И наесен, пак с песен - Франция 26

• 41 059
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Ех Веринке, вие се забравихте в БГ Simple Smile И от мен честито на имениците!

Аз днес съм си вкъщи, че нещо съм болна и реших да си почивам. Мъжът ми донесе някакъв вирус и сега сме си и двамата вкъщи, а Мон на ясла Simple Smile

Мия, разбирам те за френския. Всички сме минали и все още минаваме през този етап. Аз си имам дни, в които правя брутални грешки, чак ме е срам  Embarassed Тук от 3 дни се боря с думата -circularisation - еми в изречение ми се оплита езика като я казвам и това си е! Добре, че във фирмата, в която работя има хора от различни държави и не се говори само френски, та се изравняват нещата. Но на интервю си е най-гадно признавам си - там така или иначе те преценяват. Но пък както казаха и другите - нали не кандидатстваш за редактор на книги - горе главата. И другите правят грешки и като пишат и като говорят. Просто се пробвай - често е въпрос на късмет (не забравяй, че има фирми, в които е политика да се взимат чужденци, така че може някъде и да си с предимство).

Айде стига философствах - отивам малко на пазар!
Лек ден на всички!

# 691
Iventse благодаря ти за отговора   bouquet
Ндъхахте ме с кураж  Peace
Първа дестинация ваканция и после ще видим или бебе ,или нова работа ,или и двете  Laughing
За намаленията съм много разочарована  Close , защото исках да накупя на децата в бг дрешки . Отидох в СА и харесах страхотни , неща и пише с 3 артикула 50 процента намаление ... Избрах си аз 4 тамън и отивам на касата и смятам 53 евро на две 26,5 супер  Party и тръгвам да плащам , девойката вика 53 евро и аз и казвам има грешка и тя , ами не всички неща са с намаление ...Върнах се аз да видя кои са с намаление , ами те грозните , изостанали от мода и им сложили намаление ...А иначе в магазина звучи реклама при еди колко си артикула , незнам си колко намаление ... та внимавайте -
гледайте добре ... Wink
Приятна вечер  Simple Smile

# 692
Има намаления, има, не се тревожете! Доста магазини са намерили начин да ги почнат преди другите. Иначе това с бройките, да почти винаги е така, май в киаби в момента има същото, виж в сайта им, доставят безплатно при поръчка над 10евро. В НиМ са най-сладурските дрешки за деца на смешни цени, а като почнат и да намалят не си играят, редвно по едно до 5 евра има хубави неща, включително и зимни якета и палта. Едно такова за цифром и словом 3 евро ooooh! щерката го носи точно три години, на ски, на училище, не е мръднало! И то от юношеската колекця, не бебешко!
За френския като си спомням мен в началото как ме беше срам да си поискам по-непрепечен хляб! Embarassed Сега имам чувството, че знам повече неща на фр отколкото на бг! А грешки пък съвсем не мога да си позволя на тоя етап! Naughty На думата assоciation обаче редовно ми се оплита езика... и познайте, едната ми работа е в асоциация и ми се налага да я произнасям по сто пъти! Mr. Green
Приятна почивка в бг, дано времето да е с вас!
Ивенце, пак ли вирусче си лепнахте? Бързо оздравяване! И ние май натам вървим, едно ми е сковано, и ми глъхнат ушите, и ме боли главата..ха болнични де, ха!

Отивам , пак изпуснах началото на любимото ми предаване!

# 693
Панадка, и аз го гледам и ми настръхна козината бая с тези смотаняци по летищата, ама не са т виновни - системата е податлива явно ...уф!

Ивенце, можеш ли на лични да ми пратиш на френски как се казва професията, която работиш, че се опитвам на мъжа ми да обясня, но забравих как беше - ти нали ни каза на срещата, и моя като е мара подробната му стана много интересно Wink

# 694
Здравейте и мен в този дъждовен  ден, вече вечер Simple Smile

La Pintade благодаря за пожеланията  Hug Иначе ние сме нещо като вас - знаем буквите,цифри,смятаме по малко но за четенето караме на запомняне,и така знаем всички приказки с точките и запетайките,и след коя точка трябва да се премине на следваща страница  Joy До преди няколко месеца имахме и голямо желание за училище и искахме да сме кака( искаше братче детето,но майка й не се прежали пак  Embarassed ),а сега желанието ни е да сме бебе и да не ходим на училище  Praynig
 Дони какво гости бе мила,тази седмица ми се разказа играта от работа и другата се очертава такава работна,но виж събота или неделя ако си свободна може да измислим нещо така по женски  Wink  За училището съм проверила и всичко е готово,само трябва да дойде мадмоазел и да прояви малко повече желание за училище    Praynig
Между другото ако искаш да поработиш малко трябва да се чуем,има една оферта може да те заинтересува Simple Smile
Приятна вечер от мен !

# 695
Честит имен ден на всички празнуващи! ( Аз пак не си спомням денс кой е -Ванчето или Данчето? Embarassed), Ама да са живи и здрави всички!

Иве бързо оздравяване!
Аз нямам сили, еййй, няма и седмица и се скапах...

ПС Честит имен ден на днешните именици!(7/01/2011 Laughing)

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 09:51 от Мария К.

# 696
Дъждовно добрутро и от тук!

Честито и на данчовците и на ванчовците  (май най-вече  на Ивето  Heart Eyes - и да оздравяваш!)

Пентадке, какво е това НиМ? Заинтригува ме - Сори за невежеството, ама хич не внимавам къде какво има интересно и това така на кирилица не мога да го разпозная Embarassed

Мия, нали се сещаш за онази дама с фелацията и онзи чичо с empreintes génitales - хич да не ти пука от грешки, теб поне няма да те разнесат по медиите

И да ви кажа една смешка от снощи - Сашо нали все строява малката и й се подиграва, че не може да чете (още преди една година й беше казал да се засрами, че децата на нейната възраст знаели вече да четат) Та снощи пак й се подиграва, че не знае да чете, а тя му казва "знам, как да не знам" Дава й той една кутия от паста за зъби и й казва "айде, прочети тук" И тя с пръстче точно там, където пише "Сигнал", чете 'den-ti-frice"

# 697
Честит имен ден на Ивенцето и на всички именници (вчера и днес)!

Чумби,
Знае как да се измъкне бейбито, видя ли? Актриса ще я правим нея!
И тук е гадно и мокро, и вали, и трещи, и колко ми е зелена опашката Wink
А Н&М си е така (х'аш и ем), американски, и аз съм голям почитател(особено добър памук и истински разпродажби, та си имам и аз блузи и панталони по 3 евро). Бельото Хелоу Кити е там в тези магазини, ако се сещаш . Също и С&А харесвам - снощи им видях и аз "50% за три артикула с червен етикет"...но ще чакам 12-ти да дойде!
На 15-ти докато учат децата може да овършеем магазините в Екс с теб!

# 698
Чумби, да това е, х'аш-е-ем Laughing, но който го мързи да пише като хората. За децата дрешките са супер издръжливи, а особено момчешките на мен са ми любими. Боби, аз защо си мисля че са шведска верига обаче? Даже си спомням в началото като отвориха при нас, номерациите им бяха още по техните скандинавски стандарти ooooh!, гигантскиии, щерката на 3г още я обличах в 9-12 месеца hahaha Сега са нормални, много ми харесва, че са с по-дълги ръкави и крачоли, а имат тесни кройки, че знате ли как се облича дълго макаронено изделие?
А с четенето и у нас има драма, през ваканцията виждам каката да излиза на пожар от стаята на малката, питам какво има, а тя "Ама представяш ли си, ще тръне на училище без да може да чете!" hahaha Иначе умее да нацелва сама как се пишат някои по прости думи и имена, разшифрова донякъде също, но за нормално четене не може да се говори.

# 699
 doh Да бе, ама че съм заплес!  Аз го четях буквално Но вярно че около нас го няма тоя магазин - а в Екс даже купих на малката рокличка за Коледа; Все гледам да го обикалям като сме там, само че като съм с чумбов много бързо трябва да действам, а там винаги има народ

Боби, вярно че сега ще са и солдите - непременно трябва да поовършеем! А ти подготви ли вече пържолите за Леа Wink

# 700
Честит Имен Ден на Ивето,и ако има други именнички ина тях също  bouquet
На мен солен ми излезе този Ивановден,нали щерка ми е Ивета-та цял ден в Ценрър комерсиала в Рони.Къде намаления,къде без.... hahahaтъй ще е ,няма как.
Мария,разпусни малко,не се преуморявай толкова.

# 701
Честит имен ден на всички именици!  bouquet Да са здрави и щастливи!
Простете за заплеса, но съм много зле с празниците...

# 702
Честит Рожден Ден на мама Щрумф и на Никита !!!  newsm59 newsm38 Gift  bigdance2
Бъдете здрави ,много щастливи ,обичани и задоволени майка и дъщеря!!!
Хубав празник ,целувки от нас ! newsm51 smile3525 newsm51

# 703
А аз цял ден живея с мисълта, че сме 7-ми и чакам да дойде утре, та д ачеститя на мама Щрумф и Никита  hahaha голяма съм заспа хахаха

Да сте здрави и усмихнати, много късмет и само радости!

Момичета, знаете ли при нас как проработиха "солдите" преди 12-ти? Платихме с чек (приемат чек или в брой) и продават на "бъдещите цени. Мъжа ми ме заведе да ме врънка да пробвам една рокля, и аз казах, ще чакам сряда, продавачката се обърна и каза "сега ще ви кажа на каква цена ще е в сряда и ако ви устойва, вместо да ви я пазя, може да платите в брой или с чек". И понеже наистина си беше на 50%, се метнах веднага и съм супер доволна. Но ме изуми "изобретателността" да си направят продажбите по-раничко, да не те оставят да профукаш набелязаните парички в съседния магазин...

Хубава неделя на всички Wink

# 704
Честито на всички именици и рожденици  Flowers Bouquet
Аз така и не разбрах как/къде виждате рождените дни ?! Защото модераторите така и не ме добавиха в списъка на 1ва страница, а и като видях че повечето не сте там, спрях да настоявам...

Боби, честита ти рокля  Grinning Наистина, много са изобретателни - за първи път чувам за този (незаконен) номер !

Да споделя и аз опит от солдите :
В GEMO, през първата седмица от Солдите, за 2 купени намалени неща - 3тото е безплатно !
Могат да се комбинират дрехи/обувки и деца/възрастни. Като се има предвид, че правят -70% още от началото : доста е изгодно  Money Money
Само че, когато купувате много неща, трябва да си сметнете крайната цена и да групирате (и платите!) артиклите по 3 : така безплатен е всеки 3-ти, а не най-евтините от всички  Money Money

Успешни покупки на всички  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт