Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 770
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Пазарджик
Благодаря за съветите!  Hug  Ще се постарая да преодолея предпочитанието й, че може така да се засили разликата. Днес няма проблем засега, ще видим довечера как ще е.

Аз Вигантол дадох и днес. Мислех си да ползвам моя пипетка, но и тя е с гумен накрайник.  newsm78 Дано притесненията ни са неоснователни и скоро да има яснота по въпроса.

# 556
Здравейте може ли някой на лични да ми каже паролата от пощата на юнските мами

# 557
казаха ми че няма голяма опасност и незнаели точно каква е опасността........много се притесних....

Не знаят каква е опасността, но не е голяма.......ужас  #2gunfire.Да се смееш ли, да плачеш ли?

# 558
  • Пловдив
Здравейте може ли някой на лични да ми каже паролата от пощата на юнските мами

Същата е като на албума. Grinning

# 559
Здравейте,

влизам набързо, да почерпя по случай нашата годишнина- 7 години от сватбения ден!
 Следя инфото тук за вигантола, надявам се скоро да има яснота по въпроса! Аз днес върнах моето шишенце с надеждата да ми го подменят, но нямаха партида , различна от гореспоменатите и ми върнаха парите даже. Незнам дали да купя Диавит или там както се казваше, с моята педи не можах да се свържа днес, а от утре е отпуска.
Днес ни беше часът за Симфлорикса, но от сутринта Мади е със сополки и се разкашля, сега се мъча да я лекувам, но е трудно, всичко плюе. Изписаха и Стодал, вит С, да давам и Нурофен ил каквото имам и физ. р-р в нослето. Голяма мъка е на бебе да го тъпчеш с толкова неща. Давайте хитринки как да ги давам, мога ли всичко това да го смесвам с мляко, разбира се не на куп, ами по отделно newsm78. Казах на педито за Виброцила, но не ми каза нищо да го заменям с друго и сега ще чакам развитието на проблема.
Оплках се, сега ставам, ааа, Смилянова, стискам палчета, вярвам, че ще имате добри резултати с толкова положителна енергия от юнските мами.
Отивам да видя каква е офертата в пощата, стана ми любопитно...  bouquet

Лек ден

# 560
Здравейте, не съм чела назад, нямам време сега. Само да ви кажа, че Никола реагира на Синфлорикс-а с темп. над 38 градуса 10 часа след приема и с отток на боцването след 20. Освен това сутринта повръщаше обилно, а акото му беше зелено и редичко. Сложих му Еферелган свещички и овладяхме температурата, сега ще правя компрес. Ваксината я правихме една седмица след Пентаксим-а, която прие отлично, все едно нищо не е било. Та, мисълта ми е: добре, че ги разделих ваксините, иначе щях да се чудя от коя е било. Обикновено бебетата дават реакции на Пентаксим, при Синфлорикс по-рядко.

# 561
Здравейте! Ние вчера преживяхме едно притеснение:
колко по късно захраним и колкото по дълго кърмим децата си толкова по здрави ще бъдат.

А ние като не се храним по най-здравословния и чист начин, не се ли отразява това и в кърмата?

# 562
Който може да присъства, ето една полезна лекцийка:
Здравейте!

През септември лекциите на С „9 месеца” на училище в столицата ще се провеждат в заведение „Lucky”, ЦУМ, I етаж. Темата в петък - 24. 09. 2010, 10:30 ч., ще е „Захранване на кърмачето. Най-чести грешки и проблеми", лектор – д-р Татяна Ралчева, педиатър, Национално сдружение на педиатрите специалисти от извънболничната помощ. Очакваме ви!

Повече информация за програмата за месеца вижте тук --> http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

# 563
Здравейте, не съм чела назад, нямам време сега. Само да ви кажа, че Никола реагира на Синфлорикс-а с темп. над 38 градуса 10 часа след приема и с отток на боцването след 20. Освен това сутринта повръщаше обилно, а акото му беше зелено и редичко. Сложих му Еферелган свещички и овладяхме температурата, сега ще правя компрес. Ваксината я правихме една седмица след Пентаксим-а, която прие отлично, все едно нищо не е било. Та, мисълта ми е: добре, че ги разделих ваксините, иначе щях да се чудя от коя е било. Обикновено бебетата дават реакции на Пентаксим, при Синфлорикс по-рядко.
Maretu като ходихте за ваксината да не сте лепнали вируса който върлува в момента?

# 564
Здравейте мами! Не бях влизала няколко дни и чак сега прочетох за Вигантола- и ние сме в кюпа със 129  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Два месеца вече го давам , почти не съм пропускала ден...и то защото бебо наддава доста и сме застрашени от рахит. Обадих се на доки - каза ми направо да изхвърлям шишето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 565
И сега какво да правим с този Вигантол, дали педитата знаят или ние трябва да им споделим за проблема. Аз лично от2 дни не го давам и се чудя какво да правя. Утре май ще звънна на лекарката.

# 566
Здравейте,момичета!!
Както писах в темата за Вигантола - и ни е сме хванали промоцията с лошите партиди-.....603
Най-лошото е ,че никой не знае какви са последиците за бебоците.Това само в България мое да се служи-в страната на абсурдите
Стискаме палци на малката Ивана  Praynig

# 567
Моята педи не знаеше, аз и казах, даже я помолих да предупреждава пациентките си с бебчета.
Преди малко се пробвах да се свържа с Мерк, тъй като са ни клиенти Merck Sharp & Dohme, но се оказа, че те са клон, а лекарството си е на Мерк. порових в нета, и накрая се добрах до техен телефон. Вдигна ми една девойка и ме прехвърли на някакъв си колега, ама колегата ме отрязааа, та дотук с моето разследване. След малко пак ще нахалствам. Явно се крият вече...

# 568
Аз малко ...много извън темата , но искам да питам варненки : да знаете къде може да си направим дубликат на дистанционно като за кола . Портата и гаража ни се отварят с такова и искам едно резервно да си направим . Питахме в практикер, където е ключаря и той искаше да ни сложи ключ за колата и още нещо си и ни заяви една цена от 50 лв  #Crazy

# 569
  • Варна
Да ви почерпя за нашата 3-та месечинка.  Simple Smile Колко бързо минава времето.

Моето педи знаеше за Вигантола. Ние бяхме на консултация, Теди е 6 кг.(+0.600кг) и 59 см.(+2см.). Скастри ме за това, че не давам сокчета, но аз и не мисля да давам. Ходих и до аптеката да ги питам, какво да го правя този Вигантол. Още не се знаело, какво ще прави фирмата вносител. В момента ги изтегляли от аптечната мрежа. Искаха ми касов бон за този, който бях купила и накрая ми излязоха с номера:"Е, вие сега пък за 2 лв." Е, тук 2 лв., там 2 лв.......Нямам думи, не стига, че излагат децата на риск, предтавям си с колко още неща ги тровим.  ooooh!
maretu, добре, че и аз разделих ваксините, само че на 1 месец.
Роси, честита ви годишнина.   bouquet
Smilianova, fingerscrossed.

Общи условия

Активация на акаунт