90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 679
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! От два месеца съм на тази диета (утре ми е втория воден ден). През първите 29 дни всичко беше нормално. Аз съм на 48 години. От 6 години съм в критическата и сложих доста кг. Започнах от 90 кг. Първия месец свалих 7 кг. Но от тогава до днес съм само -2 кг. Ям по същия начин, както и в началото. Пия по 2-3 л вода. Но резултат - почти няма. Някакви идеи?

# 571
  • София
Нормално е. Не може всеки месец да се сваля предвид възрастта ти и спецификата на хормоналния баланс в организма.
Така че направи си диетата докрай.

# 572
  • Бургас
zeli,аз съм на 35 на 25 юли приключих с минус 13кг.до сега -14кг.Имам две деца,последно раждане преди 9год.Ако си спазваш всичко стриктно ,мисля ,че възраста не от такова значение.При мен поне режима проработи перфектно.Не съм ограничавала порциите.
Това е резултата,преди и след режима

http://denima75.snimka.bg/family/predi-i-sled.509423

# 573
  • София
Има значение Денима, заради хормоните.

Апропо прасетата ти са невероятни сладури  Grinning

# 574
did i  Simple Smile) напротив от най-ящните съм в този форум, предвид факта че през първия път, когато правих диетата съм стигала до 7 кюфтета с огромна шопска салата, просто сънм се загледала много в един филм -сериал, който съм си изтеглила и забравям да ям , а сутрин спя до късно. Simple Smile)

Иначе днес пропуснах закуската , но затова ометох 4 бъркани яйца със салата домати с лук заобяд в 13:40 Simple Smile) а за довечера готвя пиле с ориз, ще ям само пилето със салата, а утре атакувам ориза. Все пак имам и мъжле, което не е на диета Simple Smile

# 575
  • Бургас
Има значение Денима, заради хормоните.

Апропо прасетата ти са невероятни сладури  Grinning

Има значение разбира се,но според мои наблюдения и при  по-големичките действа диетата/да не казвам възрастни Mr. Green/
Аз преди да навърша 30 нямах никакви проблеми с теглото.Преди режима опитвах само с тренировки,стегнах се доста ,но не свалях.Като ги съчетах двете имаше ефект.
По амартозираните искат и по-голяма поддръжка hahaha

благодаря за прасетата

sekyiwa ,направо ме изуми,аз ям по-две яйца ,най-много три ,даже преяждам с три.А 7 кюфтета ми звучи направо невероятно.При това ядене резултата ти е супер за първото тримесечие.

# 576
Шапокляк, здравей и успех! И аз съм кърмачка все още, и аз започнах от вчера  Grinning Успех от мен!   bouquet
Все още не знам как да процедирам с водните и плодови дни..
Хари, мляко с плодовете или мляко вместо едно хранене в плодовия и вместо вода във водния?

sekyiwa, направо ме окуражи! Викам си "по колко малко ядат всички... а аз..  Embarassed " Вчера уж да си "изпържа" само 2 яйца, пък те станаха 3 с голяяямо парче сирене. Дано и аз се похваля след първата 4ка поне с половината от твоето постижение!   bouquet

# 577
има специална страничка за кърмачки https://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_3cgdhthj

# 578
За кърмачки е само първия абзац... след това май си е общо за диетата и се отнася за всички... Rolling Eyes

# 579
Бубичка, предполагам вместо едно от храненията да е млякото, а не смесено, иначе в белтъчния щяха да ни позволяват мляко с плодове.

# 580
denima, благодаря, че си ме забелязала Hug, надявам се да устискам на всички изкушения и да бъда стриктна не мисля, че ще е много трудно като имам предвид какви много по зверски ограничения съм изтърпявала, и с ваша помощ разбира се, затова сме тук да си споделяме и помагаме кой с каквото може   bouquet

# 581
  • София
Бубичка, здравей! Благодаря за пожеланията и успех и на теб   bouquet Сигурна съм, че съвсем скоро ще има с какво да се похвалим!
А пък с компания е много по- лесно, и по-приятно  Simple Smile
Засега мисля в плодовия ден да хапвам кисело мляко, а за водния- още ми е далече да го мисля, но най- вероятно ще го прескоча.

# 582
Мацки, пак огромно благодаря за отговорите! Благодаря и за топлото посрещане, Просто Хари!  bouquet
Имам още едно питане - книгата може ли да се купи от някъде в български превод, защото търсих, но не можах да открия нищо и дали в нея има рецепти, които някой би се заел да преведе..  Embarassed

# 583
  • София
Vache - не ни дръж повече в напрежение. Сподели резултата  Simple Smile

Споделям... Simple Smile

след 1 цикъл

-6 кг.
-6 см талия
-4 см ханш
-4 см бедро

1,5 кг. само след воден ден. Обаче тия дни търча като луда с бъдещата първокласничка, та нямам време да съм гладна  Crazy
Засега съм изпълнила половината от желаното за сваляне тегло  Wink

# 584

Общи условия

Активация на акаунт