True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 766
  • 727
  •   2
Отговори
# 225
абе гугутки,усетихте ли земетръса,при мен ( Симеоновско шосе ) доста се усети  Thinking

Усетих го, та чак подскочих.  Shocked

# 226
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug
Пуце,Пуцеее, hahaha hahaha hahaha чи как няма да стигнеме до Карнобат би
нали има Карнобатска гроздова би. Joy Joy
Ъъъъ...само поясни за кой Зисин става въпрос - Бил Зисин или ориджинал Зисин? Thinking

Мури,нищо не съм усетила даже се учудих,че е имало земетръс у Софето.

# 227
Ориджинал Зисин, ориджинал  Mr. Green

Как не го усети, мър  Shocked Ся четох, че 3.5 по Рихтер е било, не е малко ич.

# 228
  • КиТ
Сънувам, че аз + мосю С и Зиса със Зисин тръгваме на път да се срещнем с някакви съфорумки (ама не някоя от вас, неизвестни лица бяха), обаче пътьом трябва да спрем в Димитровград, ако не се лъжа, да навестим някакъв гроб. Гробът мязаше на каменна маса, всъщност и опечаленият роднина беше батко ви Ник Портаджийски. Много тъжен беше, много, само дето така и не се разбра чий е гроба.  Mr. Green После затръгвахме към съфорумките, които май се местонахождаваха в Карнобат и имаха магазинче за сувенири. Тръгнахме ние, всеки със свойта си кола, обаче по пътя нещо се изпокарахме с мосю С, щото на него не му се пътувало и обърнахме към София. Като се събудих още му бях сърдита, а Зиса и Зисин май успяха да стигнат до въпросните съфорумки.

Пуци  Crazy Crazy Crazy Crazy,страшен сън,само не разбрах кой е мосю С и що те ядосва Thinking,а няма да се разберем така с него Naughty

Честит Рожден ден на сайта newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 Уоми поздравления много добра работа Hug Hug Hug Hug,прегладах го много е добър и ще има в кво да се ровя допълнително Mr. Green Joy Joy Joy Joy

п.п Не усетих земетресението щото не съм от Софето Mr. Green,от една друга тема разбрах,че имало Thinking

# 229
  • София
усетихте ли разтърстването на перките биии Simple Smile)
аз го усетих тука така ме разтресе у жк.Стрелбище...бррр

# 230
Плами, мосю С е реалния ми мъж.  Mr. Green А с него шсе разберете таман добре, щото сте от една зодия.

# 231
  • срещу двата комина :)))
и аз тъй,хем съм на партера....ама то се оказа че тук бил епицентъра,въх намерила съм си и аз едно работно местенце Joy

# 232
които май се местонахождаваха в Карнобат и имаха магазинче за сувенири.

Пуцо пак за мен си мислила на Сън моме Simple Smile  Heart Eyes

# 233
  • МАРС
Цитат
Аз пък си имам субс 

Искам и аз Cry

# 234

Че аз насън, наяве, все за теб мисля, бе!  Hug Mr. Green

и аз тъй,хем съм на партера....ама то се оказа че тук бил епицентъра,въх намерила съм си и аз едно работно местенце Joy

Ти работно местенце, аз постоянно местожителство  ooooh!

# 235

Че аз насън, наяве, все за теб мисля, бе!  Hug Mr. Green

Пуц и аз така бе ставам и първата ми мисъл е с кво ново да те бомбя  Twisted Evil
Дет се вика влезнала си ми под кожата  Embarassed

# 236
абе гугутки,усетихте ли земетръса,при мен ( Симеоновско шосе ) доста се усети  Thinking

У наше село(Люлин) нямаше земетръс Mr. Green

# 237
Тъйто, Уоми, либоф безгранична  Mr. Green Ама наскоро не си ме бомбила, сигурно затова сънувам чужди мъже  Whistling

У наше село(Люлин) нямаше земетръс Mr. Green

Туй щото епицентъра беше у наше село, да му се не види  Tired

# 238
  • КиТ
Плами, мосю С е реалния ми мъж.  Mr. Green А с него шсе разберете таман добре, щото сте от една зодия.

Ахам,ясно вече се попълни картинката Mr. Green,а ща са сработим викаш  tooth tooth tooth tooth

Пуци и да знаеш ревнувам,тая вечер мен да сънуваш пЪк  Crossing Arms,как ми идеш на гости
Mr. Green Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 239
О, рано или късно със сигурност ще те изсънувам и тебе, не се чувствай пренебрегната  Mr. Green  Hug

Общи условия

Активация на акаунт