Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 314
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Добро утро, муцунки!  Hug
Някой беше казал, че спането при бебетата е на принципа - колкото повече, толкаова повече... Е, снощи се убедих! Изкъпахме Павел в 20,30ч., яде до 21ч., около 21,30ч. заспа и се събуди тази сутрин в 7,30ч. Прегладнял!:)))) А гърдите ми... да не ви обяснявам... ама и аз съм спала непробудно!  Crazy Добре, че купихме този протектор за матрака, че иначе сигурно и той щеше да протече.  Crazy Докато кърмех от другата гърда изтече 110мл. Складирах ги. Имам само още една торбичка и тр да купувам. Скоро няма да има място във фризера...
Ние се приготвяме за разходка. Баткото днес ще снима на Пантеона и ще го придружим. Дано не духа много. Наталка, ако сте там някъде се обади!  Hug

# 256
Марчелка  Hug Ние направихме същата работа само че се събудихме сутринта в 8,30  Mr. Green Mr. Green Яде и сега пак спи  Mr. Green

# 257
пу,пу и аз искам такъв сън Grinning

Елица апетит има ,но и кривотията си я има Mr. Green не се давам лесно ще яде няма къде да отиде Laughing

днес и аз съм на линия в градината ще звънна като сляза Peace

сисито ,според мен бебето има криза в растежа Rolling Eyes

# 258
  • София
Добро утро!

Ние се завърнахме в София и вече имам редовен нет, че във Варна разчитах на съседите.

Варненки - страхотни сте Simple Smile супер срещичка се получи, догодина пак  Joy

В момента Никола си лежи в кошчето и приказва, че чак се захласва, маха с ръце и крака и изглежда щастлив Simple Smile

Мамите от Младост, след малко тръгвам към вашия квартал да проверя един детски клуб за РД на каките. Ако се разхождате там някъде, звънкайте (тел. го има в спиъка). Етка, на теб ще ти се обадя сигурно, че май си най-близко до спирката на метрото и имам шанс да те засека.

Нашите каки вече са на градина и аз през деня съм само с едно дете Simple Smile

# 259
  • Обетованата земя
Добро утро!
Да издам моя малък хитрушко! Голямо тарикатче се оказа! Слагам го аз със гръб към ТВ-то и по едно време забелязвам, че с интерес гледа към гардероба-а той е с огледало и там се отразява ТВ-то  Joy Паднах от смях!  Mr. Green
Днес  е хубаво временцето и май ще сме навъъън!  Laughing
Чувствайте се почерпени за нашата трета месечинка!!!   party023 newsm68

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 11:40 от didi24

# 260
Ехооо, да намина набързо, че ще ме забравите Mr. Green

Срещата ни наистина беше много приятна и емоционална, искам да повторим! Hug

Марчелка, да се беше обадила за днес - сутрин до обяд можех да дойда и аз!

Ние бяхме много кисели 4-5 дни, явно коремчето го болеше и сме се носели денонощно на ръце Crazy Дано отминава вече този период, че нищо не мога да свърша така ooooh!

# 261
Здравейте!Сиси и аз мисля ,че бебето не е гладно ,те и нашите ръце са все в устата,ако е гладен ще излапа АМ без проблем. Hug

# 262
Да се отчетем след консултацията - 6.300 (+0.630), 60см (+2см). Малко е наддал този месец, особено на фона на предните два.  Rolling Eyes Ама аз си го очаквах с това неядене. Педи каза, че е нормално, но ако искам да пробвам да го дохранвам или захранвам. Отказах и двата варианта, той кърма не ще, пък камо ли АМ. Ще го изчакам още десетина дни да го видя как наддава и тогава ще мисля какво да правя. Но просто не ми изглежда да е гладен, не плаче, спокоен е, а и откакто не яде дълго, му предлагам доста често да суче, понякога и на половин час. Според вас какво още мога да направя?

# 263
Милкуз 630 гр не е хич малко! Защо се притесняваш?! Ние сме на АМ и сме надали само 800 гр, а ядем по 150мл  Peace Напълно нормално е вече да не наддават толкова много  Hug Даже е по добре според мен  Crazy Аз хич не искам да наддава Ивана повече от 600-800гр  Crazy

# 264
Милкуз, на нас 630 гр би ни било постижение - този месец има да си мечтая за такова наддаване предвид болестите ни, ще видим утре. Според мен е съвсем добре, явно детето чувства че има достатъчно запаси и не му се яде повече. Щом е щастлив Simple Smile

# 265
  • Бургас
[quote
Даже е по добре според мен

И според мен.Аз се надявам вече Радослав да започне да наддава по-малко, че с тези темпове.. Whistling Въобще не се притеснявай, много си е добре детето. Hug

# 266
Дзак Simple Smile

Аз да се 'похваля' - малката лигла ми прави кърмаческа стачка.И без тва имам малко кърма, а тя, глезаната, от 3-4 дни отказва да суче, голям рев, голямо чудо, а като й дам шишето веднага захапва. Сега я дебна през деня в просъница я кърмя, също така и сутрин като се пробужда към 4-5 часа.
esma, ще чакам пак да се наканите да идвате към Младост за една срещичка някъде около метрото Simple Smile
mar4ela5, голям сън Simple Smile Аз мога само да си мечтая за такова чудо вкъщи. Стела заспива най-късно към 9:30 - 10:00 вечерта и е будна към 5-6 сутринта, но това е рядкост, по-често си се буди към 3-4, после пак към 6-7...  Tired
Сисито, по това, което описваш бебето май не е гладно, по-скоро нещо друго го мъчи. Милкуз ти е казала - колики, зъбки, нещо друго, идете на преглед. На два месеца удвоено тегло не става с глад, просто отидете при педиатър, там ще ти помогнат. Успех!

Hug

# 267
  • малкия йеросалим
Да се отчета и аз  Laughing.Моят голям момък е станал 8.650кг и  69см.С тези размери кака му беше на 7-8 месеца.Според лекарката е доста и ако мога да го огранича/което не знам как ще стане де/ ,но било успокояващо ,че е на кърма.Каза да захранвам вече със сокчета  от ябълка и морков и аз покорно клатех с глава.Все още се чудя дали изобщо да я уведомя за това ,че ще захранвам по късно.Лекарката е много добра ,но  това ранно захранване изобщо не ми харесва.
Сиси според мен кърма си имаш и на бебо му стига.Както каза Надето гладно бебе не ака по няколко пъти на ден.Според мен си леко притеснена и това ще се отрази на бебо.Храни го по честичко и бъди спокойна.Отдай се изцяло на бебо.Гушкай го ,наслаждавай се на кърменето ,а не да се чудиш дали е гладен или не.Сигурна съм ,че нещата ще се наредят.
Аз изчезвам,че малкият ме вика  Heart Eyes

# 268
Благодаря ви, момичета!  Hug
Ама толкова много обичам пухкави бебоци, че малко съжалявам, че моят няма да е такъв.  Blush Жорко на мама Мони ми е фаворит, направо ще го схрускам. Но и генът си има значение, таткото допреди 3 години едвам стигаше 65кг, аз също бях доста слабичка.  Mr. Green Сега и двамата сме други габарити.  Mr. Green
Биха му пентаксима, два часа само се пробуждаше с плач, цоква 1 минутка и пак заспива за 10мин. Принудих се да му дам Панадол, колкото и да не ми се искаше.  Confused Синфлорикс този месец нямало, следващият ще му я бият.
Лулу25, забравих - синът ти е прекрасен усмивчо!  Heart Eyes

# 269
И аз като че ли искам да спрем малко темповете на наддаване, ама прасчо не ще и да чуе. Днес (2 дни преди навършване на 3 месеца) беше 6800 г и 65 см  Shocked Като се има предивд че и двамата с баща му сме ниски не знам на кого се е метнало това дете. Crazy
Сложиха ни и първия прием на Пентаксима. Засега го понася добре, дано да е така и занапред  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт