ღЗапленяваща сърцето♥ღGönülçelen♥ по ATV в петък от 20:10 - Тема 44

• 30 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
На мен друго ми е интересно.Минаха вече три серии от новия сезон и никой не обелва и дума за Джихан и Назар.За другите изчезнали Бурхан,Бекир Беррин казаха по някоя дума,ама за тези ни намек,ни нищо.Как ли ще обяснят изчезването им.Все пак в последните серии от първи сезон имаха доста важни роли и сега ей тъй изчезнаха.
Да !Много е странно!
Кадрие нали му е майка .......как не се притесни, че го няма ?
За Назар.....мога да го приема ....., но Джихан беше доста активен......, а и Хасрет когато имаше проблеми все него търсеше, а сега.....можеха да вмъкнат едно телефонно обаждане поне.....!Вярно, че това е филм , но логика  в действията и случките , трябва да има !Това си е пропуск на сценаристите !Може  да измислят нещо?

Това наистина е кофти недомислие от страна на сценаристите...

# 661
На мен друго ми е интересно.Минаха вече три серии от новия сезон и никой не обелва и дума за Джихан и Назар.За другите изчезнали Бурхан,Бекир Беррин казаха по някоя дума,ама за тези ни намек,ни нищо.Как ли ще обяснят изчезването им.Все пак в последните серии от първи сезон имаха доста важни роли и сега ей тъй изчезнаха.
Да !Много е странно!
За Назар.....мога да го приема ....., но Джихан беше доста активен......, а и Хасрет когато имаше проблеми все него търсеше, а сега.....можеха да вмъкнат едно телефонно обаждане поне.....!Вярно, че това е филм , но логика  в действията и случките , трябва да има !Това си е пропуск на сценаристите !Може  да измислят нещо?
Относно Джихан, първо имаше новина, че напуска, после опровержение. Въобще не разбрах какво стана. Ролята на Умут не беше за подценяване. Все пак най-добрият приятел на главанта героиня и канидадат за сърцето й. Може би сценаристите не са ни казали нищо за него, защото в 16 серия ни оставиха с впечатлението, че замина за Анкара.
Апропо, Ринка, припомни ни кои бяха новите попълнения в актьорския състав, освен Лячин Джейлян. Ох, дано да играе отново леля на Джансел! Praynig

# 662
Аз си представях, че като чу кларнетиста да свири ще се сети за него, ще й стане мъчно или нещо подобно, а то нито думичка... Освен това лелка Кадрие рони крокодилски сълзи по мъжлето, а за детето си дума не обели  newsm78
А сега се сетих да ви питам. Нали бяхме говорили за един актьор пълничък такъв с брадичка, дето щеше да участва в ролята на музикант. Ще се появи ли той, или всъщност тази роля е поверена на другия актьор (този с дългата коса, кларнетиста)? Искам да кажа за една и съща роля ли става дума или предстои и той да се появи по някое време?

# 663
Да !Много е странно!
Относно Джихан, първо имаше новина, че напуска, после опровержение. Въобще не разбрах какво стана. Ролята на Умут не беше за подценяване. Все пак най-добрият приятел на главанта героиня и канидадат за сърцето й. Може би сценаристите не са ни казали нищо за него, защото в 16 серия ни оставиха с впечатлението, че замина за Анкара.
Апропо, Ринка, припомни ни кои бяха новите попълнения в актьорския състав, освен Лячин Джейлян. Ох, дано да играе отново леля на Джансел! Praynig
Замина за Анталия , да ние го разбрахме , но тези от сериала т.е. герите ....., не !

# 664
Аз си представях, че като чу кларнетиста да свири ще се сети за него, ще й стане мъчно или нещо подобно, а то нито думичка... Освен това лелка Кадрие рони крокодилски сълзи по мъжлето, а за детето си дума не обели  newsm78
А сега се сетих да ви питам. Нали бяхме говорили за един актьор пълничък такъв с брадичка, дето щеше да участва в ролята на музикант. Ще се появи ли той, или всъщност тази роля е поверена на другия актьор (този с дългата коса, кларнетиста)? Искам да кажа за една и съща роля ли става дума или предстои и той да се появи по някое време?
Става въпрос за една и съща роля.

# 665
За мъжлето ...., го разбирам ......както се казва .....нямат кръвна връзка и не са роднини..... , но за синът си ..........!

# 666
новите попълнения:

Освен кларинетиста , за който се изясни ситуацията се очакват още:

Лячин Джейлян / Laçin Ceylan

Дилшат Бозийт / Dilşad Bozyiğit

Гюлсен Йозбакан /  Gülsen Özbakan

Кога ще влязат  и дали ще влязат кой знае! Да не стане като с кларинетиста - първо беше Хюсню, после този....

Инфо от Шефчето-  smile3525

# 667

Привет Hug

Възможно е героинята на Лячин Джейлян да е свързана по някакъв начин и със Салих. Нищо още не са дали за него, дали има жена и деца newsm78 Все си мисля, че все заради някого ламти за това богатство #2gunfire

# 668
Мерси за инфоро, Ринче   bouquet Ще видим какво ще стане... На мен така добре ми беше да гледам 2 епизода един след друг, ако можех бих си ги изгледала един след друг всичките епизоди  Heart Eyes Ама какво ви говоря, то всички сме така Simple Smile
Сега ви напускам! Лека нощ, момичета! Сладки сънища.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 669
Ринка ,
Нещо , което ми направи впечатление........нали сме на "сухо" тази седмица и реших да прегледам по-старите теми .....върнах се отначало .....много е интересно да чета предположения , особено когато знам какво се е случило...., но друго искам да те питам - защо тези запленени които са създали темата и са били сред първите  ги няма сега?

А , за тези които също са сред първите и ги има и сега ......поздравления за последователността и постоянството!

# 670
Ринка, мерси, че откликна на молбата ми! Hug

Галка, и аз се чудя дали има Салих съпруга и деца. Ама досега нищо не са казвали. Той беше казал на Саиме наскоро, че защитава семейството си. Дали това означава него и Саиме или него и половинката му ще видим.
Лека нощ, Аси! Hug

# 671
Ринка, мерси, че откликна на молбата ми! Hug

Галка, и аз се чудя дали има Салих съпруга и деца. Ама досега нищо не са казвали. Той беше казал на Саиме наскоро, че защитава семейството си. Дали това означава него и Саиме или него и половинката му ще видим.
Лека нощ, Аси! Hug

Ох, аз да си кажа какво мисля за Салих пък тогава да лягам, че не мога да се сдържа  Laughing Мисля си, че говори за него и Саиме. Също мисля, че са цигани и той е направил някаква магария, за да забогатее. Бурхан е знаел тайната му и той затова искаше Саиме да няма нищо общо с него и Хасрет, за да не излезе наяве "мръсното му бельо", както самия Бурхан май беше казал...

Сега наистина лека Simple Smile

# 672
Ринка ,
Нещо , което ми направи впечатление........нали сме на "сухо" тази седмица и реших да прегледам по-старите теми .....върнах се отначало .....много е интересно да чета предположения , особено когато знам какво се е случило...., но друго искам да те питам - защо тези запленени които са създали темата и са били сред първите  ги няма сега?

А , за тези които също са сред първите и ги има и сега ......поздравления за последователността и постоянството!

Всеки е свободен да решава къде и кога да пише! Това е свободен форум!Причините винаги са и обективни и субективни!
Важното е в темата да цари добрия тон и толератността!  А това е голямото преимущество на темата на запленените!

# 673

Отчаян, объркан, самокритичен, дали това ще е най-тежкия момент за Мурат?

Отчаяно ми се ще да е така.  Praynig Praynig

# 674
    Момичета, какво ли означава това, снимката е от Gonulcelen?

Общи условия

Активация на акаунт