Плетка с песен в златна есен!

• 118 682
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • БГ
снимката успях да я уголемя дотолкова

но и аз мисля че плетката е както тази на kalinka-malinka_83  - шахматно, този вид плетене на една кука - "шахматно" ли се води?

# 391
  • Варна

но и аз мисля че плетката е както тази на kalinka-malinka_83  - шахматно, този вид плетене на една кука - "шахматно" ли се води?

не знам как се води....снимах ти моето,ама е едва на 2-рия ред,сега ще го атакувам.... Crazy

# 392
http://picasaweb.google.com/113276055320065516603/Aphgans#5467525405029003826  ето ви го същото "шахматно" - две синджир бримки, два високи пълнежа. На другия ред обратното.

# 393

не знам как се води....снимах ти моето,ама е едва на 2-рия ред,сега ще го атакувам.... Crazy

изглежда досущ като на голяяяямата снимка
с една наметка или с две плетеш високите пълнежи?
"шахматно" е добър термин и описва добре размяната на стълбчетата и синджир бримките newsm10

eat. sleep. knit...

# 394
  • Варна

"шахматно" е добър термин и описва добре размяната на стълбчетата и синджир бримките newsm10

Айдеееееее,кръстница станах.......... Joy
на бг стълбчетата високи пълнежи ли се казват?
ами както ми е бримката на куката,правя 1 наметка,после мушкам и от там вадя още 1 бримка и на куката стават 3,после от първите 2 дето се падат правя 1 бримка и после от получената и следващата правя 1..........и така..........

# 395

ами както ми е бримката на куката,правя 1 наметка,после мушкам и от там вадя още 1 бримка и на куката стават 3,после от първите 2 дето се падат правя 1 бримка и после от получената и следващата правя 1..........и така..........

опитай с две наметки, после като извадиш след мушкането да станат четири и изплиташ на три пъти по две... леле и  hahaha сама не се разбрах

Joy

eat. sleep. knit...

# 396

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 17:41 от big pufana

# 397
  • София
Привет!
Прелетях през дюкянчето Додово - много китно беше наистина  Flutter - много хубави работи видях, и през другите неща, които Памира снима разгледах..Така е като си с двама юнака - всеки дърпа в някоя посока Laughing
Аз имам питанка - ако някой ми отговори скоро - че ми трябва за тази вечер - много ще съм благодарна!Та правя на свеки жилетка и сега завършвам бието с все копчетата на една кука с ниски пълнежи.Това добре, ама не знам как да направя илиците за копчетата Thinking Засега не съм намерила схема в нета и ще имровизирам ако нищо не се намери

# 398
Пилито, хоризонтални илици се правят като свиваш 2-3 бримки на реда, в който си. Като го изплетеш и стигнеш до мястото със свивките, наддаваш толкова, колкото си свила и стават дупкЕ, т.е. илици за копчетата. Не зная колко са големи копчетата, но ти си прецени колко трябва да са големи дупките.  Heart Eyes Мисля, че ще стане и за една кук.

# 399
Lily - страхотна шапка  Peace

# 400
Благодаря, Zoo! Малчо много си я харесва и си я носи с удоволствие.

За да направя илици на една кука, аз правя залепени бримки, където искам да стане илик и на следващия ред, над залепените бримки плета синджирче.  Peace

# 401
  • София
Благодаря и на двете ви Simple Smile ще пробвам, дано стане, че вече съм съвсем накрая, и искам да почвам нещо новоУ - в плановете т.1 е Кейто Дама  Wink - остана Джинс, представете си разхода досега  -за размер ххл - близо 450гр. Shocked , та ще има и за едно пуловерче за мене Flutter

# 402
За да направя илици на една кука, аз правя залепени бримки, където искам да стане илик и на следващия ред, над залепените бримки плета синджирче.  Peace
newsm10    Lily, шапото е един път! Hug

pilito, каква снаха си, ей! Peace

Що не вземете да прелетите с младежите и девойките на 22 следобяд през градинката до Народното събрание и Худ. академия?
С тайфата от пикника ще правим голяяям уъркшоп, то ест въргаляне по тревата... и естествено

Каня ви на голямо плетене! На 22 септември от 12 часа нататък, докато се стъмни.

Ще сме до №14 - План график на събитията

http://www.facebook.com/event.php?eid=131739606873322&ref=mf - Събитието във Фейсбук!

Joy     Някой да се разпознава на тази снимка?!  

eat. sleep. knit...

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 10:49 от dodofit

# 403
  • на брега на реката
Малко късно , но да покажа една лятна блузка , по скоро туника. Слагам и схемите.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 10:19 от canu6a

# 404
Цануша, много сладък. Може и върху дълъг ръкав да се носи, нищо, че е летен. Прекрасен цвят и изработка. Ти много изпипваш нещата. Метни една схемка до него, ако обичаш.  Heart Eyes

Едно списание УАУ - http://zhenzhurnaly.com/page/maschen-trends-lh846-lea-special-handarbeiten Застъпени са повечето цветове, така че ще се развихря ... Joy

Общи условия

Активация на акаунт