Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 322
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Моля те,покажи как изглежда това чудо-електрическа люлка,много ми се иска да взема такова ако малко ме освободи от носенето,слагам я в шезлонга-цък,не ще ,добре че поне него не съм го купувала,ами една приятелка ми го даде.А в тези люлки от колко месечно може да стои?
Денито, люлката, с която се сдобих (за първоначален ужас и последваща радост на мъжа ми) изглежда така: http://www.bebence.com/images/lulka-sweet-star.jpg
Води се 0+, тоест би могла да се ползва от съвсем новородено, като максималното тегло на бебето може да е 9 кг. Положенията са две: легнало и леко повдигнато. Лично на мен ми върши работа, но всяко детенце си е индивидуално Simple Smile.

Бан, имаш си малък принц у дома. Прекрасен е!

# 226
Здравейте мацки и ние вече сме на линия. И моят Веско последните 3-4- пъти ака на 4-я ден , а днес още не го е свършил. Вчера му слагах здравец, днес сапунче- до сега нищо!

# 227
Бяхме 2 месеца на гости на бабите.Мъжът ми прави ремонт в апартамента в София та като си дойдохме трябваше да поизчистим. Вече всичко е наред така , че влизаме в ритъм.

# 228
Привет и от мен,

ние изкарахме 3 седмици на морето, 10 дена от които на палатка и 10 на хотел. На Рая й понесе просто чудесно, ще пиша по-подрбоно друг път, че съм с изгоряло зарядно и пиша от чужд комп. Като съм на линия с моята си машина ще гледам и до поизчета.

# 229
а тези люлки  леко ли се люлят,нещо не мога да си го представя,ама и като гледам цените и щом казвате че на някои бебета не им хареса,то мъжът ми ще ме ускубе ако я взема и не я ползваме като шезлонга.

# 230
здравейте, имам въпрос относно кърменето, но незнам тук ли трябва да го задам. Аз както по рано бях споделила съм сигурна,че нямам достатъчно кърма, а след 5 следобяд напълно нищо и чак след като легна вечер да спя и в ранните часове на ноща се появява наново. Но въобще не му е достатъчно и все още Алекс отказва шишето. Според вас вярно ли е,че след като той се наяде ако има останало мляко трябва да се изцедя напълно, тъй като прочетох, че колкото той яде, толкова ще произведа после?

# 231
  • В.Търново
а тези люлки  леко ли се люлят,нещо не мога да си го представя,ама и като гледам цените и щом казвате че на някои бебета не им хареса,то мъжът ми ще ме ускубе ако я взема и не я ползваме като шезлонга.
Ние си купихме градинска люлка,доста по-евтина е,и е до повече кг-25кг.Има 3 степени на гръбчето...Засега сме доволни,спасява положението в мрачните дни,когато разходките се налага да са по-кратки.Недостатъците са,че заема повече място и не е механична...Но вие си преценявате кое е по-важно.

# 232
сисито ще ме извиняваш за мнението но ти как разбра че нямаш кърма, в смисъл малко несвързано пишеш  Hug Плаче ли малкия, пълни ли панперсите? Как е той? Само казваш че си сигурна че нямаш кърма ама нищо друго  Peace Трябва да ти кажа че ако сина ти е гладен не само ще яде от шише ами ще го глътне цялото даже  Peace Кажи сега колко наакани памперси има на ден, кол;ко напишкани, нервен ли е?! Ако съдиш че нямаш кърма само по това че гърдите ти са меки се бъркаш много  Peace Иначе не е задължително да се цедиш, по принцип ако наистина нямаш  кърма или пък ти е намаляла можеш да се цедиш периодично за да се опиташ да я възобновиш  Hug

# 233
  • Пловдив
Злати не се притеснявяй ако малката ака през няколко дни- просто усвоява пълноценно кърмата. Проблем е когато акото е твърдо и не може де се изака само детето. При нас беше така- само с термометър, много твърдо и с гооолям рев! Вчера имахме два пълни памперса  Simple Smile Иначе ако решиш- сиропа е Фрутилакс, давам го сутрин и вечер по една не много пълна чаена лъжичка.  Hug

# 234
Злати не се притеснявяй ако малката ака през няколко дни- просто усвоява пълноценно кърмата. Проблем е когато акото е твърдо и не може де се изака само детето. При нас беше така- само с термометър, много твърдо и с гооолям рев! Вчера имахме два пълни памперса  Simple Smile Иначе ако решиш- сиропа е Фрутилакс, давам го сутрин и вечер по една не много пълна чаена лъжичка.  Hug
Като ви се оправи запека, продължаваш ли да го даваш сиропа?  

# 235
  • Пловдив
ANDJELINA все още го давам, макар и доста по-малко като количество, обаче направо ме е страх да го спра. Смятам първо да започна по веднъж на ден да го давам и ако пак си ака нормално след време да го спра. Ти в момента даваш ли нещо за запек? Доколкото си спомням беше написала, че сте се оправили вече.

# 236
Злати не се притеснявяй ако малката ака през няколко дни- просто усвоява пълноценно кърмата. Проблем е когато акото е твърдо и не може де се изака само детето. При нас беше така- само с термометър, много твърдо и с гооолям рев! Вчера имахме два пълни памперса  Simple Smile Иначе ако решиш- сиропа е Фрутилакс, давам го сутрин и вечер по една не много пълна чаена лъжичка.  Hug

Танче благодаря  Hug и аз все това си повтарям,но като не се изака до 3-тия ден и почвам да се филмирам Crazy

# 237
Зузи, Денито, мерси за съвета. Hug Днес не е зачервен, но ако пак се зачерви ще го измия или с калиев перманганат или с тетра.
Дион, ние на Боровец ходихме няколко пъти, а последното ни постижение е хижа Вихрен и околностите
 - както виждаш, беше мноого щастлив. Така че не се колебай Simple Smile А пък кърменето по хълмовете ми е любимо - не е като в парка да се чудиш на коя страна да се завъртиш.
Люлката ме изкушава, но подозирам, че няма да свърши работа. Новата му мода е да реве в колата - единственото място, където се успокояваше понеже го люлее.
Мартеа, много се радвам, че сте си изкарали добре и чакам с нетърпение разказ.
Алексова, искрено желая бързо възстановяване на свекърва ти. Много са опасни тези падания в банята.
Бан, снимките са супер! Сладко ангелче! Как е успял да стои мирен за всички кадри?
Да се похвалим, днес цял ден работихме заедно - чистихме и подреждахме новия офис на школата. Малкият взе активно участие он кенгуруто -коментираше всичко, което се прави, а по някое време и блажено поспа въпреки целия шум по тряскането на мебелите и другите пемонти дейности Simple Smile За нас това кенгуру е спасението - с него почти всичко може да се прави. Или поне в момента е така.

# 238
lulu25,малкия е страхотен,въобще не прилича на 3 месечен,а поне на 6.Кажи ми как вършиш някаква работа с кенгуруто,аз веднъж я сложих мойта вътре уж да свърша нещо,ама нито успях да измия чиниите,нито да заредя пералнята.Поне моето го слагам отпред и ми пречи,ти как процедираш.

# 239
Мерси Денито, отпред го слагам и аз - в общи линии повечето дейности ги върша с една ръка, а с другата го придържам, особено когато трябва да се навеждам. Пералнята зареждам и простирам без проблем, макар и повечето време с една ръка. Миенето на чинии е малко по-трудно, трябва с доста протегнати ръце да се случи Simple Smile Но ако трябва да нарежем продуктите за някаква манджа, да подредим някакви неща или да мина с прахосмукачка, без проблем. Хем и на него му е интересно, че гледа какво се случва. Рискувам и го държа с лице напред когато иска да гледа. А като го видя, че е изморен, за да го приспя го обръщам с лице към мен, да не се зазяпва твърде много.

Общи условия

Активация на акаунт