Плетка с песен в златна есен!

• 118 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте, момичета.
Пинки, честито мила! И дано да ти върви все така успешно, да не ти стига времето да изпълниш всички поръчки (това е за броя на поръчки, а не за самото време  Laughing)
Много хубави неща пак сте показали   bouquet
И снимките от среща са отлични. Диди, много значи съм загубена. Навих семейството за парка през неделя и сме отишли.... в Борисова градина. Търсихме ви, дори питахме местни хора къде са изложби на занаятчии, никой нищо не знаеше, докато не се сетих, че е в Южния парк.... ама много съм отнесена  Joy Нищо, пък малкия се е наиграл, следващия път ще внимавам и ще се постарая да не пропусна събирането  Embarassed

Свалих си снимки от пътуването и ето ви една плажна сватба.
Една от гостенките

А ето и булката

# 376
Абе, както ни се чудят на плетките все още - така ще си станем на мода, ама трябва явно още малко време  Joy

# 377
Беше невероятно прекрасен ден!!!

Благодаря на Пилито, Памира, Пуф за подкрепата!  bouquet  bouquet  bouquet

Инок, следващия път ще си на точното място!

http://rakavichka.blogspot.com/2010/09/blog-post_9689.html

http://handmadecrew.blogspot.com/2010/09/19-2010.html

eat. sleep. knit...

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 23:39 от dodofit

# 378
Додоооо, прекрасни нещица от срещата, браво, браво!

# 379
здравейте момичета! От много време ви чета и доста идеи ми давате. Нямам обаче кой знае с какво да се похваля. Плета  най-вече на една кука. Имам една голяма молба- да ми обясните как и от какво правите "закачалките" на брошките?

# 380
Пинки, честито завладяване на хамериканците!  Hug Hug Hug Славиш България, а това е достойно за уважение. Heart Eyes

Додо, радвам се, че сме ти помогнали, макар че ти вече успешно можеш да се справяш и сама ... Всичко беше подредено с много вкус и хващаше окото. Много хора харесаха шапките и ръкавичките ти ... Не искам само с тази сергийка да останеш. reverance

Ех, защо не сме при Пинкито?! ... Flutter

Запознах се със Сънигърл, прекрасната руса ангелка с нея и спящото бебонче в количката. Не си даваше братчето, каката.  Joy

Торбаланка, добре дошла. Сним едната кука, моля. Закопчалките за брошките се продават готови, примерно в "Слънчоглед", правят се от обикновени безопасни или от по-големи безопасни игли.  Simple Smile

Памирка -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, нямам думи за теб, все едно говоря със себе си!

Новата авангардна Knit&Mode №10 2010 - http://zhenzhurnaly.com/page/knitmode-10-2010

Лили, перфектен хеликоптер. Виждам пилот в синчето вече. Пък мешката я сънувам ... Искам уроцииии. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 10:10 от big pufana

# 381
Успешен старт, Pinkito! Нека да имаш дъжд от поръчки!  Heart Eyes

Браво, Додо! Браво, момичета! Много вълшебно изглежда!   bouquet

Не се притеснявай, ТитиHug

Нова снимка на стара шапка  Mr. Green

# 382
Поздравления и от мен, Пинки, за пробива!!!!!!!!! От тук насетне все по-големи успехи!!!!!!!!!! Всички сме с теб!!!!!!!

Аз си изплетох "еленския" шал от два вида мохер-тревно и тъмно зелено- много готин стана, ама аз си го бях харесала и от етси, и от снимката на бубанка Simple Smile, довечера ще го пера да видя дали би се "разрошил" още и въобще какво би се получило след намокряне и ще го снимам.

# 383
  • БГ
Здравейте,
все още съм начинаеща в плетенето - плета предимно на две куки на най-лесната плетка и то шалове Simple Smile
харесах си много този модел шал :

Някой запонат ли е с изработнаването на модела и как точно се казва плетката? На една или на две куки се плете?
Моля Ви само за начални насоки, а аз ще потърся клипче в youtube Simple Smile

# 384
One_Love, една кука е. Имаш ли по-голяма снимка?

# 385
  • Варна

Някой запонат ли е с изработнаването на модела и как точно се казва плетката? На една или на две куки се плете?
Моля Ви само за начални насоки, а аз ще потърся клипче в youtube Simple Smile

На 1 кука е.Според мен това е шахматно,като това:

http://www.lionbrand.com/cgi-bin/faq-search.cgi?store=/stores/ey … aqKey=350&V2=

По-надолу има схема,но само от 1 до 6 ред.
аз сега плета нещо такова,но така:2 дабъл крошет,2 синджира.....,в смисъл,на схемата както са 4 дабъл крокет,плета само средните 2 и пак ми се получава като шах-матно.

# 386
Eфектно чанте -

# 387
Имаш ли по-голяма снимка?

Една голяяма снимка! Фотограф Мариан Маринов

Joy

eat. sleep. knit...

# 388

И едни сини рога отзад ...  Joy

# 389

Общи условия

Активация на акаунт