варене и имат много месо.

Бих искала и аз да видя снимките от събирането, моля.
Всеки ден си ровим по масите, а не познаваме мамите, благодарение на които, това е най-четената тема във форума.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 09:39 от sta

# 142
Tannita може ли рецептата за пилешките дробчета по селски Grinning

Заповядай Пилешки дробчета по селски

# 143
# 144
Едни мъфини със сиренце по тази рецепта - http://kulinar.gbg.bg/index.php?p=recipe&id=1955 , вчера си взех тавичката с формички и днес вече я изпробвах, станаха чудесни като за първи път Simple Smile

# 145
ето и два сандвича от мен:

# 146
Обикновено само поглеждам в тази тема, но този път идвам да се поФаля със сладкото от динени корички. Благодарение на labrex.

Всъщност се прави много лесно, достатъчно е да се прибираш в къщи за по половин час дневно, за да го метнеш на печката Joy
Крайният резултат е страхотен.

# 147
# 148
  • Стара Загора
Като това е, но без сметаната и топеното сирене.
След като е готово обезкостявам заради децата.
http://forum.mamita-bg.com/index.php/topic,5611.msg198449.html#msg198449

# 149
  • София
Хайде и аз с огромна голяма благодарност към labrex  за Руски градски кулич... мнооого вкусно (както всичките й рецепти, де...  Hug) labrex   bouquet   bouquet   bouquet

Хъни - Бъни тези пържолки много добре изглеждат... направо ми се дояде...  Whistling
Да не говорим пък за Панираните шоколадови сандвичи, Пилето с гъби, мъфините на De`Laplata,  страхотните сандвичи на  А н и и великолепната салата на Felicidad,  Пилешките дробчета на Танита....
 frei - голяма красота!   bouquet
Съжалявам, ако съм пропуснала някой, ама вече не знам накъде да гледам от толкова изкушения!
 Crazy Crazy Crazy
Браво момичета, както винаги - страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт