True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 830
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.София-Красна поляна
Ми Пуци не съм го усетила би,туй сигурно щот аз съм в постоянен земетръс
по рождение. Laughing
Пуци и да знаеш ревнувам,тая вечер мен да сънуваш пЪк  Crossing Arms,как ми идеш на гости[/b][/i] Mr. Green Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Ми plami89, smile3534  Mr. Green

# 241
Верно си си разлюляна по принцип, Зисе  . Пък може и от карнобатската гроздова да е. hahaha

# 242
Бреееейййй, убихтИ мЪ  ooooh! То бива бива голям град, че сезоните различни, ма и един земетръс не може да обхване би, бах  Mr. Green При нас ако чукне у Вранча, Силистра става като люлка, би. Пък знам, че Вранча е на около 300 км от Плевен. За Силистра да не говорим  Thinking
Ма Зиска право го е рекнала - при нея земетръса е нон стоп  hahaha

# 243
  • гр.София-Красна поляна
Верно си си разлюляна по принцип, Зисе  . Пък може и от карнобатската гроздова да е. hahaha
hahaha hahaha hahaha

Ма Зиска право го е рекнала - при нея земетръса е нон стоп  hahaha
Тъй мър Като! Mr. Green
Па ся па и Стефчо се появи на хоризонта та трябва да браня три стана и люлеенето ше е
оптимално. Laughing

# 244
  • КиТ
О, рано или късно със сигурност ще те изсънувам и тебе, не се чувствай пренебрегната  Mr. Green  Hug

Е това исках да чуя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ама после да го разкажеш Mr. Green Wink

Бреееейййй, убихтИ мЪ  ooooh! То бива бива голям град, че сезоните различни, ма и един земетръс не може да обхване би, бах  Mr. Green При нас ако чукне у Вранча, Силистра става като люлка, би. Пък знам, че Вранча е на около 300 км от Плевен. За Силистра да не говорим  Thinking
Ма Зиска право го е рекнала - при нея земетръса е нон стоп  hahaha

Само да не чукне докато съм в Свищов,че тогава дека ще се крия нИ знам Thinking,веднъж ги е срутило,викам да не си повтаря още поне 2 год Mr. Green

# 245
  • Атлантис, Галактика Пегас
А пък ние го усетихме докато бяхме на преглед на лекар в поликлиника, вотра градска,  Peace и като излетя една докторка от кабинета пищейки "Земетресениииииииеееееееееееееее"   Mr. Green и после имаше освествянае по столчета на баби и дядовци.  Peace

# 246
А пък ние го усетихме докато бяхме на преглед на лекар в поликлиника, вотра градска,  Peace и като излетя една докторка от кабинета пищейки "Земетресениииииииеееееееееееееее"   Mr. Green и после имаше освествянае по столчета на баби и дядовци.  Peace

hahaha

Даааа,някои доктори са направо пример за хладнокръвие Crazy

# 247
  • Атлантис, Галактика Пегас
Някои да,  Crazy ама има и  такива които са наистина хладнокръвни.  #2gunfire

# 248
  • София
ахахаха къв смях...мисля си за лафа на Зис от онзи ден "перата за проверка, моля" и звъни телефона и казвам баш точно тва  hahaha hahaha hahaha и се извинявах после

# 249
  • гр.София-Красна поляна
ахахаха къв смях...мисля си за лафа на Зис от онзи ден "перата за проверка, моля" и звъни телефона и казвам баш точно тва  hahaha hahaha hahaha и се извинявах после
Ох ма Джесо. hahaha hahaha hahaha
Ма душко,трябваше като се излагаш поне да го направиш както трябва. Laughing
С пискилив глас(бих ти го изпискала ма няма да ме чуеш) та: - На коленеееееееее!Перата за проверка молим!!! Twisted Evil
Бас ловя,че онзи от другата страна ше обели очките. Joy

# 250
  • София
С пискилив глас(бих ти го изпискала ма няма да ме чуеш) та: - На коленеееееееее!Перата за проверка молим!!! Twisted Evil

Нищо другия път може да се изложим така. Ама онзи верно обели очките, вика : кви пера и му викам: нема да разбереш, по - добре да не знаеш  hahaha

# 251
  • гр.София-Красна поляна

Нищо другия път може да се изложим така. Ама онзи верно обели очките, вика : кви пера и му викам: нема да разбереш, по - добре да не знаеш  hahaha
hahaha hahaha hahaha Никой не мож ни разбере нас. Joy

# 252
Тъй аз пак ще оспамя Sad Ама много сме силни сме  Praynig
Дами днес се върнах от сервиз с моята баба яга - демек разбирайте Форд Фиеста
Много ми дига оборотите и е за смяна мотор4ето за празния ход или още за ниските обороти.
В Стара Загора по автоморгите няма, а ново не си струва да давам 300 лв за това. Много моля ако някой има познати да поразпита, че сериозно вече ще откача Sad

# 253
  • гр.София-Красна поляна
Тъй аз пак ще оспамя Sad Ама много сме силни сме  Praynig
Много ми дига оборотите и е за смяна мотор4ето за празния ход или още за ниските обороти.
В Стара Загора по автоморгите няма, а ново не си струва да давам 300 лв за това. Много моля ако някой има познати да поразпита, че сериозно вече ще откача Sad
Уомо,нямам познати съжалявам ма това в черено ме уби. hahaha hahaha hahaha

# 254
  • КиТ
ахахаха къв смях...мисля си за лафа на Зис от онзи ден "перата за проверка, моля" и звъни телефона и казвам баш точно тва  hahaha hahaha hahaha и се извинявах после

Иха къде си го писала тава бе зиска Thinking,много оригинално зареждаш хората покрай себе си Mr. Green Joy Joy Joy Joy Култово е просто Peace ща взема и аз да го използвам  tooth tooth tooth tooth

Тъй аз пак ще оспамя Sad Ама много сме силни сме  Praynig
Уомо,нямам познати съжалявам ма това в черено ме уби. hahaha hahaha hahaha

Нямам познати  Уоми,за жалост не мога да ти помогна Confused Обаче това наистина разбива hahaha hahaha hahaha hahaha Има една форумка,която си кръсти пък всичката техника по имена Mr. Green Joy Joy Joy Joy,тъй че зисче не се учудвай никак Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт