90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 657
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
плод в 1,2 и 3 - ти ден може ли да се хапва  в случай, че ти се прияде нещо вечер или след обяд?

Вечер категорично не.
Следобяд само ако си пред умиране.  Mr. Green

# 631
Аз и аз сам на плодове днес, до тук сам на 2 кафета и круша. Ако устискам прилично, мисля да наваксам с водния утре, ако не – здраве да е! При мен кантара се е застоял нещо, но това ми харесва, надявам се да свиква с тези килограми  Mr. Green

# 632
Мацки днес съм на варива,мога ли да хапна царевица от тази в консерва,на нея пише сладка царевица и за това се чудя  newsm78

# 633
Мацки днес съм на варива,мога ли да хапна царевица от тази в консерва,на нея пише сладка царевица и за това се чудя  newsm78

Може!

# 634
Вилиан, като хапна тоя ще купя... обикновен черен  Grinning

Момичета, резултатите ви са повече от страхотни.. Няма да завиждам, щото и аз възнамерявам да имам такива  smile3534

Мерих се на новия кантар днес... показа малко по-малко, ама след утрешния плодов ще смятам общо.  Peace
Метър си намерих, та и обиколките от днес следя.

# 635
плод в 1,2 и 3 - ти ден може ли да се хапва  в случай, че ти се прияде нещо вечер или след обяд?

Вечер категорично не.

bouquet  bouquet какъв човек си ей Rolling Eyes

# 636
  • София

Вечер категорично не.

Принципен  Grinning

Отчет

закуска - кафе и 2 чаши фреш
обяд - градинарска салата и 30 грама ядки
вечерята не знам каква ще е

# 637
може ли да разместя въглехидратния и плодовия ден?
Утре трябва да съм на въглехидрати, а в петък на плодов. Но в петък вечер съм на рожден ден, а в събота на сватба  ooooh! Confused
Ще се отрази ли много на резултата?

# 638
може ли да разместя въглехидратния и плодовия ден?
Утре трябва да съм на въглехидрати, а в петък на плодов. Но в петък вечер съм на рожден ден, а в събота на сватба  ooooh! Confused
Ще се отрази ли много на резултата?

нека се изкажат по вещите,но до колкото съм чела е забранено каквото и да е разместване на дните  Peace

Мацки днес съм на варива,мога ли да хапна царевица от тази в консерва,на нея пише сладка царевица и за това се чудя  newsm78

Може!

Мерси  Hug

# 639
  • Sofia
Дни не се разместват! Това е идеята - да се спазва последователността и да има т.нар. стресиране на организма.

Вторник ви давам отчет колко съм минус за първия период, но една позната ме видя и ми каза, че видимо съм отслабнала, а за мен това е най-големия стимул!

Иначе днес:
З - кафе + грозде
О - домати и 2 кюфтета
В - пилешко бутче + салата някаква

# 640
  • Велико Търново
Здравейте, не съм писала отдавна.
При мен имаше малко размествания - поради невъзможност да спазвам режима 3-4 дена/разбирайте почти никакво неядене с изключение на няколко препечени филийки/, реших да започна отначало и без това не бях кой знае колко напред. Та днес ми е 5 ден от втори опит. Важното е, че кантара се движи, до сега общо -4кг.

Днес белтъчен:
з - банан
о - кренвирши с кашкавал / знам, че е смесване, но не можах да измисля друго/
в - кюфтета

Браво на всички за малките и големи минуси.
Лек и режимен ден!

# 641
Аз малко късно прочетох съвета да не овкусявам чая-и си пийнах сутринта чай с мед и кафе със захарин  Embarassed Embarassed,дано не съм си опропастила деня  Rolling Eyes,досега 1,5 вода и си сварих още чай -малинов с ванилия  Laughing,засега не чувствам глад дано издържа да си легна гладна  Praynig

# 642
Успешна учебна година на всички ученици    bouquet Моят ученик вече е изморен и реши да се отдаде на следобедна дрямка.
Днес съм бобова - закуска - ябълка, обяд - салата домати, краставици и царевица, и задушени зеленчуци, вечерята още не е сигурна - или ориз със зеленчуци или нещо с картофи.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 14:14 от martin4e

# 643
Здравейте момичета!
Аз спазвах диетата преди време,но се издъних след месец и половина.Сега започвам от начало и се надявам да съм малко по сериозна-вече нямам оправдания от рода на почивки и море.
През бременноста качих 33кг,от които 15 вече си отидоха,а сега ще се боря с останалите 18.
Започнах от днес-78кг,а целта е 60.
Закуска-кафе и ябълка
Обяд-салата домати и печена чушка,сварено яйце и сирене,филия пълнозърнест хляб
Вечеря-зелева салата и риба(поне за сега това съм решила)
Сигурна съм,че режима действа,защото се обедих с очите си.А не съм качила нито грам след като спрях да го спазвам!

# 644

Вечер категорично не.

да, виждам  Grinning Grinning Grinning, ще слушам по- вещите  и дисциплинирани   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт