True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 751
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.София-Красна поляна
Много пишете бре, не мога да сваря да ви изчета Crazy
Гласувах с първата опция, много ми е дълга тази пауза
Някой да даде линк за субс за beyond the pole   baby_neutral

Въх,казвай веднага откъде го изтегли.  Wink Без субтитри ще го гледам Heart Eyes
Ако ти кажа може ли да си поиграя малко със Сашо Heart Eyes, само малко,  докато изгледаш филма после го връщам   Laughing
П.П. цяла седмица го тегля проклетия филм  Crazy, но го дръпнах все пак Grinning

НЕ
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ух мър,божкеее. Joy

# 211
# 212
# 213
Надцаквате ли се?  hahaha Тя Трайкова скоро английския ще го говори като роден, та няма да има нужда от субове. Нали, Танчик? Mr. Green

Сега, аз да кажа кво сънувах. Ох, не сега, а след малко.

# 214
  • София
Добро утро банда
Искам да ви кажа една добра новина ...днеска сайта http://twifun-bg.com/ (Сайта на Уоми) има рожден ден направи една годинка. Та ЧРД twifun  nbirthday nbirthday nbirthday да продължават все така и да направят още много годинки. И следва още една новина. Уоми реши да даде малко местенце и за нашият любим сериал и мястото му е ей тук: http://twifun-bg.com/?cat=525 , но ще има още обновяване на страничката на ИК скоро Hug

пп. Уоми като се появиш да пишеш Heart Eyes

# 215

На мен пък не ми трябват  smile3534

Добро утро! Честит рожден ден на сайта на Уоми. Нека да се развива и увеличава вамп-феновете  bouquet

# 216
Честит рожден ден и от мен! Да илядите!   bouquet

# 217
Пуци,айде кажи к'во сънува де...... Laughing

# 218
Сънувам, че аз + мосю С и Зиса със Зисин тръгваме на път да се срещнем с някакви съфорумки (ама не някоя от вас, неизвестни лица бяха), обаче пътьом трябва да спрем в Димитровград, ако не се лъжа, да навестим някакъв гроб. Гробът мязаше на каменна маса, всъщност и опечаленият роднина беше батко ви Ник Портаджийски. Много тъжен беше, много, само дето така и не се разбра чий е гроба.  Mr. Green После затръгвахме към съфорумките, които май се местонахождаваха в Карнобат и имаха магазинче за сувенири. Тръгнахме ние, всеки със свойта си кола, обаче по пътя нещо се изпокарахме с мосю С, щото на него не му се пътувало и обърнахме към София. Като се събудих още му бях сърдита, а Зиса и Зисин май успяха да стигнат до въпросните съфорумки.

# 219
 hahaha Добреее,все пак си го сънувала в четвъртък вечер Whistling Само се чудя,защо точно нашия клон сънува? Не че има някакво значение де,ама ми е интересно  Mr. Green

# 220
hahaha Добреее,все пак си го сънувала в четвъртък вечер Whistling Само се чудя,защо точно нашия клон сънува? Не че има някакво значение де,ама ми е интересно  Mr. Green

Никаква идея нямам, още повече, че тия дни съм се отдала на Being human, би било по-логично нещо оттам да сънувам, но не  newsm78

# 221
  • EU
TraYkovA, радвам се за теб, какво ще кажеш за филмчето Laughing

# 222
  • срещу двата комина :)))
Сънувам, че аз + мосю С и Зиса със Зисин тръгваме на път да се срещнем с някакви съфорумки (ама не някоя от вас, неизвестни лица бяха), обаче пътьом трябва да спрем в Димитровград, ако не се лъжа, да навестим някакъв гроб. Гробът мязаше на каменна маса, всъщност и опечаленият роднина беше батко ви Ник Портаджийски. Много тъжен беше, много, само дето така и не се разбра чий е гроба.  Mr. Green После затръгвахме към съфорумките, които май се местонахождаваха в Карнобат и имаха магазинче за сувенири. Тръгнахме ние, всеки със свойта си кола, обаче по пътя нещо се изпокарахме с мосю С, щото на него не му се пътувало и обърнахме към София. Като се събудих още му бях сърдита, а Зиса и Зисин май успяха да стигнат до въпросните съфорумки.
hahaha добре си ти добре....и за мен беше ползотворна нощ...батко Дийййн  #Crazy

# 223
TraYkovA, радвам се за теб, какво ще кажеш за филмчето Laughing

Ами незнам,още го тегля.....на 10% съм Crazy

# 224
  • срещу двата комина :)))
абе гугутки,усетихте ли земетръса,при мен ( Симеоновско шосе ) доста се усети  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт