90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 718
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Цитат
За обед са печени картофки на фурна с царевица, ким и подправки! Вечерята не се знае още!
Зизинка един въпрос... прочтох че вечерята трябва а е същата като обяда но от поста ти виждам че не е задължително?! newsm78

Не е задължително, но аз го виждам като препоръчително! По принцип ям същото и на вечеря, но днес имам малко картофи, та не знам дали няма да ги сдъвча всичките на обед, затова писах че вечерята ми не е сигурна! Но може и различни неща да се хапват, просто аз предпочитам да ям едно и също!

# 466
Здравейте, момичета! От днес започвам диетата. Знам за какво става въпрос, даже веднъж неуспешно съм я правила. Имам за сваляне около 10-15 килограма и съм си обещала да дам всичко от себе си, за да върна старото си АЗ. Дано като се отчитам пред някого да ми върви по-лесно и без прегрешения. Иначе пожелавам успех и на всяка една от вас!  Wink
За днес(първи белтъчен ден):
зак: 1/2 малък пъпеш
обяд: сьюмга+салата
вечеря: 1/2 от обяда

# 467
здравейте момичета. не мога да наваксам да чета за двата дни , в които ме нямаше. и аз не минах без прегрешения, но кантара веднага ме наказа със 0.500кг нагоре.
вчера бях на въглехидратен и на обяд ядох пърленка с къопоолу, синия домат разрешен ли е или е много тежка храна.
днес плодов
з- грозде
о-диня+ сурови семки
в-диня
мъж ми се отказа,каза, че много му се вие свят и не може да издържи.има много кг за сваляне, но като му се е разширил корема, как да яде по толкова малко?

# 468
Здравейте,
did_i,можеш да смесваш варивата,а също и плодовете в плодовия ден.

Относно яденето на обяд и вечеря  - задължително е според диетата да се яде едно и също в белтъчния и бобовия ден,като вечерята е наполовина на обяда.

Днес съм бобова:
з. - праскова
о. - ориз със зелен фасул + салата
в. - същото

SILVA_M ,отначало може да си позволява плод през първите три дни и следобяд - като следобедна закуска,докато свикне,а в плодовия ден да хапва по-големи количества на всеки 2 часа.

# 469
  • у дома с любимите си хора
Добър ден!аз докато се наканя да вляза станало обед,даже следобед.
Днес съм на белтъци:
з-сливи
о-сирене по шопски
в-2 сварени яйца+зелева салатка

Имам една молба към всички,които са отдавна на режима да ми препоръчат нещо режимно през въглехидратния ден.  Praynig Praynig PraynigПредстои рожденния ден на малката и вечерта ще имаме гости,а аз тогава ще бъда във въглехидратен ден.Някак не върви да си сложа едно праче торта и ми се иска да споделите какво мога да хапна за вечеря така че да не объркам режима,но и да не е като "на празна ясла".

# 470
Хм, още едно въпросче за въхлехидратния ден.
Пише че вечерята трябва да е с парче торта?
Става ли с готова да кажем от големите меркети като Сани, Билла и т.н?
Парфе, сметана, шоколадова?
 newsm78

# 471
Не ПИШЕ че трябва да е пърче торта а че можеш да избираш между торта сладолед и т.нт

# 472
Здравейте!
Днес съм на въглехидрати.За закуска хапнах една ябълка,а преди малко хляб и лютеница.За вечеря съм се наточила на парче торта(малко е парчето).Не мога да се контролирам в този въглехидратен.За разлика от първия път,когато правих режима,сега още от началото си позволявам сладко.Сигурно,защото не държа да отслабвам и се разпускам  newsm78

# 473
  • София
Отчет дотук - закуска - кафе и банан
Обяд - картофи соте и салата от домати и печени чушки
Вечерята сигурно ще е зелен фасул яхния

# 474
  • Бургас
Здравейте!
Някой има ли информация дали е излязла книгата на бг.Имам голямо желание да си я купя.

SILVA_M,аз карах моя мъж да започне с мен ,а той се дърпаше.Когато приключих реши ,че иска и той да направи нещо по-въпроса защото видя ,че при мен резултата беше много добър.
В крайна сметка понеже знам ,че ще му е трудно и няма да може да спазва стриктно реши ,че ще спазва с мен правилата за след приключване т. е. закуска от плод,никакъв алкохол и газирано,възможно повече вода,не смесване на въглехидрати и белтъци и спазване на часовете.
Резултата за два месеца хранене по този начин с малки отклонения/като се има и в предвит ,че яде бял хляб/е минус 11-12кг.
Мъжете по -принцип отслабват по-бързо.Може да опитате ако е навит.Става по-бавно ,но определено има резултат.Той е много доволен ,че сваля а не гладува.

# 475
з: ябълки
о: хляб Вита с лютеница...но бях докопала наистина люта... услади ми се и преполових бурканчето, забравяйки за хляба...
в: май същото като обяда, на зъболекар съм от 17.30, та до 16.30 който ял ял Simple Smile

# 476
  • България

Имам една молба към всички,които са отдавна на режима да ми препоръчат нещо режимно през въглехидратния ден.  Praynig Praynig PraynigПредстои рожденния ден на малката и вечерта ще имаме гости,а аз тогава ще бъда във въглехидратен ден.Някак не върви да си сложа едно праче торта и ми се иска да споделите какво мога да хапна за вечеря така че да не объркам режима,но и да не е като "на празна ясла".
[/quote]

здравеите фиданки!
като за начало можеш да започнеш вечерята със салатка само от зеленчуци.после може и сандвич някакъв режимен-с лютеничка или с краставички и маслинки.после протегни ръка кам 1-2 сладки и накрая парче торта.
аз да ти кажа първия път в такъв момент съм се отпускала само на едното хранене пълна смесица и се е получавало задържане наимного+100гр.ти си реши как да е.престои рожден ден и на моята дъщеря в бобов ден.тортата ще си я оставя за въглехидратния следващ ден.тя учи в друг град и така изкушенията ще са почти никакви.нещо не ми се празнува без нея.
днес съм плодова за първи път-закуска праскови,обяд пъпеш.сурови ядки никъде не намерих.сега ще потърся 3-4 ореха.водата ще я наваксам,че до сега бяхме на шопинк за двете ученички.
УСМИХНАТ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ!!! Hug

# 477
Привет и от мен. З- не успях, О-преди малко гъба с кашкавал, патладжан и малко кисело мляко. Абе ометох всичко позволено от хладилника от вчера. В- ще имаме гости и ще печем риба на скара със салата.
rositoooo Всички стари махат филия със лътеница или пица, без месо и кашкавал или крекери, солети, и др.

# 478
Здравейте момичета! Днес стартирам диетата и се надявам най- после да сваля килограмите натрупани от бременността.Успех на всички!!!

# 479
Добре де, май почти всичко ми се изясни... а само да питам още едно, след 20 часа храна не може а течности? Вода, чай, кафе?

Общи условия

Активация на акаунт