Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 257
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
 Laughing

дайте телефон де Flutter

# 346
Добро утро и от мен!Днес и ние сме на линия в Морската, сега малката спи и като се оправим  ще слезем, може би към 10.30-11 и ще сме там цял следобяд!

# 347
Хайде и ние в кюпа. След малко хапвам, слагам една манджа за вечеря да се сготви и по обяд-следобяд слизаме и ние надолу. Ще се заформи голям отбор днес Simple Smile

Малчо днес яде в 3, после спа до 8, пак яде и сега е в шезлонга. Ама нещо почва да мрънка, та май пак ще го слагам да спи. И дано заспи, че да се метна набързо да свърша всичко  Peace

# 348
Добро утро и от мен  Hug
Ние също мислим да се включим в срещичката  Simple Smile Ще слезем към 12 часа, но незнам къде се събирате.

# 349
Ех как ви завиждам момичета от Варна!
Другото лято искам да ви видя, ние всяка година сме в Евксиновград за две седмици и ще мръдна до Морската. То още ранода го мисля, нода си кажа аз.

Моята хубосница се събуди в 6:30 от 9:00 вечерта, хапна и пак заспа и още спи! Направо ще я изям, само се хили на сън.
Днес ще ни слагат ваксина и стискайте палци всичко да е ОК!  Hug

# 350
Варненки, познайте какво колетче получих днес от Лондон Flutter
Гответе се - ще ви донеса нещата днес на срещата Party

# 351
Здравейте и от мен  Simple Smile
*Eliza*, честита годишнина   bouquet Още много години да празнувате и все повече да ставате  newsm04

Днес сутринта тръгнахме да правим изследвания. Отивам в МД и ни върнаха  #Crazy Казаха тука не можем тези изследвания да ги направим, отидете някъде където венозно да му вземат кръв  #Crazy А до сега само от пръстчето са му взимали . От там хайде към Терапията , та свършихме работа .
Беб хич не гъкна  Shocked Предните пъти все плачкаше милия , ама днес тц......държа се мъжки . Аз пях песнички за всеки случай  Laughing
Стиснете по един палец, вече да са в норма изследванията  Praynig
За срещата днес незнам още, ще видя малкия как ще е като се събуди .
katerini86 , ще ти се обадя малко по-късно, че като ми звъня тъкмо щяха да му взимат кръв и затова ти затворих

# 352
*Eliza* честита ви първа годинка! Нека бъдете още мноооооого, много години заедно!   bouquet

Lorkaa и nikolovi  fingerscrossed

Сутринта изпратихме баткото на училище, тя заспа към 8.00 и засега все още спинка. Отивам да поизмия чинийките докато не е станала!

Приятни разходки!

# 353
Дали мога да накапвам витамин Д-то направо в устата на бебето,че когато са ми меки гърдите трудно изстисквам кърма в лъжичка?

# 354
Денито,
аз така правя, с капкомера и на езика и директно. Ти май ме беше питала за свеки, къде е този прешлен, долу е миличка, на кръста.

Честит празник на Елиза, Пожелавам ви да сте здрави и вечно влюбени един в друг!

Честити месечинки , на който празнува днес, не съм поглеждала, но все има някой минирожденник!

Ние излизаме навън, до после!

# 355
  • София
Най-накрая ви изчетох  Simple Smile
И ние направихме първата екскурзийка с Али - ходихме си до Русе  Sunglasses . Видяхме и двете баби, много и се радваха  Heart Eyes
На връщане минахме през Панорамата в Плевен. Когато влязохме да разглеждаме в залата с боевете, Алекса започна да гука. Нали е много тихо и всички слушаха нашата госпожица как гука  Heart Eyes Joy . Излязохме навън и млъкна  Laughing
Вчера ходих и да банката да си внасям пари и на гишето ме питаха кога ми е термина hahaha . Излизам навън при мъж ми и му разказвам, а той ми вика: " Ами ти майтап си мислиш"  #Cussing out . То вярно, че още не съм си свалила кг, но ако мина на диета ме е страх да не ми спре кърмата. Да си говори, който каквото иска!  Crossing Arms Аз ще се правя на непукист и ще си кърмя детето, килограмите после цял живот ще мога да ги сваля Naughty
За срещичка и аз съм много навита. Хайде утре да се срещнем в Борисовата. Аз ще сляза до Младост и от там с метрото. Само кажете на кой кога ще е удобно.
Алексова стискам палци всичко със свекито да се нареди  Praynig
Честита годишнина на Eliza   bouquet
Хайде много усмихнат и хубав следобед от нас  Hug

# 356
  • София
С удоволствие бих се включила в разходка към Борисовата, но другата седмица.

Каките ни се разболяха  ooooh! - два дена на градина и айде, повръщане, сополи... аман. Така че тази седмица се гледаме всички. Надявам се другата седмица всички да са здрави  Praynig и тогава ще мога да се включа в срещи.

# 357
  • Обетованата земя
Имам въпросче.
Сутринта в акото ни (не беше акал 3ти ден, но се изака без напъни) имаше тъмно кафеви точици. Какво ли значи това и дали е кръв.  Акото си е с нормална консистенция. Детето си е добре иначе. Аз онзи ден изпих почти литър прясно мляко, но и друг път съм пила. Чудя се дали да кажа на педито или да изчакам и следващото ако. В понеделник и без друго сме на ваксина, но от друга страна няма да мога да покажа памперса тогава. Вие какво ще ме посъветвате и на някой случвало ли се е?
Елиза, честита годишнина!  bouquet

# 358
Елиза, честита годишнина  bouquet Още дълги години да празнувате и да сте все така влюбени  txtloves

Хайде утре да се срещнем в Борисовата.
Аз съм ЗА, ако искате 10-11 някъде?

# 359
  • по света и у нас
Здравейте,момичета! Hug
Ние се върнахме от дългата ваканация и все още се нагаждаме към нормалния ни ритъм на живот.Нещата при нас нещо не вървят много добре,но се надявам да се оправим бързо.Рая тежи само 5.000кг,а на изписването тежеше 3.100.Порастнала е с 10 см оттогава,всичко друго си отгваря на възрастта,само дето това тегло ни мъчи и педиатъра настоява да включим добавка от АМ,пък аз се мъча да си увелича лактацията по всевъзможни начини,защото тия дни беше понамаляла.Иначе при нас със сигурност лоша шега ни е изиграла водата,дето започнах да давам преди двайсетина дни заради жълтеницата,която караше.Рая пиеше по много.Сега съм спряла да давам водичка и се боря да запазя кърменето и да не прибегнем към АМ.Педито каза след две седмици да отидем на контролен преглед,до тогава трябва да покажа,че наистина имам мляко и е "хранително",защото той настоява точно обратното и изобщо не се интересува детето как е,как се чувства,колко памперси пълни и т.н.Най лесно му е да замести кърменето с АМ,а на мен ми иде да го удуша. #Cussing out
Ако знаете някои съвети за увеличаване на кърмата казвайте,пробвам всичко.
Отделно ортопеда ни гледа на ехограф крачетата и ни предписа стягащ пояс,тук го наричат стягащ памперс.Та тези дни съм на ръба на психическия срив. Rolling Eyes

Елиза,честита годишнина!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт