ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 884
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Тинче , един бисер от 17 епизод ......
Вечерта след концерта , Хасрет остана да спи при сестра си и тя и сподели , че на пазара е видяла много хубав сервиз с червени рози в краищата :

".......Е-ее от Китай идвали.Качествени тоест..........."

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 22:00 от shtereva6

# 646
Вечерта след концерта , Хасрет остана да спи при сестра си и тя и сподели , че напазара е видяла много хубав сервиз с червени рози в краищата :

Китайски е!

Сега ако пуснат фрагманче ще сме ей така:

# 647
Рера 47,справила си се отлично.Получили са се много хубави снимки.Бравос!!![smilie=smile3501.gif] smile3501 smile3501 smile3501

# 648
Вечерта след концерта , Хасрет остана да спи при сестра си и тя и сподели , че напазара е видяла много хубав сервиз с червени рози в краищата :

Китайски е!

Сега ако пуснат фрагманче ще сме ей така:

Да ги пускат вече,че ние изпушихме..   Joy Joy

# 649

Да, това беше много свежо  Laughing Добре, че са Гюлназ и Кобра да ни разсмиват малко Simple Smile Аз направо умрях от смях, като й донесе пералнята и извади отвътре букет, а в контейнера за препарат - фъстъци  Joy И тя седнала после отгоре милата с букет в ръка и хрупа фъстъчки  Laughing Тия двамата ще са уникално семейство.

# 650
  • София
Шъ ви оспамя, ама като няма друго нищо ново...
Играта е много емоционална. Няма начин екипа да не гледа или в залата или пред телевизора. На фона на снежинките от САЩ нашите комшии изглеждат като скандинавци  hahaha Не се дават Peace Peace Peace

# 651
# 652
Сега гледам отново 17 епизод ....защото "дозата" трябва да я приема дали с нов епизод и актуални новини или стари .......няма значение........, та ми направи впечатление :
Хасрет казва на Мурат:"......Това е нашия живот. Ако нещо е наред , друго липсва...."Тогава тя каза , че няма майка и баща , но има нещо друго ......и го описа невероятно ........дори ми е странно , че едно момиче ( циганка - цветарка от краен и беден квартал .........) може да борави така добре с епитети и сравнения ...............т.е. описа любовта, тогава си  имаше само нея....!
Сега най-вероятно ще се сдобри с майка си , но ще и липсва любовта  на Мурат .....т.е. ако нещо е наред , друго липсва.....!
Изобщо установих , че е много полезно да се гледат отново и отново епизодите .......виждам и чувам неща, които съм пропуснала при първото гледане !
Затова е вярна приказката "......повторението е майка на знанието......"!

# 653
Ние сме се побъркали,ама и тия от АТВ и те са сбъркани нещо.Фрагман за нашия филм-йок.Обявяват един филм,а пускат друг.Явно около празниците е анархия в тая телевизия.Напиха ли се тия хора,преядоха ли,че не мислят какво правят,а какво ни е на нас дето нямаме празник?

# 654
# 655
Ние сме се побъркали,ама и тия от АТВ и те са сбъркани нещо.Фрагман за нашия филм-йок.Обявяват един филм,а пускат друг.Явно около празниците е анархия в тая телевизия.Напиха ли се тия хора,преядоха ли,че не мислят какво правят,а какво ни е на нас дето нямаме празник?

Пусни си и гледай отново някой от епизодите!
На мен ми действа успокояващо ........, избирам такива при които нашите хора се гледат влюбено в очите.........!
Бях го казала , но ще го спомена отново.......психотерапевтите , трябва да включат в сеансите си  ......гледане на сериала "Запленяваща сърцето"........ще имат страхотни резултати.....!

# 656
На мен друго ми е интересно.Минаха вече три серии от новия сезон и никой не обелва и дума за Джихан и Назар.За другите изчезнали Бурхан,Бекир Беррин казаха по някоя дума,ама за тези ни намек,ни нищо.Как ли ще обяснят изчезването им.Все пак в последните серии от първи сезон имаха доста важни роли и сега ей тъй изчезнаха.

# 657
На мен друго ми е интересно.Минаха вече три серии от новия сезон и никой не обелва и дума за Джихан и Назар.За другите изчезнали Бурхан,Бекир Беррин казаха по някоя дума,ама за тези ни намек,ни нищо.Как ли ще обяснят изчезването им.Все пак в последните серии от първи сезон имаха доста важни роли и сега ей тъй изчезнаха.
Да !Много е странно!
Кадрие нали му е майка .......как не се притесни, че го няма ?
За Назар.....мога да го приема ....., но Джихан беше доста активен......, а и Хасрет когато имаше проблеми все него търсеше, а сега.....можеха да вмъкнат едно телефонно обаждане поне.....!Вярно, че това е филм , но логика  в действията и случките , трябва да има !Това си е пропуск на сценаристите !Може  да измислят нещо?

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 22:19 от shtereva6

# 658
Интересното е и, че не обявиха за напускането на актрисата Назар. Нали за другите официално съобщиха. Без това Назар ме дразнеше по-скоро актрисата.
Щерева, радвам се, че отвори темата за Хасрет и изразяването й. Ама те май всичките от махлата използваха едни метафори...дето аз и 10 дена да умувах нямаше да измисля. Това им прави чест всъщност. Личи си, че имат силно изразен и богат речник, който по-скоро за мен е битов.

# 659

Едно ново клипче:

Gonulcelen senden ogrendim

http://www.youtube.com/watch?v=aixsgCrE_o8

Общи условия

Активация на акаунт