Болница Токуда - тема 6

• 42 332
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
ейприл3 , успех, на тази дата ми беше термина с малката, но ми направиха секциото 4ри дни преди тази дата.

# 646
mari,много ти благодаря!Успех и на теб!Да ти е жива и здрава девойката!
Въпросът за стволовите клетки и мен ме интересува.Моля,ако има запознати,да споделят!

# 647
Аз доколкото знам се плаща и на Токуда затова, че влиза екип да вземе стволови клетки. Не претендирам за точност, но доколкото си спомням така пишеше на сайта им.

# 648
  • София
За стволовите клетки:
Принипно се плаща да, но парадоксът е, че долу на регистратурата като исках да си платя нямаше как да ми заведат плащането.
Ходих, обикалях, разпитвах как става това, но само ме разтакаваха и накрая ме питаха защо толкова държа да си ги платя. Аз дигнах ръце и си тръгнах по живо по здраво.

Демек ми спестиха парите  Laughing

# 649
  • в 1001-та нощ
вероятно от отделението са забравили да го включат в план сметката, по която се фактурира ...

а каква беше сумата?

# 650
За влизането на екип на банка за стволови клетки се заплаща 300 лв на Токуда, на централна регистратура могат да дадат подробна информация за банките, с които най-често работят. Ейприл3, моя бандит е роден на 15.01.2010г., горе долу по същото време и на мен ми беше първата среща с избрания лекар, пожелавам успех Simple Smile

# 651
запис и от мен в темата! аз също съм се насочила към токуда и по специално към д-р ИЛИЕВ... ходила съм само веднъж до сега... всичко, което казвате ми е полезно, защото никак не съм наясно с процедурите. до сега съм се следила бременността само при д-р Сигридов от Малинов.
мен също ме вълнува въпроса за стволовите клетки. доколкото знам единствено в ТОКУДА И Майчин дом се заплаща влизането на екип за стволови клетки. Терминът ми е 24 януари

Хубав ден на всички  bouquet

# 652
Silvergreen,много да те радва малкият бандит!Ти при кой  лекар роди?Благодаря за информацията за стволовите клетки!
Imam si edna mechta,аз също си следя бременността при доктор Сигридов.Какви са ти впечатленията от Илиев?Колко често те вика на прегледи?

# 653
момичета, на кой телефон звъните за запазване на час за преглед... newsm78 Пробвах с АГ регистратура, ама или непрекъснато ми дава заето, или ме препраща към някакъв кол център и там само си чакам и ...нищо?

# 654
ейприл, до сега съм ходила само веднъж преди две седмици и ме вика другата седмица на преглед. тоест 3 седмици ще са минали. но ми каза че след 30 седмица ще се виждаме по често. Може би на 2 седмици . Илиев е любезен, много млад и въобще ми направи много приятно впечатление. Аз не го познавам от преди това. Чувала съм все хубави работи за него. Дай боже да е така.

# 655
Илиев е любезен, много млад и въобще ми направи много приятно впечатление. Аз не го познавам от преди това. Чувала съм все хубави работи за него. Дай боже да е така.
Точно той 2 пъти като имах нужда от спешен преглед вечер/ нощем не искаше да ме приеме, защото води раждане. Бях убедена, че проблемът е в регистратурата, но от болницата ми намекнаха, че по-вероятно той дава нареждания да не го викат. Гадая ,не мога да твърдя със сигурност, но от мен той има голям минус. А и ми изписа рецепта за кръвно с грешна доза - Допегит от 50мг 3хден. Оказа се, че лекарството е само от 250мг. Докато разбера, че е грешка на лекаря се побърках да ходя по аптеки, да се разправям.... и да не го пия от страх да не превиша дозата. Втори голям минус  Crossing Arms А за любезен, любезен е - голяма полза! Убедена съм, че неговите пациентки благодарение на деликатния му подход са доволни... но!!!

# 656
  • в 1001-та нощ
момичета, на кой телефон звъните за запазване на час за преглед... newsm78 Пробвах с АГ регистратура, ама или непрекъснато ми дава заето, или ме препраща към някакъв кол център и там само си чакам и ...нищо?

пробвай рано сутрин и късно вечер - и на сайта така е написано - сутрин до 9ч и вечер след 18ч

# 657
Ейприл, родих при д-р Димитров, секцио, забележки към лекаря и персонала нямам никакви, всички са страхотни професионалисти, и лекари и сестри.

# 658
Момичета,много ви благодаря за споделените мнения!И аз ще пиша в четвъртък какви са ми впечатленията?А каква е цената на прегледа и обстоен ли е?Извинявам се за многото въпроси!

# 659
За проследяване на бременност първия преглед е 35лв, а следващите - по 15лв.

Общи условия

Активация на акаунт