90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 676
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Днес плодов:
З - голяма ябълка,
О - една голяма ябълка
Сл. похапване - една голяма ябълка
В - същото.

Искаше ми се и грозде да хапна, но не ми остана време, че голямото дете утре тръгва на градина и оправяхме последните неща.

За утре ще видим какво ще се похапва. В Неделя ми е първи воден и след това ще има мерки и теглилки Grinning. Не се заричам, но се надявам цифрата на десетиците да е с 1 по-малка от настоящата.

Лека вечер и без прегрешения!!!

# 601
  • София
А добър вечер!
Отново се присъединявам към вас,след като имах успешно изкарана една 90-дневка,която завърши в края на месец май.Тогава започнах от 107кг Blush и стигнах до 92,6 GrinningУспех на всички!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 07:06 от Валенцето

# 602
  • София
Валенце, добре дошла!   bouquet

# 603
Вале, утре ли почваш или си от днес? Party Hug Добре дошла отново!

# 604
  • София
От утре.
Благодаря! Hug

# 605
  • България
ЗДРАВЕИТЕ ФИДАНКИ СЛАДУРАНКИ!
СЛЕД ПЪРВАТА 4 НЕ МОЖАХ ДА СЕ ПРЕТЕГЛЯ ЗАРАДИ ПРОБЛЕМ С 00.КАНТАРА ТАКА НЕ ПОМРЪДВА КОИ ЗНАЕ КОЛКО.НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ДНЕС ЯДОХ ЗЕЛЕ САЛАТА И ТАКА МЕ ИЗДУ,ЧЕ МЪЖА МИ ВИКА-ЛЕЛЕ ЖЕНА АМА ТИ СИ В ПЕТИЯ МЕСЕЦ Joy
ЗАКУСКА СИНИ СЛИВИ,ОБЯД ОМЛЕТ САЛАТА ЗЕЛЕ С ДОМАТИ,ВЕЧЕРЯ КАИМА С ДОМАТ.ПРЕДИ ВЕЧЕРЯТА 1ФРАПЕ С МЛЯКО С 1 ЦИГАРА ЗАРАДИ СТОМАХА,ЧЕ ИМАХ ЧУСТВОТО ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЪСНА....
НАПРАВИХМЕ И ГОЛЯМА РАЗХОДКА В ПЛАНИНАТА.СЕГА ИМА ДА ГЛАДЯ ЗА УТРЕШНИЯ УЧЕБЕН ДЕН НА МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ-ВСЕ ФИТНЕС ДА НАМАЛЯ КАЛОРИИТЕ.
ЛЕКА НОЩ Hug

# 606
бубичка, две хапки пиле бяха Sad(
защото пилето се смеси с ориза и нямах нерви да го очиствам Sad

# 607
Привет момичета,от близо седмица не пиша ,защото кантара вместо надолу тръгна нагоре ...та чак ми се плаче  Cry.Утре ми е първия воден ден и край на 1ви цикъл-ще се тегля след това дано вече да мръдне  Praynig Praynig.И да ви попитам нещо ч-ай нали може да пия утре със захарин newsm78

# 608
silvanapei , здравей,според диетата във водния ден се пие само вода и никакви други течности.Опитай се да издържиш,може да си пийнеш в краен случай кафе или чай,но без захар или захарин,защото целта е да се прочисти организмът.Ти ще си прецениш според това как се чувстваш.Успех!

# 609
  • София по рождение
Здравейте момичета, най-накрая ви намерих!
Искам да попитам, дали като кърмя мога да започна диетата, все пак си се хапва почти всичко, така че що да не може. Не искам засега да отбивам бебчо, все пак навършва три месеца скоро. Но пък до пролетта трябва да съм във форма, че много напълнях през бременността и всичко ме боли от теглото.
И още един въпрос имам - дали диетата ще има ефект при мен, като съм с намалена функция на щитовидната?
Надявам се на положителни отговори!
Успех!

П.П. Каквото и да става, скоро ще се присъединя към вас. Ако не позволите, ще го оставя за след отбиване. Rolling Eyes

# 610

Искам да попитам, дали като кърмя мога да започна диетата, все пак си се хапва почти всичко, така че що да не може. Не искам засега да отбивам бебчо, все пак навършва три месеца скоро. Но пък до пролетта трябва да съм във форма, че много напълнях през бременността и всичко ме боли от теглото.
И още един въпрос имам - дали диетата ще има ефект при мен, като съм с намалена функция на щитовидната?

П.П. Каквото и да става, скоро ще се присъединя към вас. Ако не позволите, ще го оставя за след отбиване. Rolling Eyes

helli_sun
Бих ти препоръчала да правиш всичко възможно, за да имаш хубава кърма от която бебчо да расте здрав и силен! Това не означава да се тъпчеш и да прекаляваш с храненията. За теб е важно да си наложиш вечерните часове на хранене и плод за закуска. Към останалото, се придържай доколкото ти е приятно, но не се лишавай! Ще видиш, че дори така килцата ще почнат да се махат. Аз свои деца нямам, но съм в бранжа  Sunglasses . Майките, с които работя, кърмят по повече от година и това е много хубаво за детето. Препоръчвам ти поне 6 месеца да не взимаш диетите много присърце, а просто да хапваш до 20ч.

...И да ви попитам нещо ч-ай нали може да пия утре със захарин newsm78
silvanapei
По добре пий чист чай, или само вода, но не слагай подсладител. Ако не можеш да издържиш, хапни някой плод.

# 611
  • София
Здравейте!!!Много ми допадна този режим...... и повярвайте ми имам нужда!!!Мисля да се захвана,но..... не си вярвам че ще устискам 3 месеца.Много ми се иска да съм пак слаба и да се чувствам добре,защото съм само на 21!!!Кажете ми мили дами мислите ли че ще имам успех с това!!Трудно ли е за изпълнение,и възможно ли е слабоволеви човек като мен да се справи??? Cry

# 612
  • Варна
Здравейте, искам да попитам - може ли да се спазва диетата по време на бременност в някакъв вариант? В момента съм на 49-ти ден, но тази сутрин си направих тест и имам втора бледа чертичка Blush. Днес трябва да ми е плодов ден и се чудя дали да прекратявам диетата изцяло или да я продължа в някакъв олекотен вариант.... Въобще от няколко минути съм доста шашната и се чудя какво трябва и какво не трябва да правя  Laughing.

# 613
  • София
Мария, съвсем спокойно можеш да си продължиш диетата, като премахнеш водните дни и в плодовите хапваш толкова, че да не си гладна. Иначе режимът е здравословен и в никакъв случай не може да навреди на бременността ти.

Аз днес съм на плодове, а кантарът отсече с още 1 кг по-малко. Дотук 7 кг свалени.

# 614
добро утро,:love:
днес ми е втори ден, менюто е следното:
з-ябълка
о- ориз със зеленчуци и салата
в -същото
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт