Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 269
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Честит първи учебен ден на малки и големи ученици, учители и родители!Успешна година за всички!  bouquet
Честито и на всички, които са празнували тези дни!
Киди, на патерици да ти е жива и здрава именничката и все така усмихната и чаровна!  bouquet Вчера и племенника ми Кристиян е имал имен ден, а аз без да се обадя. Embarassed Сега като влязох тук да чета и разбрах. ooooh! Голям срам..
Захранването пак е на дневен ред. Wink Нашата педиатърка ми каза най-рано на 6 месеца, до тогава само кърма.Смятам да я послушам.
Киди утре в морската ли сте?Мислех да ти звъня да се видим.И други желаещи ако има да се чувстват поканени.

# 331
Здравейте и от мен!
Честит първи учебен ден, на всички пораснали деца! Много шестици тази учебна година!
Ние днес сме цял ден навън. Първо изпратихме баткото на училище, изчакахме го да свърши и после на разходка! Времето е чудесно. Варненки явно сме се разминали в Морската градина, бяхме там до около 15.00. За утре ако решите нещо, драснете на лични или направо в темата. Баткото е на училище втора смяна, така че като го изпратя в 13.00 после с Мишо сме свободни.

# 332
утре и аз съм на линия Peace

# 333
За утре и мен ме бройте. В 11:30 сме на консултация и после сме свободни. Пишете или се обадете ако се организира нещо.  Peace

# 334
Ох, днес си прекарахме отново страхотно в морската градина! Hug Аз, silvyy, mar4ela5, dion и nikolovi. Mr. Green
LULU, как сме се разминали - направо не знам. Толкова кръгчета навъртяхме със Silvyy днес, че няма място, което да не сме посетили Crazy

Утре отново съм на линия! Peace Аз идвам в 12:30ч. така че, който ще идва да звънка, да не се разминем. Simple Smile

# 335
Мдааа, много хубаво си изкарах и аз . Мойто клюкарче неще да стои в количката и се носихме в кенгуруто. Даже вече и претенции има, иска да гледа напред  Laughing
Утре сигурно пак ще сляза към морската , ако не ми мине котка път  Mr. Green

# 336
Ели  (николови), с какво се придвижвате до там? А къде кърмите?

# 337
katerini86 , ами аз пеша се спуснах  Laughing Отне ми около час и 20 минути  Rolling Eyes Ама аз имам сигурно 30-40 минути само по нашата улица спускане до околовръстното . Като стигнах в морската ги сварих мамчетата да се кърмят на една скришна пейчица , та и ние да не останем по-назад и ние цокнахме  breastfeeding
Прибирането ми е проблем на мен, та чаках нашия тати да свърши работа и да ни вземе  Peace

# 338
Катерини, ние сме по цял ден там и се кърмим където падне. Старая се да избирам някоя по уединена пейчица, но като няма, а детето е гладно хващам първата попаднала. Това да ти е проблема - пейки в морската има много. Хайде, идвай и ти с нас Hug

# 339
ехаа,дайте телефон на лични,аз сутрин съм в морската с баткото ,ако не се засечем тогава по късно да ви издиря като го сложа да спи Grinning

# 340
  • Обетованата земя
Здравейте!
И ние сме по цял ден навън, най-вече с мама Ив, а понякога и с Мармотка Simple Smile и още доста старозагорси майки, много ни е хубаво навън, папкаме, спинкаме, сватосваме бебоците  Laughing
За ортопеда пак да ажа-днес ходих при друг, познат на свекър ми, ойто се води втория добър тук в СЗ. Той категорично аза, че всичко на детето си му е наред и няма тази болест с Т, забравих я. Ако я имало, дори и насила нямало да мога да му обърна вратлето. Вика ти какво искаш той е още малъ, трябва време да му окрепне вратлето на всичи посоки, поне 5-6 месеца. А явно и самото бебе си има предпочитания. Но и аз все повече забелязвам, че малкия си върти главата навсякъде, като я клатушка де.Каза, че нямаме нужда от никакви масажчета и че по принцип съм закъсняла с прегледа. Вика едно време още в родилния дом ги преглеждахме децата, сега педиатрите защо ви пращат толкова късно незнам. Препоръча ни ортопедични гащи профилактично, таа правели навсякъде в чужбина.
За захранването-аз лично ще следя малкия за тези признаци, но ми се иска да го захраня ато навърши 5 месеца и навлезем в 6-я. Има време до тогава, още ще помисля и проуча. Лека вечер!  Heart Eyes
П.С. : К-то на клавиатурата нещо заяжда Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 23:19 от didi24

# 341
Добро утро!
Спите ли още? Днес Мишо стана още в 06.00 и преди малко пак заспа, така че имам малко време за кафе и компютър.
Лек ден на всички  Heart Eyes

# 342
Добро утро!
Лулу, ние също не спим. Малкия снощи като заспа в десет и се събуди днес в седем и половина. Яде, свърши голямата работа /дето не я беше вършил 5 дни/ и сега се хили и подскача на шезлонга.
Иначе за срещата днес, най-вероятно ще се класирам. Само че още не знам в колко часа. Жоро отиде да си подава заявление за новите документи и ще видим кога ще свърши. Като сляза ще се обадя да ви намеря.
Снощи горкото беше толкова уморено, че едвам го изкъпахме. Ама никой не му е виновен де, и ние се носихме накрая на разходката  Simple Smile.

# 343
Хихи и ние сме на линия Crazy

Снощи Крис се събуди в 3:30ч. и после до 6ч. се приспивахме след кърменето Crazy И накрая заспа, защото татко му го дундурка и се ококори сега пак в 8ч. и започна да гука, играе му се и съм го сложила на активната гимнастиа - умира си от кеф. Laughing Майка му две не вижда, ама кой я пита нея. Та, на линия ще съм за срещата, само да не заспя на някой пейка Joy Ще ме събуждате, ей! Grinning

Пууууууууу, личи си, че съм заспала още, съвсем забравих Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес нашето семейство става на 1 година!!! Чувствайте се почерпени за нашата първа годинка семеен живот.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 09:01 от *Eliza*

# 344
  • Варна
Добро утро!  Hug
И ние днес отново сме на линия за разходката в морската, само че пак съм на зъболекар и не знам по кое време ще отидем. Майче, ако идвате вземи тениската на Райчето да ги снимаме.  Heart Eyes

Вчера бяхме на консултация и ортопед.
Павел е наддал 900 гр. и е порастнал с 3 см. (вече е 6кг. и 61,5см.). Държа се отново много добре, макар че беше гладничък.
Със ставите също всичко е наред. Показах му онази вдлъбнатинка под гърдите, която има Павел. Каза, че това са тъй наречените "обущарски гърди" и е "козметичен дефект", който в случая е слабо изразен. Успокои ме че в случая не става съпрос за здравословен проблем. Дано да е така и да не се задълбочи с времето...че аз пак се разчетох из нета и...  Tired
Препоръки от ортопеда:по 20 сгъвания и разгувания настрани на свити крачета по време на смяна на всеки памперс(за по-добро развитие на ставите), да упражняваме рефлексното пълзене, да го слагаме честичко по корем, сядане на 5 месеца, паяк на 6, контролен преглед на 10 навършени.

След лекарите се присъеденихме към разхождащите се в Морската градина и прекарахме страхотно!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт