ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Явно има подсказка на 20 епизод (виж пост №690) , но с  чичко Гугъл  не ми се разправя.......по-добре да науча турски!
Защо е този Гугъл- преводач ...., като нищо не превежда?
Когато  даваш опция за нещо .....поне го прави както трябва .......!
Трябва да го нарекат Гугъл-преводач , но  опъващ нерви , и то докрай!
П.П. Лека и спокойна !
 До утре с нови сили !
Успешна, нова седмица!

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 01:26 от shtereva6

# 706
И аз ви казвам Лека нощ! Hug Hug

# 707
  • София
И аз ви казвам Лека нощ! Hug Hug

Лека нощ Лийченце  smile3524

# 708

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 06:40 от rina-rina

# 709
# 710
# 711
# 712
Добро утро
Хайде на закуската,може малко да истине докато станете, но май ще се наложи да я подгрявате Grinning 

Пожелавам на всички лек и спорен ден,а аз отивам да се бъхта ,че днеска имам страшно много работа.До довечера :tzvetentze:

# 713
Паче,мерси за кафенцето и обилната,вкусна закуска!
Добро утро и от мен!Лека,ползотворна и успешна седмица!И най-вече седмица изпълнена с положителни емоции около любимия ни сериал!!!!Де късмет понеделник-фрагман с резюме,вторник подсказка,сряда втори фрагман,четвъртък подсказка и в петък епизода-заветния 20!!!! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Мечти мечти,ама те умират последни!!!!

# 714
Добро утро!
Успешна нова седмица! smile3525 smile3525 smile3525

понеделник-фрагман с резюме,вторник подсказка,сряда втори фрагман,четвъртък подсказка и в петък епизода-заветния 20!!!! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Мечти мечти,ама те умират последни!!!!
Кески, седмичната програма е страхотна! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 715
Добро утро!  Hug Hug Hug
Паче, благодаря за закуската и кафето!    bouquet
Кески, това което си пожелала е много хубаво, и аз го искам, ама новият екип не се съгласи да продължи схемата. Затова днес трябва да се молим за фрагман. Оня, който трябваше да ни дадът в петък. Аз нещо съм убедена, че ще има.
А това, което е постнала Доряна ми прилича на подсказка. Сравних публикуваното за 19 епизод, съвпада с реалността. Дано някое от нашите момичета, разбиращи езика се появят и го преведат.
Хубав ден, успешна седмица и дългоочакваното сдобряване на Хасрет и Мурат в петък на 17.09. ви пожелавам!

# 716
Добро утро!  Hug Hug Hug
Паче, благодаря за закуската и кафето!    bouquet
Кески, това което си пожелала е много хубаво, и аз го искам, ама новият екип не се съгласи да продължи схемата. Затова днес трябва да се молим за фрагман. Оня, който трябваше да ни дадът в петък. Аз нещо съм убедена, че ще има.
А това, което е постнала Доряна ми прилича на подсказка. Сравних публикуваното за 19 епизод, съвпада с реалността. Дано някое от нашите момичета, разбиращи езика се появят и го преведат.
Хубав ден, успешна седмица и дългоочакваното сдобряване на Хасрет и Мурат в петък на 17.09. ви пожелавам!

Много хубави неща пожелаваш..дано..  Hug Hug Hug

# 717
  • София
Моля се на всички богове за фрагман! Praynig Praynig Praynig Аре, бе, поне една сутрин да се събудя с трейлърче. Cry Cry Cry

Иначе, добро утро, момичета! Смело вървим към новата темичка, а?! Flutter Flutter Flutter

# 718
Привет! Феновете на Къванч и Кенан са успели да ги снимат на трибуните на първенството по баскетбол снощи. Нашите дали някой е успял да ги снима? Не съм видяла досега техни снимки. И аз се надявам днес най-после да има трейлър!

# 719
  • София
Привет! Феновете на Къванч и Кенан са успели да ги снимат на трибуните на първенството по баскетбол снощи. Нашите дали някой е успял да ги снима? Не съм видяла досега техни снимки. И аз се надявам днес най-после да има трейлър!

Здравейте и от мен!

Вали има ли снимки на Кенан и Къванч качени някъде?

Общи условия

Активация на акаунт