Какво мислите за този сайт? - www.wholesale-dress.com

• 79 617
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • София
http://www.wholesale-dress.net/hooded-knitting-collar-elastic-wa … ack-g1172029.html
това палто попитах и ми отговориха че е зимно, но на мен ми изглежда доста тъничко.Вие какво мислите момичета?

# 46
Пише, че е от памук..някакси не ми се връзва за зимно

# 47
Това палто на последната снимка се вижда че има дебела вата.

# 48
  • София
Това палто на последната снимка се вижда че има дебела вата.
Да, и аз това видях и се замислих да си го взема макар, че не е малко пари.

# 49
Ха, мерих от рамо до рамо на едното дето е one size и другото дето е М, ами то е едно и също - 38 см.
aria_82, вероятно е зимно действително. Всъщност то и палтата по магазините са си плат, дори нямат от вътре подплата и пак не са за тези пари. Иначе от китай съм си взимала едно якенце, подплатено памучно. Днес бях с него, ама си е точно за по-приятно време, в смисъл не и на вятър, иначе на студено мисля ще топли.
Абе като застудее ще го тествам  Laughing

# 50
  • София
И аз съм 38 см.Дано да ми стана нещата.
За якето се чудя.Най-ме е яд за доставката, че е почти колкото якето.

# 51
Как бе, не е ли по-малко? Колко тежи, не обърнах внимание.

# 52
Zdraweite iskam da znam nqkoi vaob6te pysnal li e pora4ka i dali my e pristignalo? Cost:US$ 29.99    Insurance included.
Fedex Express! take 3-6 working days ship worldwide. If you from brazil pls provide registration of individual(CPF)
   Cost:US$ 26.99    Insurance included
Fastest Express! take 3-6 working days ship to worldwide. Tips: If there's tax in custom, They will pay the tariff in order to pass custom smoothly, and then charge you when delivery to you.
   Cost:US$ 13.59    Insurance included.
Take 10-30 days shipping worldwide.
   Cost:US$ 6.85    Insurance included.
Take 20-50 days ship to worldwide.Registered mail provide by China post office.
poslednata oferta nz dali e validna no poneq si iz4islqvam 4e moqta pora4ka koqto vse o6te nesam  pysnala no mislq v skoro vreme e 16.83.

ako nqkoi e pora4val ve4e i  my e prestignalo da pi6e
a tova e nqkakav nov sait pak kitaiski ako tarsite i dr zapovqdaite http://www.causewaymall.com/

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 22:04 от PavlinaDacheva

# 53
  • някъде
Аз не разбрах какво точно питаш

# 54
Pavlina Dacheva, на този сайт, който си дала България изобщо я няма като вариант към който да се изпраща, или поне аз не виждам  Rolling Eyes :
http://www.causewaymall.com/shop/shipping-rate.html
Поръчвала ли си от там досега?  Thinking

# 55
Сега го пробвах този сайт, но минималната сума трябва да е 100 долара и шипинга е около 80 долара.....така че отпада .

# 56
  • София
Момичета до колко кг. мога да поръчвам, за да не отиде на митница? Аз си харесах неща за 1980 гр. и се чудя. А ако ги разделя на няколко поръчки какво ли ще стане?

# 57
  • Варна
По-добре ги раздели на 2 поръчки, разликата в цената за доставката няма да е голяма. В София май над 2 кг пратки от извън ЕС отиваха на митница, имам някакви такива спомени май че съм чела тук...
На мен ми е интересно реалната стойност ли пишат на пакета Thinking

# 58
  • София
За парична едва ли, но кг ги теглят и в БГ така, че със сигурност ще ги обмитят ако са над нормата, която и аз немога да се сетя колко беша.Определено по-добре няколко поръчки идва по 1 дилар отгоре, отколкото разправии с митницата.

# 59
  • София
Вече ставам досадна, но да попитам 38 см рамене, откъде докъде се мери момичета, раменете хващат ли се ?

Общи условия

Активация на акаунт