90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Да, няма проблем!То остава и водата да ни спрат! hahaha

# 481
Може разбира се вода, чай,  но не и сокове , нектари, айрани, млека ит.н.

# 482
  • у дома с любимите си хора
rositoo,благодаря ти !Още съм в процес на обмисляне.Хубавото при мен е,че два дни след РД се пада първият ми воден ден.

# 483
  • София, "Младост 3"
Здравейте!

Бивша Дюкянка - дългогодишна, сега мисля да опитам с "вашата" диета...
Надявам се на добър успех!
  bouquet

# 484
denima а плодовите и водните дни спазвал ли е?  Thinking

# 485
  • София
Здравейте!

bouquet

Добре дошла и успех!

# 486
Отбора на бившите дюканки се увеличава  Grinning

Аз пак да питам за плодовия ден. Ядките кога ги ядете - заедно с плодовете или през какъв интервал след тях?

# 487
Втори плодов Simple Smile доста гладен ден-трудничко удържам интервалите и май през половин час хапвам по някое грозде Embarassed
След кой поред плодов е всъщност водния?

# 488
От вчера на мен пък ми се върти един липов чай в главата , много го обичах като малка и сега мисля за плодовия да се запася с него. За довечера реших да направя гювеч със свинско, аз ще ям разбира се всичко останало без месото. Ще сложа бамя , зелен боб , червена чушка , лук и т.н. Бамята надявам се да спада към бобовите.
Момичета , току -що мъжа ми донесе едно огледало , което беше за поправка и само на него се виждам в цял ръст. По принцип те "кара" да изглеждаш по - слаб ама викам чакай да си сложа някои дрешки да видя как ми стоят , че утре съм и без това на РД , а аз предварително обичам да съм си избрала дрехите. Та , слагам едни стари дънки , преди като бях слаба само , че не най - слабия ми период. Сложих ги аз, само на паласките ми бяха въз теснички Grinning. Оказа се , че съм била доста слаба навремето , но пак не съм се харесвала. Сега съдя по дрехите и най - вече дънките ми , които са едни мънички ooooh!. А тогава исках още по - слаба да съм , защото пак си бях дебела за мене си. Луда жена. Де да си имах тялото от преди година, когато бях 53 , а сега 58 Close. Да не кажа , че по време на цикъл , както съм сега ме показа 60 , но слава Богу поне знам , че те ще паднат. Та , положението не е розово , но не е и плачевно. Вчера казах на майка ми, която ме медицинска сестра , че искам да ме пратят на изследвания за щитовидна жлеза. Каза да не си вкарвам само филми в главата и ме изгони Rolling Eyes. Е , не точно изгони де ама каза да не си внушавам глупости . Пита ме защо искам да си правя изследвания, казах й  , че имам косопад и напълняване , опипа ми жлезата ,мери ми пулса и ме подсети , че скоро спрях противозачатъчните и да се замисля дали не е от тях. От Ясмин-а между другото рязко свалих кг , когато ги започнах и сега като ги спрях качих 2-3 кг. , а другите 2-3 , които качих преди да спра хапчетата бяха от прекаляване с някои храни , най -вече сладко, сърмички зимата и царевични пръчки пред тв. Laughing. Каза уж , че от това било , но каза ако съм искала ще ме прати на ендокринолог , за да съм спокойна. Ще изчакам да видя какво ще стане с диетата , ако не сваля и грам значи наистина имам проблем.

# 489
  • София, "Младост 3"
Здравейте!

bouquet

Добре дошла и успех!

благодаря! едно "познато" лице ме зарадва... ще се допитвам на лс за тънкости и подкрепа!
успех на всички  Peace

# 490
колко много сте изписали сега започвам да Ви чета.  Hug Hug Hug
Отчет : Закуска : 2 ябълки О: Картофи варени В : същото
До сега съм изпила 4 литра и започнах следващо шише ако изпия около 5-6л няма да  има проблем нали?  Confused Confused

# 491
Здравейте, мацки!   bouquet
Отчет за днес /белтъчен/
З - 1 ябълка
О - 3 кюфтета + 3 лъжици кьополу
В - 2 кюфтета + домат и малко сиренце
Добре дошли на новите момичета!
Успех и минуси за всички!  Hug

# 492
  • България
Здравейте момичета! Днес стартирам диетата и се надявам най- после да сваля килограмите натрупани от бременността.Успех на всички!!!

добре дошла при нас welcome.и УСПЕХ!!!

rositoo,благодаря ти !Още съм в процес на обмисляне.Хубавото при мен е,че два дни след РД се пада първият ми воден ден.
моля..... моля......ще помагам с каквото мога.....

elizabett ако все това ти се върти в главата отиваи на лекар....за успокоение.липов чаи е добре,аз съм се спряла на ментов и пия 1-2 на ден с мн малко мед- за кръвното е меда.

плодовия ден ми ден си е успешен но съм мн ГЛАДНААААААААА.......
 sisiiii  мн вода пиеш-полезно е до 2-3л.ще натовариш излишно бабреците.порови в нета за инфо.

# 493
  • Бургас
denima а плодовите и водните дни спазвал ли е?  Thinking

Не не е спазвал,дори не редува дни.Спря алкохола и газираното,преди това пиеше много газирано.
Не смесва храните ,например боб със салата или ориз със салата ,ако е белтък само един,  пак със салата,закуска плод и спазва часовете и аз сега така се храня така ,че сме двамката Laughing
Преди вечеряше много късно ,сега след 20 часа разрешавам само плод ако е прегладнял Mr. Green

# 494
Кога може да се ползва желатин? Дали може да се желират плодове примерно? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт