ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз баскетбол за нищо на света няма да седна да гледам, ако ще и папата да играе там. Crossing Arms hahaha hahaha hahaha Тоя спорт ми е крайно непонятен и безинтересен. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 631
Добър вечер!  Hug
Ети,  благодаря ти за хубавия  клип за рожденика!    bouquet  Чрез него и аз съм го поздравила!  Laughing Да е жив и здрав Онур Сайлък, от късмет и щастлива любов да не се оттърве!
Момичета, моята кристална топка може й да не познае за фрагман тази вечер.  hahaha При тези мероприятия тази вечер, може да се простим с надеждата. Ама не съвсем. Аз съм си оставила 33,333% надежда за фрагман, след като Лийчето каза че ще дават сериали тази вечер. По време на рекламите може и да пуснат, особено ако загубят срещата  от САЩ. За утеха.

# 632
# 633
Момичета, уча се да поствам снимки, но не мога да ги докарам. Няколко пъти от Фейса избирам хубави, но не мога да ги докарам до форума, а тази стана, но по друг начин. Уж чета както каза учителката. Извинете ме, добре че има опция "изтрий".

# 634
# 635
Стана бе! Да се порадваме на семейство Туралъ!!!

# 636
Пепа, много добре се справяш!

# 637
Стана бе! Да се порадваме на семейство Туралъ!!!

Pepа47,
Браво на теб! Поздравления!

# 638
# 639
Готови ли сте  за сватбата?

# 640

Ооо, това много ми харесва! Станало е супер Simple Smile

# 641
Само за информация: програмата на АТВ за тази вечер е сбъркана. Дават друг сериал.

# 642
Само за информация: програмата на АТВ за тази вечер е сбъркана. Дават друг сериал.
Ха дано се сбъркат и пуснат фрагман.  Praynig Praynig Praynig

# 643
Ха дано се сбъркат и пуснат фрагман.  Praynig Praynig Praynig
Уси, надявам се на фрагман, защото си мисля, че по времето на рекламите на сериалите ще вървят фрагмани. Въпросът е нашият фрагман дали е готов или не. Затова най се ядосвам! Като ще се прави фрагман, да го нправят за един ден целия и това е! Да не говорим, че серията е снимана преди седмица.

# 644
Добра вечер,момичета!Май започваме да изперкваме без новинки.
Вие погледнахте ли залата в която се играе?Огромна е .Не можем да видим никой,ако не ни го покаже някой оператор.Та дори и да са там шансовете ни са едно към нищо да успеем да ги видим.И тук дърво.ЕЕЕЕ,няма да ни е за сефте тези дни,я.Пък и ние свикнахме вече-наказани души сме и това е!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт