ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 860
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Видях, че сте обсъждали клипчетата и смяната на мелодии или превода. Много неприятно така да вземат чуждия труд - независимо дали е на наши момичета или не. И аз съм твърдо против - из нашия vbox има доста от клипчетата на Askasone, NHY. Някои са с превод - това горе-долу го разбирам, въпреки че отново не е много правилно, но има такива които просто са качени. След като ги има в тюба не разбирам какъв е смисълът да се качват във вибокс. Даже имаше доста момичета от турския форум, които бяха възмутени ....   Същата работа прави това момиче, но даже по-зле сменя музиката и взема чуждото клипче.  Rolling Eyes Rolling Eyes Дано се озапти.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 106
  • София
Уси, добро утро!
Ако съдя по снимката, която си сложила, Левент ще е готов да  изкупи сладоледа в цял Истанбул.
Но по ми харесва подписчето ти- Мурат с небрежен жест приканва Левент да се маха оттам дето не му е мястото.
Ха да видим!

добро утро , момичета, днес си пия кафето с вас.
Уси, от къде са въпросните снимки?

# 107
Видях, че сте обсъждали клипчетата и смяната на мелодии или превода. Много неприятно така да вземат чуждия труд - независимо дали е на наши момичета или не. И аз съм твърдо против - из нашия vbox има доста от клипчетата на Askasone, NHY. Някои са с превод - това горе-долу го разбирам, въпреки че отново не е много правилно, но има такива които просто са качени. След като ги има в тюба не разбирам какъв е смисълът да се качват във вибокс. Даже имаше доста момичета от турския форум, които бяха възмутени ....   Същата работа прави това момиче, но даже по-зле сменя музиката и взема чуждото клипче.  Rolling Eyes Rolling Eyes Дано се озапти.
Здравейте и от мен ! Хубав ден на всички! Hug
И аз да се изкажа по тази тема с клипчетата.Аз също в профила си на vbox имам качени доста клипчета на  Askasone, NHY качени от мен но с тази разлика че аз съм ги качила, защото ми харесват много но никога не съм парадирала че тези клипове са правени от мен.Когато са ме питали за клиповете винаги съм отговаряла че са изтеглени от нета. Тогава не правих клипчета но се възхищавах на тези които са правили тези клипчета .
Според мен няма нищо лошо да  си качиш чуждо клипче само да не си слагаш надписи че си го правил ти както е направило онова момиче!
И аз съм срещала мои клипчета с променена музика или качени другаде аз лично не се сърдя дори и във vbox. Имам само един случай за 2 клипа краднати от мен от българка във vbox   но случая там беше че тя казваше че клипчетата са направени от нея. Няма да споменавам имена че има доста хора които са си изпатели от нея.
Извода от всичко това е слагайте надписи на клипчета които са правени от вас за да не слагат други...........

# 108
  • Пловдив
  bouquet Хубав ден, Ети. Аз малко разпалено съм си написала мнението - извинете ме, но си е доста щекотлива тема.  newsm51 newsm51 newsm51 Всъщност най-важното е наистина да не се присвоява чужд труд и да не се слагат надписи на чужди клипчета .   bouquet

# 109
  • София
 bouquet Хубав ден, Ети. Аз малко разпалено съм си написала мнението - извинете ме, но си е доста щекотлива тема.  newsm51 newsm51 newsm51 Всъщност най-важното е наистина да не се присвоява чужд труд и да не се слагат надписи на чужди клипчета .   bouquet

Затова Алис истината е да се надписват клиповете и да няма шест пет - пък който има толко акъл да махне надписа той ще си направи клипче   bouquet

# 110
  • Пловдив
 hahaha Мен напоследък ме мързи да ги написвам, или слагам други надписи. Както и да е - между другото вчера имаше страхотни клипчета - Ети, Тинчето - днес продължавам да ги гледам на работа .   bouquet Браво, момичета!

# 111
Уси, добро утро!
Ако съдя по снимката, която си сложила, Левент ще е готов да  изкупи сладоледа в цял Истанбул.
Но по ми харесва подписчето ти- Мурат с небрежен жест приканва Левент да се маха оттам дето не му е мястото.
Ха да видим!

добро утро , момичета, днес си пия кафето с вас.
Уси, от къде са въпросните снимки?
Мише, за снимката със сладоледа ли питаш? Това е от епизода, в който Хасрет се срещна със Салих без разрешение на оджата, той й се разкрещя, а Левент я утешаваше и я почерпи със сладолед.
Тази в подписа ми е от последния епизод, още в началото.

# 112
  bouquet Хубав ден, Ети. Аз малко разпалено съм си написала мнението - извинете ме, но си е доста щекотлива тема.  newsm51 newsm51 newsm51 Всъщност най-важното е наистина да не се присвоява чужд труд и да не се слагат надписи на чужди клипчета .   bouquet

Алис, никак не е разпалено мнението ти!
Не може да се краде чуждия труд.

# 113
момичета,първият бг ром,който е й доцент искал да номинира за награда двамата главни актюри от нашето сериалче
незнам със сигурност дали ще получат награда,но ще бъде много хубаво ако стане  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 114
  • Разград
Тези клипчета ми харесват,че не пише името, а фен клуба. А щом са ти сложени снимките в страницата на клуба, те ще ги и ползват за снимки. В това клипче има кулаж и на Ринка.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1182315853676&ref=mf - KARA ♥ SEVDA // M. ASLAN.// [HQ]

# 115
  • Разград
момичета,първият бг ром,който е й доцент искал да номинира за награда двамата главни актюри от нашето сериалче
незнам със сигурност дали ще получат награда,но ще бъде много хубаво ако стане  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Да така е, той дори беше писал писма до Туба и Джансел които бяха във форумите им. Дори писмата ги бяхме сложили и тук във форума.

# 116
  • София
Добър ден и от мен, момичета! Hug Hug Днес ми е малко нагорно - все нещо ми изниква. Но има и нещо хубаво в цялата работа - ще се срещнем с Дидчето днес. Много се радвам. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
незнам със сигурност дали ще получат награда,но ще бъде много хубаво ако стане  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Да така е, той дори беше писал писма до Туба и Джансел които бяха във форумите им. Дори писмата ги бяхме сложили и тук във форума.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 12:45 от rina-rina

# 118
  • Разград
Ринка, това във кой вестник е.

# 119
значи писаното във весник "шоу" е истина а с тази награда нямали да ги обедят да дойдат в България все пак българин ги награждава

Общи условия

Активация на акаунт