98 ОДЗ Слънчево зайче

• 7 939
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Приети сме в 98 ОДЗ в Младост? Някой да има впечатления за тази градина?

# 1
  • София
Имаше цяла тема за това ОДЗ.Знам, че е ново и хубавко.

# 2
Ами, търси и не открих, ще поровя още! Благодаря ти! Hug

# 3
# 4
мерсиии!!! Hug

# 5
вече е друго Simple Smile двора е страхотен, до скоро беше в ремонт и в стаите няма изпарения, вече стените изсъхнаха лятото Simple Smile но още ги държат на течение поне в нашата група, миналата година ги изкарваха зимата потни на балкона. но сигурно това е стандартна "грижа" към децата в детските градини.

# 6
А персонала как е, госпожите, директорката? Доволни ли сте от градината...........

# 7
И моята дъщеря е приета в тази градина. Ще бъде трета група. Ще се радвам ако някой сподели впечатления.

# 8
Ние сме в тази градина, за съжаление детето ми ходи само десет дена пролетта, след което се разболя от ангини една след друга, и ваканцията си беше у дома. Сега се каним отново да опитаме. Доколкото знам, до 15 септември са сборни групи. Директорката май е сменена, а също и учителките от миналата учебна година ги няма... Телефоните не отговарят, а в градината като че ли има още съвсем малко деца.  Иначе градината е много хубава, условията поне са прекрасни, аз лично се надявам тоя път да ни провърви, за да си ходим редовно. Накратко, ще се радвам на повече информация и аз.

# 9
Днес записах дъщеря ми в градината.  Условията вътре са много добри. Говорих с директорката, много добра жена ми се видя....Каза, 4е до 25.09 очаква нови попълнения в персонала. За нашата група- незнам още коя сме, но директорката каза, 4е ще сме или в Ме4о пух или в Слънчице-ще има нови госпожи. Във всяка от тези групи ще има една старша и една млада учителка. Ще има родителска среща, но това ще е след 25.09, след като окончателно се сформират групите. Абе, жената отговаря на всички въпроси търпеливо и изчерпателно.

# 10
Параскева, децата ни са на една възраст и може би ще бъдем заедно, защото аз разбрах, че нашата учителка е напуснала. Вие нали ще бъдете втора група?

# 11
Да, втора градинска група сме. Ще има нови госпожи. Днес видях поне две младички учителки и ми се сториха много дружелюбни.
Дано да назначат още млади, даже директорката каза, че две момичета близначки щели да постъпят...абе, дано да е готино за децата, нали знаеш, 4е те обичат "какичките".

# 12
Да, и преди бяха младички, децата наистина обичат. Също харесвам, че слагат една младичка с по-възрастна. Съжалявам, че не успяхме да ходим редовно...  дано сега всичко да е наред.

# 13
Дано децата да са здрави и да свикнат лесно, да им е хубаво там! И да със сигурност ще са една възрастна и една младичка, поне така го планира директорката. И ми каза, 4е в профила на детето в kg.sofia.bg, щяла да пише съобщение за родителите кога ще има родителска среща, предстои и откриване на новата сграда на градината....само дето не се ориенитрам къде ще ги публикува тези съобщения.

# 14
аз незнам какво си мислят в тези детски градини ! днес срещам една майка на дете от нашата група и тя ми казва че са на балкона по тениски на вятъра. отивам да видя и аз  - тичат си на балкона голи, а навън хората с якета. реших да отида при директорката и да и кажа това безумие да се спре /зимата март месец също ги извеждаха по тениски в студа и направихме пневмония!/, обаче портиера не ме пусна. може ли да има такова нещо, да не се пускат родители в градината? че това да не са животни и аз да търпя всичко което правят учителките? или затвор и да си уреждам час предварително? както и да е обадих се на директорката и и казах да говори с учителката на 3-та група. сигурно и други родители са се обаждали или ще го направят. директорката поне се ангажира да вземе мерки и да говори с учителките за това изкарване на балконите. питах я как може някакъв си портиер да ми забранява да влизам в градината и да говоря с нея - ами той знаел че била заета. та утре пак ще си говорим какво може и какво не. човек си дава децата уж да полагат някакви грижи за тях, а то какво, излиза че срещите на директорката са по важни от здравето на децата.
кажете вашите впечатления за тази градина...

Общи условия

Активация на акаунт