ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ринка сега вече съвсем се размечтахме   loveuuu  loveuuu  loveuuu

Кески в краен случай може и без шоколада - само да са двамата и в Париж /а бе може и на друго място ама само двамата/

# 136
Ринка ти ни пренесе в Париж Hug
Алекс ни поднесе  френски шоколад Hug
А къде е френското момче  ? ooooh!

# 137
  • София
Алекс ни поднесе  френски шоколад Hug
А къде е френското момче  ? ooooh!

в подписа ти е бе Ети - и то с такъв поглед да ти омекнат капачките

# 138
Добър ден, момичета!  Hug Hug Hug
Днес мечтите ни ще са френски, така ли? Ами то 20.09. е в понеделник, нашето момче няма как да отиде до Париж, защото точно тогава трябва да е минало сдобряването и да гледаме многоооо любов.  Но сега в тези празнични дни може да отскочи при семейството си. Дали сам или с придружителка?  newsm78 Айде пак им се отваря работа на папараците?  #Crazy

# 139
Гледам анкетата и си мисля, че сме дали на Саймето задачата да ги помирява. И аз мисля така. Ама все още ме човърка съмнението Салих съвсем ли е опразнил банковата сметка на Саймето или й взе само акциите. Щото ако е съвсем без пари, да не се наложи да си продаде апартамента заради пианото и тогава идеята ми, че Хасрет ще живее срещу Мурат се изпарява.

# 140
  • София
Уси, добро утро!
Ако съдя по снимката, която си сложила, Левент ще е готов да  изкупи сладоледа в цял Истанбул.
Но по ми харесва подписчето ти- Мурат с небрежен жест приканва Левент да се маха оттам дето не му е мястото.
Ха да видим!

добро утро , момичета, днес си пия кафето с вас.
Уси, от къде са въпросните снимки?
Мише, за снимката със сладоледа ли питаш? Това е от епизода, в който Хасрет се срещна със Салих без разрешение на оджата, той й се разкрещя, а Левент я утешаваше и я почерпи със сладолед.
Тази в подписа ми е от последния епизод, още в началото.

и аз така помислих, ама викам да няма и напред нещо такова (т.е. в бъдещ епизод), а това в подписа ти ми е любимия момент, жестът с ръката ме напуши на смях  Joy

# 141
  • София
Алекс ни поднесе  френски шоколад Hug
А къде е френското момче  ? ooooh!

"Някой повика ли ме?" Thinking

# 142
и аз така помислих, ама викам да няма и напред нещо такова (т.е. в бъдещ епизод), а това в подписа ти ми е любимия момент, жестът с ръката ме напуши на смях  Joy
Аз директно бих казала - изчезвай от пътя ми, ама той нали е френски възпитаник , културно го раздава  Laughing

# 143
Аз доколкото разбрах от превода, Салих е прехвърлил на свое име всички сметки и активи на Сайме. Оставил й е само жилището в Истанбул. Предстои да видим тя ще се бори ли по някакъв начин срещу тази несправедливост и как ще живее от тук нататък. Не съм гласувала още в анкетата, тъй като нямам определено мнение. Всеки от отговорите е възможен в някаква степен.

# 144

"Някой повика ли ме?" Thinking
Мерси Тинче   Hug

# 145
Ако някой иска да каже нещо на Джансел за ЧРД, има тази възможност

Sevgili Forum Üyelerimiz;

Bildiğiniz gibi sevgili oyuncumuz Cansel Elçin'nin 20 Eylül doğum günü. Bu güzel gün ile ilgili doğum günü notlarınıza, resim calışmalarınıza bu başlık içerisinde yer verebilirsiniz..

Cansel Bey için; doğum günü adına çok farklı bir çalışma düşüncesi içerisine girdik ve şuan için aklımıza sizinde çok beğeneceğiniz bir proje geldi..

Cansel Bey'in dogum gününü kendi sesinizle kutlamak ister misiniz? (Evet dediginizi duyar gibiyim ) Sesinizi kaydedip, link haline dönüştürüp bana ö.m. atmanız yeterli.. Bunun için de uyulması gereken sadece güzel bir ses kaydı. Yani mesajınız Cansel Bey'e hitaben güzel bir uslupta olmalıdır..

Sesinizi kaydetme süreniz 1 dakikadır ve ses kaydında isminizi ya da nickinizi belirtiniz. Yapılan ses kaydı uygun değilse malesef Cansel Bey'e iletilemeyecektir.

Tüm sorularınızı ö.m yoluyla sorabilirsiniz...

# 146
Аз доколкото разбрах от превода, Салих е прехвърлил на свое име всички сметки и активи на Сайме. Оставил й е само жилището в Истанбул. Предстои да видим тя ще се бори ли по някакъв начин срещу тази несправедливост и как ще живее от тук нататък. Не съм гласувала още в анкетата, тъй като нямам определено мнение. Всеки от отговорите е възможен в някаква степен.
Може би ще започне да действа едва след като си оправи отношенията с Хасрет. Макар, че според мен след като е дала пълномощно, той има пълното основание да прави каквото намери за добре. Аз очаквам той да бъде атакуван не чрез съда, а чрез съвестта му. Дали някой е в състояние да промени мислите му? Мисля си, че някое писмо на Бурхан може да му напомни миналото и евентуално шантаж да го принуди да отстъпи. Защото с такъв човек не знам какви други методи биха помогнали.

# 147
Тинче,сменяй посоката!Я вместо в  Абърдийн,кацни в Париж!Виждаш какво те очаква там : Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 148
# 149
  • Пловдив
Може би ще започне да действа едва след като си оправи отношенията с Хасрет. Макар, че според мен след като е дала пълномощно, той има пълното основание да прави каквото намери за добре. Аз очаквам той да бъде атакуван не чрез съда, а чрез съвестта му. Дали някой е в състояние да промени мислите му? Мисля си, че някое писмо на Бурхан може да му напомни миналото и евентуално шантаж да го принуди да отстъпи. Защото с такъв човек не знам какви други методи биха помогнали.
  bouquet  bouquet  bouquetЗависи какво пълномощно му е дала Саимето - в превода се каза, че му е дала пълномощно, с което да движи нещата, докато я няма. Но той се е възползвал и е прехвърлил всичко на нейно име - в предната серия нали питаше адвоката си именно за това пълномощно. И за съжаление е безсмислено вече Саиме да го оттегля - трябвало е да го стори по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт