ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
azor1,
Дали Мурат , не би могъл да се намеси и така да се получи "пресечна точка" и ситуация , която може да се използва от  двамата с Хасрет да изяснят отношенията и чувствата си?
Леле той така я унижи ,като и се развика,че сигурно скоро време няма да му мине.
Как я остави отвън сама с пияното.А Несрин само как се искефи и си влезна.

# 166
  • София
azor1,
Дали Мурат , не би могъл да се намеси и така да се получи "пресечна точка" и ситуация , която може да се използва от  двамата с Хасрет да изяснят отношенията и чувствата си?
Леле той така я унижи ,като и се развика,че сигурно скоро време няма да му мине.
Как я остави отвън сама с пияното.А Несрин само как се искефи и си влезна.
Несрин мина тънко-тънко, впрочем. Ако тя беше купила пианото, цялото това словоизлияние щеше да е насочено към нея. Тя затова така с облекчение се усмихна - разминаха й се караниците. hahaha hahaha hahaha

# 167
А аз мисля, че Сайме няма да се даде на брат си. След като 20 години търси дъщеря си, няма да се откаже от борбата. И според мен, знае слабите места на брат си. Той я подценява ("малката му сестричка"), въобще не му идва наум, че тя ще поведе борба с него. Нищо хубаво не го чака. Naughty

Дано да е така и ние ще помагаме,като извадим пушките fight fight

# 168
Нали Несрин искаше много това пиано,защо не го взема от Харсет,а се измазули
лекичка.Дали ако Несрин беше купила пианото щеше да и се размини караницата.
Маи найстина мина тънко ,а Харсет го отнесе.

# 169
  • София
Момичета, какво става?! Къде сте?! Днес сте много умрели - едва избутахме 2 страници за цял ден. Какво е това? Shocked Shocked Shocked Cry

# 170
Нищо....., колкото по-сериозно е скарването им , толкова по-силно , ефектно и романтично ще бъде сдобряването им!
Като след дъжд ......когато изгрее слънцето.........идва и дъгата!

# 171

Хайде който е гпаден да си похапне малко,че да пишете повече. newsm51 newsm51 smile3525

# 172
  • София
Браво, Азорче. Белким някой нещо написал!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 173
Нищо....., колкото по-сериозно е скарването им , толкова по-силно , ефектно и романтично ще бъде сдобряването им!
Като след дъжд ......когато изгрее слънцето.........идва и дъгата!
Сигорно ще се сдобрят в края на следващия епизод newsm78

# 174
Момичета, какво става?! Къде сте?! Днес сте много умрели - едва избутахме 2 страници за цял ден. Какво е това? Shocked Shocked Shocked Cry
Тинче, героите са уморени.  Rolling Eyes
А аз известно време ще ви чета, по малко ще пиша, щото сега имам гости, а след неделя ще изчезна за известно време.
Ама виждам, че нещо не ни се иска да коментираме другите герои. Въртим, сучим все до Хасрет и Мурат спираме. А аз си мисля, че ще има развитие на Кадир. Дали ще е с това момиче, дали ще продължи с музиката и хип-хопа, не знам. Макар че хип-хопа може да му помогне да впечатли момичето. Но определено според мен ще има някакъв скок и промяна при него. Пък ако оджата се намеси, каква любов ще има и там.

# 175
  • София

Х: Мурат, заради теб се промених толкова много - виж ме, станах цяла дама, но ти не искаш да повярваш!

М: Как така си се променила?! Все същата си си, Хасрет! Все си на същото място!

# 176
И още нещо, което трябва да се случи в скоро време. Нали щяха да влизат в игра 3 дами. Едната решихме, че ще бъде бабата на Хасрет. Имате ли идея, ако това бабе се появи, каква роля ще играе. Ще дойде, защото ще се разболее и внуците й трябва да се грижат за нея, ще дойде,защото тя ще реши да замести сина си или има друга причина?  newsm78

# 177

Х: Мурат, заради теб се промених толкова много - виж ме, станах цяла дама, но ти не искаш да повярваш!

М: Как така си се променила?! Все същата си си, Хасрет! Все си на същото място!
М. - Хасрет, нищо не си разбрала.  Sad  Дрехите и прическите не те правят дама. От кръчмата те взех, след 6 месеца пак в кръчмата те намерих да хвърляш гюбеци.  ooooh!

# 178
  • София
Е, Змийче, едно е в кръчмата Хасрет да мята гюбеци - това ще да е лошо. Обаче а да му мята тия гюбеци върху сатенените чаршафи - тогаз мнението му няма да е същото. Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha
Змийче, радвам се, че се появи и ти! Hug

# 179
Новото клипче на Ети сигурно ще ви подейства добре на настроението:

Cansel Elcin ~~~ Murat Turali

http://www.youtube.com/watch?v=QQ3G_Rf04oI

newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт