Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
sta, и аз на опашка за рецептичката, стоят ми едни гъби в хладилника, пък на твоята снимка изглежда много апетитно пиленцето с гъбките! Heart Eyes

Labrex, пеках бутчетата в гювеч с подпраавки по наш вкус. Гъбите пържих в масло и добавих към обезкостените бутчета.
Така са ми по вкусни, Ако нямам време, пека всичко заедно. Правила съм и със свинско, пак е много вкусно.

Ста само биричка или бяло студено винце липсва

Бира има в хладилника, но от както захладня времето, така си и остана неотворена. Вино нямам, а много обичам - домашно  Flutter

Закуската

# 196
  • София
Универсалната подправка на Пепи и миш-маш.

# 197
пеп-4o, моля те да споделиш как и от какво направи тези страхотни вкусотийки. Искам да изненадам съпруга си с тях.
И ако може Хъни - Бъни да сподели рецептата за ябълковият сладкиш на Лина, който е правила.
Благодаря ви  bouquet.
Ако не може в темата, може и на ЛС.

# 198
Джоб питки

И закуската на детето, която сам направи и снима  и е малко тъмна снимката, но нищо важно е желанието  Wink

# 199
Алекс 97,браво на детето-сам си прави и сам си снима!Заразително им действаме на децата,но е полезно- все пак стават самостоятелни. Hug
Тези джоб-питки са ми познати,ще ми припомниш ли на кой беше рецептата,чудесни са станали твоите! Peace

# 200
хъни-Бъни,хареса ми менюто ти!
Сладкиша в микровълнова фурна ли се приготвя?
Пилето е мммммм! Heart Eyes

meri1966 ,браво за камбите и тук!  Hug

# 201
pure elixir, заповядай рецептата е на Петя - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg121766.html#msg121766

# 202
Здравейте, мили момичета!  Hug

Мариетка, четох, че имаш претенции за първото място, но мисля, че нямаш шанс (особено след разкошната питка!)– аз ще взема приза  за най-мързелива домакиня  Laughing  Не съм готвила нищо от неделя, освен едни яйца с кашкавал, но не ставаха за снимка  Embarassed
Е днес вече имам боб и свински гърди, много вкусни станаха. Бобчето го направих почти като истинско този път! Дадох хапка месцето на котето – голяяяяма грешка, залепи се още по-здраво за мен  Laughing

Момичета, много благодаря за похвалите и милите думи!  tutulina и на теб ти благодаря, нищо, че ме наричаш “дразнител”  Laughing  Женя 83, много ме развесели с предложението! Благодаря за комплимента!  Hug

Приятен ден на всички!

Днес наистина не успях да ви изброя! Опитах се, но на всяка снимка имаше вкусно ястие! Нямаше нито едно, което да пропусна и затова се отказах! Разкошни питки видях, кексове и много сладкиши! Торти, мъфини, баници... Страхотни ястия- вкусни, оригинални и красиви рецепти! За всички вас   bouquet

Пепчо, големи красоти си наредила! Завиждам за зеленото нещо от магданоз! А тортата е фантазия!
frei, много красив рибар!
ditsan, да са живи и здрави рожденниците! Тортата е много хубава, а питките са фантазия!
bliznacite2004 и Селма ме сразиха с този близък план на сливови сладкишчета! Останаха ми очите в тях!
♥ Doro ♥, може ли рецепта за сладкиша!

# 203
Кус кус със зеленчуци

Пъстърва с бяло вино

Богородична пита

Отивам назад да разглеждам,че пак много съм изпуснала...    Hug   

# 204
  • Талант на 2012,2013 г.
Лабрекс, БЛАГОДАРЯ ти за рецептата за сладкото... Hug  bouquet

# 205
Алекс97,благодаря ти за рецептата!Записах си я!  bouquet
Краси.мира,разкошно меню и снимки! Peace

# 206
Желиран свински бут .

Мезенце.

Пиле лютика .

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 13:55 от viara.an

# 207
това бутче, ахххх, ще споделиш ли повече за него

# 208
  • Русе/София
Ухаааа какви вкусотийки имаа.АМ-АМ-АМ. да закрия сезона на тиквичките
Приятен и топъл уикенд.

# 209
краси.мира може ли рецептата за кус-кус-а. Обожавам, а като гледам цвета на твоите зеленчуци, по друг начин го правиш. А с кус кус искам да опитам всичкоооооооооооооо...  Praynig
viara.an желирания бут сами ли си го правите? Ако да, и на него искам технологията.

Аз днес съм на тестено  Blush

Лучени бохчи

и многослойна пита със сирене

и двете с пълнозърнесто брашно

Общи условия

Активация на акаунт