ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Естествено, че е вестник "Шоу"- нали ни четат постоянно! Joy Joy Joy

Два нови колажа на Фунда:

# 121
Привет! Според мен Туба и Джансел няма да дойдат тук, за да получат награда от този наш доцент - ром. Всички техни публични изяви, свързани със сериала, са съгласувани с продуцентската им къща.  Ако Томрис се съгласи, може би, но иначе - не.

# 122
Привет! Според мен Туба и Джансел няма да дойдат тук, за да получат награда от този наш доцент - ром. Всички техни публични изяви, свързани със сериала, са съгласувани с продуцентската им къща.  Ако Томрис се съгласи, може би, но иначе - не.
А на мен това ми звучи като реклама на този доцент.  Този филм се създава от екип и според мен, ако въобще си заслужава награда отразяването на ромите във филма, то екипът като цяло трябва да получи наградата.

# 123
А на мен това ми звучи като реклама на този доцент.  Този филм се създава от екип и според мен, ако въобще си заслужава награда отразяването на ромите във филма, то екипът като цяло трябва да получи наградата.

Много си права, един филм не се състои само от актьори, а въпросният професор живее и работи в Германия, ако получават някаква награда, със сигурност няма да е в България

# 124
  • София
Всичката Мара втасала, сега и доценти роми почнаха да награждават Туба. Божке! hahaha hahaha hahaha

# 125
Добър ден,запленени и пристрастени!Днес е ден сряда,в който като отче наш си чакахме фрагман и резюме.Сега какво да чакаме?Като не ни пускат нищо от филма поне да нахранят душите и очите ни с информация около актьорите,та да имаме материал за размисъл и коментар.Иначе как ще минат толкова дни.Ние май обсъдихме и обсъдихме всичко от стария и новия сезон.Остава ни да чакаме,но какво?

# 126
Привет! Според мен Туба и Джансел няма да дойдат тук, за да получат награда от този наш доцент - ром. Всички техни публични изяви, свързани със сериала, са съгласувани с продуцентската им къща.  Ако Томрис се съгласи, може би, но иначе - не.
А на мен това ми звучи като реклама на този доцент.  Този филм се създава от екип и според мен, ако въобще си заслужава награда отразяването на ромите във филма, то екипът като цяло трябва да получи наградата.

Много си права, един филм не се състои само от актьори, а въпросният професор живее и работи в Германия, ако получават някаква награда, със сигурност няма да е в България
Вярно е това момичета, че филмът си има продуцентска къща, но по принцип артистите (във всичките им измерения - артисти, певци, музиканти, художници и т.н. ), носят посланията и стават посланници на различни каузи.
Несериозното в това е, че този господин професор (всъщност няма значение какъв му е произхода), търси контакт с Туба и Джансел във фейсбук, като убедена съм, че и двамата си имат и официални сайтове, да не говорим, че най-лесния и правилен начин е да се свърже с продуцентската къща.....
За мен идеята като цяло е много хубава, но начина покойто действа професора е меко казано, несериозен.....

# 127
  • София
Поради липса на информация да се успокоим с малко френски шоколад

# 128

Алекс, на кутията пише "Обичам те!" на френски.
Да не би шокото да е приготвил това като подарък за Хасрет по случай сдобряването в 20 епизод?
   smile3503 smile3503 smile3503

# 129
  • София

Да не би шокото да е приготвил това като подарък за Хасрет по случай сдобряването в 20 епизод?

Ринка по ще съм щастлива ако Джансел почерпи с тях Туба /само нея естествено/ на 20.09.

# 130

Ринка по ще съм щастлива ако Джансел почерпи с тях Туба /само нея естествено/ на 20.09.
И сигурно искаш това да се случи в Париж, нали? Мечтай си....това го можем.... smile3521 smile3521 smile3521

# 131
  • София
Естествено Ринка - мисля че всички ще се зарадваме ако стане - то надеждата умирала последна   Hug Hug Hug

# 132

И сигурно искаш това да се случи в Париж, нали? Мечтай си....това го можем.... smile3521 smile3521 smile3521

Момичета и аз съм с вас в мечтите си-Само двамата в Париж с тая кутия френски шоколад-боже де тоя късмет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 133
Да ви пренеса за кратко в Париж....

http://www.youtube.com/watch?v=Kfrb-sHbX-Q&feature=related

# 134
  • София
Боже, какъв уникален град! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Впрочем, тъкмо слушам френска музика. Много добре...  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт