90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 683
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от мен!  Heart Eyes
Vache - не ни дръж повече в напрежение. Сподели резултата  Simple Smile
Viki - стискам палци! Хапни плод/зеленчук щом не се чувстваш добре  Peace
А за кьополуто - аз го ядох във въглехидратен и белтъчен, но е домашно приготвено (без захар). Сложих само печени чушки, печен син домат, домати, чесън и малко олио.
Отчет за днес /бобов/
З -  1 нектарина
О - след малко ще хапна супа от леща с една филийка грахам
В - ориз със зеленчуци

Слънчев и усмихнат ден!

# 556
един въпрос само мога ли за белтъчния ден към яйцата когато ги приготвям да си прибавя и малко закв. сметана...   Rolling Eyes Rolling Eyes

# 557
Здравейте фиданки!
VIKI успех с водния!Дано издържиш безпроблемно  Simple Smile
Аз също щях да питам за заквасената сметана.Режимна ли е за белтъчен ден,тъй като пък аз кьополу го правя като Elizabett,но вътре слагам 1-2 лъжици заквасена сметана?
Днес съм на плодове.Цял ден ще хрупам любимите ми ябълки,направо се пристрастявам към тях  Laughing
Успешен ден на всички Simple Smile

# 558
Боровинке, защо да не може? Ама като не смесваш белтъците, значи трябва да си останеш само с това. Simple Smile

Ванилийка, можеш.Смесваме си до два белтъка, иначе на теория си е само по 1. Mr. Green

# 559
  • София
Ох, най-после сядам да обядвам. Естествено филии с лютеница и 1 или 2 сладки кафе на Дейзи.
Закуската беше кафе и малко грозде.

# 560
Ехо  мацкиии , познайте. След първазта четворка съм - 3.5 кг!!!!!!! това нормално ли, а днес ми е първи ден в МЦ! Днес съм белтъчна и довечера ще дойда за отчет, но закуската пак я пропуснах, защото се успах Sad(

Ами като ти гледам менютата що да не е нормално. Ти не си от най-ящните.

А не разбрах уточнихте ли за цвеклото - като редови зеленчук ли да го считам?

# 561
  • у дома с любимите си хора
И от мен отчет за бобовия ден:
з-сливи
о-2 варени царевици
в-  newsm78
Течности до момента-около 2 литра вода и чай.

# 562
Здравейте фиданки   Grinning
И тази сутрин кантарев ме зарадва много,имам си -1кг. след втората 4-ка много съм доволна  newsm68,все така да ми върви  Party Mr. Green
бай за сега  Hug

# 563
и аз да се отчета за въглехидратен:
з- 2 праскови
о- спагети с доматен сос
в- щоколадово руло
искам да питам за вечеря мога ли да хапна малко спагети и малко руло или трябва да е само нещо сладичко, защото не съм сигурна дали ще ме засити Simple Smile

# 564
♥VIKI♥  - пий още вода. Наливай се насила дори.
 Аз преди правех лунни диети и от там знам, че водата ти помага колкото и да ти е лошо. Но трябва да пиеш МНОГО и като усетиш, че ти е лошо да увеличиш количеството вода, дори да трябва да ходиш през 15мин.
Дано да си в офис.  Mr. Green
Успех! Заслужава си защото аз бях едно кило надолу след него.

SILVA_M  - и на мен ми е студено в плодовия, а като направих след него и воден, направо ме втресе. Облякох се дебело и се завивах, като чели е зима. Мисля, че е нормално. Аз са себе си, си го обяснявам с това, че организма няма какво да преработва и да те топли. Все пак си е изтощително само на плод или вода.
После като хапнеш, ще се оправиш. Поне при мен е така.

# 565
момичета  Hug
Lera
много окуражаващо, държа се все още.   Hug днеска мисля раничко да легна  Laughing

# 566
ох с тая вода направо не знам,аз вчера в плодовия не съм пила вода,само една две глътки  Blush,но пък бях на диня целия ден  Peace
а я ми кажете маслини в кой ден ядете?
и другия въпрос ми е зеле (манджа) в кой ден е подходящо?
менюто за днес е:
З 1 круша
0 таратор с 2 кебапчета
В свинско шишче + салатка
Хубав и минусов мацки  Hug

# 567
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Чета ви мнооого отдавна- изключително симпатични и вдъхновяващи сте  Grinning
Веднъж вече започвах диетата и въпреки, че спазвах само един месец, свалих 5 кг.
Вчера започнах отново, и днес ми се пада бобов ден.
Да попитам: има ли кърмещи майки тук и как прилагат режима? Прочетох някъде, че водния и плодовите дни не се препоръчват в такъв случай. Замествате с друг вид храна, или просто ги пропускате?

# 568
Шапокляк, не се пропуска, просто може и мляко да се приема. Simple Smile

# 569
  • София
Чудесно! Много благодаря, Хари!
Този път се надявам да докарам нещата до края.
Хубав и успешен ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт