И наесен, пак с песен - Франция 26

• 41 089
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • MERIGNAC, FRANCE
Приятна среща на парижанките   bouquet

La Pintade, аз пък получих за подарък МР3, но и моята джаджа стои на бюрото, в очакване на по-спокойни дни  Embarassed

Днес водих Никита на лекар и нашата женералистка каза че има лек бронхит и и изписа антибиотици. Странно ми е че каза че не е още бронхиолит, което явно е по-страшно, но пък се лекува само с кине  newsm78 Мисля да не започвам антибиотика на своя глава и дано да не съжалявам  Praynig

Мария, дано утре сте напълно здрави, щом толкова бързо се е развило всичко  Hug

# 646
Ехооо, "парижанките" (дет нито една не е от баш Париж Laughing), не сте ли се прибрали още?
Хората чакат отчет, дали сме организарали така обсъжданата среща. Ами, да, успяхме, даже организацията беше перфектна. Успяхме да изкараме няколко часа в приятна компания, с учудващо послушни деца, които заслужиха да присъстват и на  други срещи. Мерси на Боби, че успя да ни мобилизира Simple Smile
Сега обмислям Новогодишното меню Wink Мъжът ми и сестра му се преуморили днес от разходки, и премръзнали порядъчно, та обявиха, че плановете им да ходят някъде утре вечер се отлагат. Сега трябва да мислим програмата. Боби ми пусна мухата за диско вечер, която ми изглежда интересна. само и дегизировки да можехме да намерим!

# 647
Весело посрещане на Новата Година 2011  Heart Eyes

# 648
Радвам се , за срещичката, сигурна съм , че ни ви се е тръгвало, били сте много приятна компания Hug Ама няма да се отървете само с разказ, и снимков материал чакаме Hug
Весело посрещане на Новата година мили момичета Hug

# 649
И аз се радвам, че сте успели със срещата и не се съмнявам, че сте изкарали весело. Аз пропуснах, но се надявам следващия път да съм на линия  Simple Smile !
Аз отивам да довършвам тортата , че съм се захванала Опера да правя , та да видим ще ядем ли торта или не  Laughing

Весело посрещане на Новата Година !

# 650
Мили моми4ета,весело посрещане на Новата Година!Желая Ви много здраве,късмет,и много приятни и незабравими моменти с хората които оби4ате. Hug
За срещата съЖалявам,4е не успях да дойда но се надявам следващия път да сме здрави и да дойда с малката.
Целувки от нас  Heart Eyes

# 651
Весело посрещане на Новата година и от нас! Много смях и незабравими преживявания довечера!
Аз съм ги заложила да спят моите човечета, за да могат довечера да посрещнат Новата година, нали са вече големи Laughing

# 652
  • пак на Рив Гош
Привет и от мен! Весело посрещане на Новата година ва всички!

Дари, Веринка, следващия път ще ви чакаме на среща Simple Smile. Аз снимки не правих, признавам си и отивам да се срамувам в ъгъла  Embarassed

Мария, блазе ти, че твоите спят (почти следобед). Аз опитах да кандърдисам Камбанката, тя уж щеше да спи, ама половин час по-късно я чух да потропва в стаята... та и аз не успях да спя покрай нея  Grinning

# 653
Здравейте и от мен!
Който може приготвя торти,трапези а който е като мен с две леви ръце в кухнята чака на готово  Embarassed
Весело посрещане на новата година момичета! Желая ви много щастливи моменти и късмет:)

# 654
  • MERIGNAC, FRANCE
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА!
Нека тя да бъде по-добра от старата!

Пожелавам на всички здраве, щастие и любов, а останалото само ще дойде!   bouquet

# 655
Честитооооо! Прекрасна година за всички! Hug

# 656
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!

Много здраве и успехи във всичко  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=bVu9DoE7gkE

# 657
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА!ОТ ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАТЕ!!!

# 658
Здраве и късмет във всеки дом! Честита 2011!

# 659
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА! МНОГО ДА ОБИЧАТЕ И МНОГО ДА СТЕ ОБИЧАНИ!   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт