ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 901
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Аз доколкото разбрах от превода, Салих е прехвърлил на свое име всички сметки и активи на Сайме. Оставил й е само жилището в Истанбул. Предстои да видим тя ще се бори ли по някакъв начин срещу тази несправедливост и как ще живее от тук нататък. Не съм гласувала още в анкетата, тъй като нямам определено мнение. Всеки от отговорите е възможен в някаква степен.
Може би ще започне да действа едва след като си оправи отношенията с Хасрет. Макар, че според мен след като е дала пълномощно, той има пълното основание да прави каквото намери за добре. Аз очаквам той да бъде атакуван не чрез съда, а чрез съвестта му. Дали някой е в състояние да промени мислите му? Мисля си, че някое писмо на Бурхан може да му напомни миналото и евентуално шантаж да го принуди да отстъпи. Защото с такъв човек не знам какви други методи биха помогнали.
  bouquet  bouquet  bouquetЗависи какво пълномощно му е дала Саимето - в превода се каза, че му е дала пълномощно, с което да движи нещата, докато я няма. Но той се е възползвал и е прехвърлил всичко на нейно име - в предната серия нали питаше адвоката си именно за това пълномощно. И за съжаление е безсмислено вече Саиме да го оттегля - трябвало е да го стори по-рано.
Алис, аз от право нищо не разбирам, но си мисля, че щом има пълномощно, той може да прави всичко с нейните сметки. А тя какви шансове има да си върне имането, идея си нямам. И все пак това е филм, всичко може да се случи   Laughing Laughing Laughing

# 151
Един поздрав от мен с една много хубава песен на татко Етем
http://www.youtube.com/watch?v=MFpqN23eReU

# 152
Мурат отново е вдъхновил Фунда:

# 153
Аз доколкото разбрах от превода, Салих е прехвърлил на свое име всички сметки и активи на Сайме. Оставил й е само жилището в Истанбул. Предстои да видим тя ще се бори ли по някакъв начин срещу тази несправедливост и как ще живее от тук нататък. Не съм гласувала още в анкетата, тъй като нямам определено мнение. Всеки от отговорите е възможен в някаква степен.
Може би ще започне да действа едва след като си оправи отношенията с Хасрет. Макар, че според мен след като е дала пълномощно, той има пълното основание да прави каквото намери за добре. Аз очаквам той да бъде атакуван не чрез съда, а чрез съвестта му. Дали някой е в състояние да промени мислите му? Мисля си, че някое писмо на Бурхан може да му напомни миналото и евентуално шантаж да го принуди да отстъпи. Защото с такъв човек не знам какви други методи биха помогнали.
 bouquet  bouquet  bouquetЗависи какво пълномощно му е дала Саимето - в превода се каза, че му е дала пълномощно, с което да движи нещата, докато я няма. Но той се е възползвал и е прехвърлил всичко на нейно име - в предната серия нали питаше адвоката си именно за това пълномощно. И за съжаление е безсмислено вече Саиме да го оттегля - трябвало е да го стори по-рано.
Алис, аз от право нищо не разбирам, но си мисля, че щом има пълномощно, той може да прави всичко с нейните сметки. А тя какви шансове има да си върне имането, идея си нямам. И все пак това е филм, всичко може да се случи   Laughing Laughing Laughing
Здравейте!
Тя нали знае тайни от миналото......., тайни , които могат да го"съсипят"(Салих имам на ум), тайни , които той усилено и старателно се опитва да скрие! Както се казва ......с неговите камъни по неговата глава....., може Саиме да го заплаши, че ще ги разкрие , ако не и върне това , което и е отнел.....Тя е решена на всичко за благото на Хасрет , и няма да се спре пред нищо ......Тя вече не е онова страхливо и нерешително момиче от гарата в Разград!Тя е майка , намерила дъщеря си след дълги и мъчителни години........Една такава майка , а и всяка майка , щом става въпрос за рожбата  й може да направи всичко и няма сила , която да я спре!
Срешу  силата на майчината любов на Саиме , Салих няма "оръжия", той е безпомощен!И не само той...., а и всеки друг!
Разчитам на Саиме!

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 19:04 от shtereva6

# 154
Здравейте!
Тя нали знае тайни от миналото......., тайни , които могат да го"съсипят"(Салих имам на ум), тайни , които той усилено и старателно се опитва да скрие! Както се казва ......с неговите камъни по неговата глава....., може Саиме да го заплаши, че ще ги разкрие , ако не и върне това , което и е отнел.....Тя е решена на всичко за благото на Хасрет , и няма да се спре пред нищо ......Тя вече не е онова страхливо и нерешително момиче от гарата в Разград!Тя е майка , намерила дъщеря си след дълги и мъчителни години........Една такава майка , а и всяка майка , щом става въпрос за рожбата  й може да направи всичко и няма сила , която да я спре!

Привет Hug

Дали ще може да го изнудва, тези тайни май засягат и нея newsm78 Той не е глупав, ако Сайме знае нещо с което да го съсипе той не би си позволил да и отнеме всичко fight

# 155
galka05,

Изнудва , сякаш не е точната дума , сякаш не и отива на визията и манталитета на Саиме да го изнудва !Предполагам , че ще използва по-елегантен начин да го накара да" размисли" върху това  , което е направил!Да го направи" по-сговорчив " с нея на тази тема(акции и имуществото и)!

# 156
Цитат
Разчитам на Саиме!....

Аз също, и не само да оправи отношенията си с Хасрет, но и да помогне активно за сдобряването на Мурат и Хасрет, а и не вярвам да остави така работата с брат си недовършена, за мен тя ще придобие сила от момента в който оправи отношенията си поне малко с дъщеря си!

# 157
galka05,

Изнудва , сякаш не е точната дума , сякаш не и отива на визията и манталитета на Саиме да го изнудва !Предполагам , че ще използва по-елегантен начин да го накара да" размисли" върху това  , което е направил!Да го направи" по-сговорчив " с нея на тази тема(акции и имуществото и)!

Верно "изнудва" не е много подходящо в случая Crazy Имах предвид, че не ми се вярва Сайме да има нещо с което да накара Салих да размисли, поне не и на този етап. Въобще не знам Сайме как ще се справи с него newsm78 Човек наръгал собствената си сестра е способен на всичко #2gunfire

# 158
  • София
Компютърът ми се беше развалил. Тамъъъъъън се оправи, нет нямам. Ай, сиктир, бе! #Cussing out #Cussing out

А вие днес го карате много бавно и лежерно нещо. Да не се ядосвам, че съм нямала нет. hahaha hahaha

# 159
galka05,
Напълно те подкрепям.......човек наръгал с нож собствената си сестра .......не бива да бъде подценяван!

# 160
Цитат
Разчитам на Саиме!....

Аз също, и не само да оправи отношенията си с Хасрет, но и да помогне активно за сдобряването на Мурат и Хасрет, а и не вярвам да остави така работата с брат си недовършена, за мен тя ще придобие сила от момента в който оправи отношенията си поне малко с дъщеря си!
Определено , това имах в предвид и аз , и твоето много точно допълнение , че когато оправи отношенията си с Хасрет .....поне малко ......нещата ще започнат да се случват така , както всички ние очакваме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 161
Привет на всички Hug
Салих е хитра и алчна лисица,той е готов на всичко за богатство дори и на убийство.
Мисля ,че Сайме няма да може да се пребори с брат си.
Не е в неин стил да играе мръснишки,тя е дама.Освен да се появи някои богат и силен
да и помогне.За сега не виждам такъв. newsm78  newsm78  newsm78

# 162
Това пиано ,което остана на двора мисля,че Сайме ще се появи и ще предложи на Харсет
да го занесат у Саймето и по този начин ще се сдобрят.
Мисля,че при всички случай Сайме ще помогне да се сдобрят Харсет и Мурат. newsm10 newsm10

# 163
azor1,
Дали Мурат , не би могъл да се намеси и така да се получи "пресечна точка" и ситуация , която може да се използва от  двамата с Хасрет да изяснят отношенията и чувствата си?

# 164
А аз мисля, че Сайме няма да се даде на брат си. След като 20 години търси дъщеря си, няма да се откаже от борбата. И според мен, знае слабите места на брат си. Той я подценява ("малката му сестричка"), въобще не му идва наум, че тя ще поведе борба с него. Нищо хубаво не го чака. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт