90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 713
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Леле saaa,страхотно изглеждаш! Дай Боже при всички ни такива резултати!Всичко добро ти желая!

# 106
  • София
Не, Джейн. Това е резултат за 90 дена. Три цикъла по 30 дена.

# 107
  • в света на илюзиите
Уау, страхотно. И преди си бях впечатлена, но сега съм  smile3521 smile3501 изумена!! Браво!!!!

# 108
  • София
saaa невероятна си  bouquet Hug нямам думи пред тези снимки,страхотни резултати!!!!

# 109
 Shocked Невероятен резултат, като нов човек си saaа! Наистина можеш да се гордееш със себе си. Hug

А аз всеки ден си повтарям, че това е най-приятната диета, която може да съществува!

# 110
Saaa,ако досега някой  е имал колебания относно диетата- са разбити на пух и прах Sunglasses Браво! Голяво браво!!! Hug Искам и аз Simple Smile

# 111
Брук здравей!Пак се захванах с режима  Hug
saaa едно голямо БРАВО за теб!Сякаш са снимани различни хора.Поздравления за упорството и успех със задържането   bouquet

Бобовия за мен си остава най-неприятния ден.Нямам търпение да дойде утре  Simple Smile

# 112
Саа ,
Баси резултата! Направо си за пример. Преставям си как хората около теб ти се възхищават. Ако имаш приятели или роднини, които не са те виждали 3 месеца, със сигурност няма да те познаят!  #Crazy

Аз днес ще карам на белтъчен. До сега 2 сини сливи и кафе за закуска , а за обед 3 фалафелчета със салатка и една мини филийка хляб. За вечеря....мммммм.....ще се грили при мен в градината cook

Не гарантирам дали няма да падне и някоя биричка Crazy

# 113
My*blueberry*nights ох, блазе ти! Изминаха ли 3 месеца откато го приключи? Тоя път каква ти е целта?  Hug
saaa изумителна си  Hug

# 114
Здравейте, момичета. Чета ви ежедневно. Саа, браво за резултата. Имаш огромна разлика. Сега изглеждаш наистина като една хубава млада дама. Скоро и аз ще направя снимки да се покажа. Засега удържам фронта. Хапвам всичко, но гледам да се движа повечко, че да не се трупнат отгоре гадните килограми. До скоро и много минусчета.

# 115
Брук аз не си блазя  Laughing Хич,не мислех да почвам нови три месеца,но през август незнам какво ми стана,но почнах да ям кало луда и си върнах 2 кг от свалените,а преди това нямах проблеми.Реших да се завърна и да си вкарам пак храненето в ред.Не съм си поставила никаква цел,колкото толкова  Simple Smile

# 116
Аз днес ще карам на белтъчен. До сега 2 сини сливи и кафе за закуска , а за обед 3 фалафелчета със салатка и една мини филийка хляб. За вечеря....мммммм.....ще се грили при мен в градината cook

Зизинка фалафела не е подходящ за белтъчен ден.

# 117
Сааа, просто седя и си търкам очите! Joy Браво! Свалям ти снимките и ще седят на хладилника, за да го затварям и при най-малко желание! Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 18:09 от Просто Хари

# 118
аааххх, момичета ,колко е прекрасно усещането от няколко парченца шоколад!!!! Heart Eyes не можах да се стърпя да споделя  Sunglasses

# 119

Зизинка фалафела не е подходящ за белтъчен ден.
И аз това щях да кажа...той е май за бобов или греша?

Общи условия

Активация на акаунт