90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 676
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ваче, браво слънце. Само така   bouquet

# 586
Vache ,с това темпо ще преизпълниш нормата,браво!    bouquet
На мен ми е въглехидратен,карам на печени филии...два дни задържам  #Cussing out

# 587
Капаче, два дни нищо не са, има по доста повече и после за кратко се сваля много. Simple Smile

Vache - не ни дръж повече в напрежение. Сподели резултата  Simple Smile

Споделям... Simple Smile

след 1 цикъл

-6 кг.
-6 см талия
-4 см ханш
-4 см бедро

1,5 кг. само след воден ден. Обаче тия дни търча като луда с бъдещата първокласничка, та нямам време да съм гладна  Crazy
Засега съм изпълнила половината от желаното за сваляне тегло  Wink

Поздравления!  bouquet

# 588
Vache - не ни дръж повече в напрежение. Сподели резултата  Simple Smile

Споделям... Simple Smile

след 1 цикъл

-6 кг.
-6 см талия
-4 см ханш
-4 см бедро

1,5 кг. само след воден ден. Обаче тия дни търча като луда с бъдещата първокласничка, та нямам време да съм гладна  Crazy
Засега съм изпълнила половината от желаното за сваляне тегло  Wink

smile3501 newsm51  Браво!!!!

# 589
Поздравления на Vache, Simple Smile

Днес *варива*
закуска - 4 сини сливи
обяд - задушен ориз с моркови
вечеря - печени картофи

Искам а ви питам има ли изобщо някой тук, който да пие бульон? Особено пък тези на кубчета  ми се струва ,че по-добре да не ги пия, те са само химия....

# 590
Никой не пие бульон, защото е фрашкан със сол и се задържа.Ако толкова ти се пие, пий домашен, ама и без него не е проблем. Simple Smile

# 591
  • София
Доотчитам си деня със същата вечеря като обяд - филии с лютеница и 2 сладки Дейзи

# 592
ОТЧЕТ от мен
закуска - няма
13.30 4 бъркани яйца +салата доамти с лук
19ч пиле Simple Smile))

Утре съм на работа първи път след отпуската. Ще си нося оризче Simple Smile

# 593
Никой не пие бульон, защото е фрашкан със сол и се задържа.Ако толкова ти се пие, пий домашен, ама и без него не е проблем. Simple Smile
Хари Simple Smile , точно това имам предвид... Хич даже не ми се пие , ама питам да съм с чиста съвест , че не съм само аз  Crazy

# 594
Днес ми е въглехидратен, а майка ми ме води на китайски, че е рожденичка. Гледах, гледах менюто-ми то само пържени десерти. Накрая се спрях на две пролетни ролца.
Майка ми през цялото време- опитай, та опитай пилешкото. Е, опитах. Хубаво беше, ама ми разваля режима.
Вечерях салата от домати и една сладка.
Та изобщо не знам какъв въглехидратен изкарах.

# 595
*Oryx*,  с теб сме! Не пием дружно явно Simple Smile

sekyiwa, това "пиле" сигурно ще да е поне половин пиле!  Mr. Green Надявам се да не ми се обидиш... просто се радвам, че не само аз ям по малко  Blush  Hug

От мен днес през бобов ден
З - Пъпеш
О - Гъби с ориз и 1 домат.
СЗ - Ябълка.. бях гладна и още повече изгладнях от нея.. какво да ям следобяд като огладнея не знам... някакъв различен от ябълка плод ли?
В - Гъби с ориз и 1 домат.

Моя мил мъж днес ми купи кантар /Нана, нямало промоция... купил си е на редовна цена  Tired / и утре ще се измеря да започна да засичам.  Peace

# 596
Хайде и аз да мина на отчет:
Белтъчен ден - закуска - ябълка, обяд - голяма "вълча" салата - домати, краставици, зеле, шунка, яйце, вечеря - салата домати и краставици и печено пиле.
Ваче, супер резултат, поздравления   bouquet

# 597
Vache поздравлление за резултата!  bouquet

Отчет за днес:3 ябълки и 2 парчета диня.

# 598
Само да кажа че аз пия бульони на Маги (1 кубче в половин литър вода) и не мисля, че се задържа от него.

Днес съм на филии с лютеница 2 бр и бисквитки с масло и мармелад (мале ще го добия тоя моя мармелад) за обед и макарони с лютеница и гъби за вечеря. Да му се не видят пусти бисквити с мармелад, пак си намазах.... Не трябваче май (във всички случаи толкова много), но направо се разтапям, да му се не види... Banghead no box

# 599
Днес плодовия ден мина добре. Утре ще се тегля след първи 4 дни на режима. Ужасно съм гладна обаче, та вече съм решила утре какво ще е:
Пилешка супа с къри   chef

Общи условия

Активация на акаунт