ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 932
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте, запленени и пленителки! Hug Хубав ден днес за нашия противоречив герой, но прекрасен актьор Онур Сайлак! Да ни е жив и здрав и да намери, ако не е намерил, голямата любов на живота си. Впрочем, май нищо не знам за семейното му положение, но ми е слабост, както на Фенчето. Heart EyesШерефе, мила! Пускам ви отново това любимо мое гифче, направено или от нея или от Алис, не помня вече, но го пазя. Ако си спомняте, имахме една вечер, посветена на него и доста си отпуснахме душичките. Blush Blush Blush Беше на линия и Шеди, която също много го харесва. Абе, разпищолихме се тогава hahaha hahaha
http://prikachi.com/images/714/2501714X.gif

Аз съм си патриотка и се гордея с много неща, направени от българи и в нашата прекрасна страна, но като изгледах и доста клипчета на  момичетата ни, както и последното за Онур, още повече ми поникват крила. Чудесни сте, момичета!И определено- най-добри!    bouquet  bouquet  bouquet

Ниобче, аз съм виновна за гифчето.  hahaha  bouquet Спомням си добре онази вечер, беше много готино. Признавам без бой, Онур както написах ми е слабост като актьор и като мъж - различен от Джансел, Мурат, но има излъчване това момче. А пък след като изгледах "Son bahar" ме спечели още повече като актьор.

# 616
На този етап и при тази "суша"......приемам фрагмана .....дори и да не е озвучен!

Фрагман  без озвучаване е по-добре от никакъв фрагман!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 617
На този етап и при тази "суша"......приемам фрагмана .....дори и да не е озвучен!

Аз вече не се надявам да е днес Cry Cry Cry, с този референдум и баскетболен финал, и ден неделя..... ooooh! ooooh! ooooh!, нова седмица=нов късмет, така ми казва разума, за разлика от емоциите Hug

# 618

Фрагман  без озвучаване е по-добре от никакъв фрагман!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нещо озвучено:   smile3503 smile3503 smile3503

Hasret || Murat

http://www.dailymotion.com/video/xepjxy_hasret-murat_shortfilm

# 619
# 620
  • София

Ниобче, аз съм виновна за гифчето.  hahaha  bouquet Спомням си добре онази вечер, беше много готино. Признавам без бой, Онур както написах ми е слабост като актьор и като мъж - различен от Джансел, Мурат, но има излъчване това момче. А пък след като изгледах "Son bahar" ме спечели още повече като актьор.
А, тъй! Без бой си признаваш hahaha Мани, мани, разби ни ти тогава съня и защитата! Joy Joy Joy Все за такива вълнения виновна да бъдеш!!! Hug
То и днес е ясно, че нищо няма да облажи душите наши, ами трябва сами да си измислим с какво да се забавляваме Rolling Eyes

# 621
# 622
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug
Виждам, че пак няма трейлър  smile3518
Честит рожден ден на Онур Simple Smile Да си пийнем по едно винце за негово здраве  Heart Eyes

# 623
  • Пловдив
  bouquet Ниобче - трявба да измислим забавление, че се очертава едно затишие пред буря., т.е. пред фрагман.  hahaha

# 624

Аз вече не се надявам да е днес Cry Cry Cry, с този референдум и баскетболен финал, и ден неделя..... ooooh! ooooh! ooooh!, нова седмица=нов късмет, така ми казва разума, за разлика от емоциите Hug
Определено и фрагмана и подсказка или каквото и да е ..........ще е е през новата седмица....., дано да е още в понеделник..................!

# 625
 bouquet Ниобче - трявба да измислим забавление, че се очертава едно затишие пред буря., т.е. пред фрагман.  hahaha

От  21.25 по БНТ ще излъчват пряко от Истанбул финала на световното по баскетбол!
Ето ни и забавление- да си търсим екипа по трибуните! Joy Joy Joy

# 626

От  21.25 по БНТ ще излъчват пряко от Истанбул финала на световното по баскетбол!

Аз така съм се закотвила,че ще гледам сигурно само по трибуните им. hahaha Joy Joy Joy

# 627

Много често    и   на такива мероприятия (дори и спортни срещи) , когато има известни и популярни хора , операторите ги включват в кадър!
А , нашите са си такива.....!

# 628
Хайде признавайте си бързо, без бой, че очаквате да видите Джансел и Туба един до друг да викат на мача. Laughing
А ако нашето момиче се е въоръжило и с оная щипка за омари, ... нищо хубаво не ги чака професионалистите от NBA= hahaha

# 629
Хайде признавайте си бързо, без бой, че очаквате да видите Джансел и Туба един до друг да викат на мача. Laughing
А ако нашето момиче се е въоръжило и с оная щипка за омари, ... нищо хубаво не ги чака професионалистите от NBA= hahaha
Аз не вярвам да отидат заедно,а пък и да седат един до друг. newsm78
И утре ще има сензация по медийте. hahaha hahaha
Важното е да видим някой от тях,па каквото сабя покаже. Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт