Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 486
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Сладкиша на Лина http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514212.msg16142392#msg16142392
Извинете ,че пак набързо ама........... #Crazyей така съм братче.
Селма не са чак 5 минути ама бързо стана и тъкмо за такива като нас нямащи време Hug.Пече се на фурна.
   Мерси,мерси....
   Пандишпанче си е.Трябва да е наистина хубаво!  Grinning

# 226
пеп-4o, моля те да споделиш как и от какво направи тези страхотни вкусотийки. Искам да изненадам съпруга си с тях.

Картофените канапета - картофи (добре изтъркани с гъба)с кората, нарязани на шайби, подправени с любими подправки, изпечени под фолио за 30 мин. с мъъъничко вода и олио. КАто се охлядат - с млечен пастет  или този пастет с яйца   или друг пастет...и маслинка, или парче филе някакво.... каквото дойде.
Зеленясалото е пестото от магданоз, дето правя от неделя насам, мързеливо пльокнато  Laughing на брускети от пакетче.

ЛЕля Ог, благодаря  Hug ама не бих отказала и аз парче ребро (което едва ли е останало)
Смайли, готова съм (тази неделя последна доза) , да вземем да поканим и пловдивската група, тъкмо съм ви по средата  Wink
Маце, много апетитно руло  Peace
Краси, у вас както винаги е вкусно  Heart Eyes
Лабрекс, друго мислех да вечерям, но сега ще ида да *хвърля* едни такива картофки  Embarassed
Много вкусни страници отново, момичета, поздравления за всички   bouquet

Да си покажа вечерята от снощи - Задушен джолан (от глиган) с гъби

# 227
Тайна, пържолките ти са ммм....

labrex, откъде ги измисляш ти едни такива, засукани, интересни и вкусни незнам просто  Thinking и прости ли каза, прости, прости, ама ке умрем за тях  Laughing

matze, а ти се засрами сега с това руло, как можа ....

Тайна, първия ти опит за ляхмаджун изглежда фантастично, може ли рецептата  Praynig

пеп-4o, този задушен джолан от глиган най-вероятно ще стане и със свински, тъй че може ли рецептата  Rolling Eyes

И ето нещо и от мен - хляба на Мамето

проста пърженичка и кекс -

# 228
  • DE
alex бях питала на няколко пъти за рецептата на този хляб.
Сега като съм те хванала на тясно, моля те за линк или ми драсни едно "писмо" с рецептата на лични Mr. Green
Благодаря ти предварително Hug

# 229
  • София
   Алекс-ог97, по тази рецепта го правих! И ти си показала разкошни неща, и Пеп-чо!  Peace Hug

# 230
пеп-4o, звездичка, благодаря!
Супата е зеленчукова с лук, морков, червена и зелена чушка, корени от магданоз и целина, картоф, ориз, сол,
малко зелени подправки - целина, магданоз и джоджен, нарязани на ситно, застроена с жълтък. Hug

Ние я наричаме Супа Зеленчук - присъства на трапезата ни цяло лято.
...

Супичка, ама изглежда за милиони  bouquet

# 231
Сега като съм те хванала на тясно, моля те за линк или ми драсни едно "писмо" с рецептата на лични Mr. Green
и аз питах за нея ако може и на мене да ми дадете линк  Praynig

# 232
На пепчо манджите са били винаги великолепни. Галят окото, а и стомаха. Shocked

# 233
и аз питах за нея ако може и на мене да ми дадете линк  Praynig
Не че имам време ама знае ли се.Може шефа Mr. Green (разбирай ревльо Беби) да се смили над нас и да хапнем в къщи такъв хлебец.

# 234
Снощната ни вечеря, изцяло от индийската кухня - Наан и Пикантна патладжанена манджа

# 235
  • София
   Танита, патладжана не ме изкушава толкова,аз си го хапвам на кьопоолу, но питкитее, лиги ми потекоха!Има ли я някъде рецептата! Praynig

# 236
  • София-Младост
Тази сутрин станах с намерението да приготвя за закуска едни ...самообръщащи се бухтички ли бяха или мекици...но не успях да намеря рецептата Sad Но попаднах на рецептата на marabu за оладьи и се получи много вкусна закуска, изядена набързо...така че сега най-много снимка на две доволни деца мога да дам, но не и на бухтички Simple Smile))
Продължавам да търся другата рецепта, labrex като се наспи може да помогне;)

# 237
  • Талант на 2012,2013 г.
Алекс, тая "проста пърженичка" , както ти си я нарекла на мен страшно ми хвана окото. Ще пишеш ли как да си я направя? Praynig

# 238
Идеята е тук че с малко количество мая се прави такъв хляб.
Благодаря ти,ще го имам предвид!  bouquet
Аз докато разпитвам по рецептата,Тоничка вече изпекла хляб за цяла дружина Laughing.
Тайне,много добър първи опит,вкусен лахмаджун! Peace
Лабрекс,тъкмо си мислех ако направя такива шишчета,но вместо сланина сложа кайма/по идея на Неличка с нейните страхотни кюфтенца на шиш/ дали ще се изпекат добре картофките без да ги варя предварително.От теб виждам,че ще станат идеално!  bouquet

У нас отново ветрилото на Пеп-4о-мммммм,мнооого вкусно  Yum  Yum
 Пепиbouquet!

-това беше за нелюбителите на патладжан

# 239
   Ала-Бала,можеш да пробваш това: Оладьи с кисело мляко.

Или това: Оладьи с мая.

Както и това:СьІрники.

Общи условия

Активация на акаунт